• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hem de ne bağımlılık diziyle birlikte yaşlandım :27:
Ya tabi herkes aynı şeyi sevecek diye bi kuralda yok ama dediğin de doğru morale bağlı bu durumlar
Bak benim regl yaklaştı duygusala bağladım aşk filmi izlicem şimdi :1:

Bende regl olucam büyük ihtimalle göğüslerim acıyor göz altım çöktü ve bunalımdayım :27:

Naber fero iyi misin
Sağlık sıhhat yerinde mi

İyidir canım ne olsun valla sağlık sıhhat huzur hepsi yerinde allaha şükür :)
Sadece yorgunluk var paso geziyoruz son zamanlarda her fırsatta piknik yapıyoruz :)
Seni sormalı sen neler yapıosun :)

İyidir canım ne olsun valla sağlık sıhhat huzur hepsi yerinde allaha şükür :)
Sadece yorgunluk var paso geziyoruz son zamanlarda her fırsatta piknik yapıyoruz :)
Seni sormalı sen neler yapıosun :)

Ne güzel kız gezin tozun tabi yaşlanınca çok ararız bu günleri :ssz:
Biz daha piknik yapamadık vizeler bi bitsin öyle gidicez.
Burada çok hoş bi yer var kır bahçesi açık büfe kahvaltı sınırsız çay falan arkasında at çiftliği var.
fiyatı da uygun kişi başı 10 tl kahvaltı
İşte oraya gidelim dedik arkadaşlarla önce tıka basa mideyi doyururuz börekler falan :27:
Sonra kovalamaca oynarız doğa turu yaparız dağa tırmanırız :27::27:
Bugün alışveriş yaptım bi de gratisten yine ojeler aldım.

Amma yazdım yahu :27:

Ne güzel kız gezin tozun tabi yaşlanınca çok ararız bu günleri :ssz:
Biz daha piknik yapamadık vizeler bi bitsin öyle gidicez.
Burada çok hoş bi yer var kır bahçesi açık büfe kahvaltı sınırsız çay falan arkasında at çiftliği var.
fiyatı da uygun kişi başı 10 tl kahvaltı
İşte oraya gidelim dedik arkadaşlarla önce tıka basa mideyi doyururuz börekler falan :27:
Sonra kovalamaca oynarız doğa turu yaparız dağa tırmanırız :27::27:
Bugün alışveriş yaptım bi de gratisten yine ojeler aldım.

Amma yazdım yahu :27:

Ay ne güzel gözümde canlandı keşke burdada öyle bi yer olsa :)
Bizim o gittiğimiz yerin ilersinde bi sürü kahvaltı etmeye yer var güzel kır bahçeleri ama işte doğa turu vs falan yapılacak tek yer orman alanı atçiftliği vs hak getire keşke olsa :)
Ama bizim piknik yerimizde çok güzel meriç kenarı kocaman bi orman piknik yapmak için yürüyüş için vs çok güzel huzur dolu :)
Bende alışveriş yapmak istiyorum ama kıyafet olarak istediklerimi bulamıyorum :(

Ay ne güzel gözümde canlandı keşke burdada öyle bi yer olsa :)
Bizim o gittiğimiz yerin ilersinde bi sürü kahvaltı etmeye yer var güzel kır bahçeleri ama işte doğa turu vs falan yapılacak tek yer orman alanı atçiftliği vs hak getire keşke olsa :)
Ama bizim piknik yerimizde çok güzel meriç kenarı kocaman bi orman piknik yapmak için yürüyüş için vs çok güzel huzur dolu :)
Bende alışveriş yapmak istiyorum ama kıyafet olarak istediklerimi bulamıyorum :(

Bende küçükken meriç kenarında bi yere piknik yapmaya gitmiştim ailemle de hatta baraj mı ne vardı heralde uzaktan gözüküyordu.
Şimdi kim bilir ne haldedir memlekete gitmeyeli oldu epey :ssz:
biz bi kahvaltıya gidicez sonra da mangal yapmaya başka yere orada da dere var piknik alanını ikiye ayırıyor köprüden falan geçiyorsun hoş bi yer
Seviyorum böyle doğal piknik alanlarını
Sonradan yeşillik yapılan alın hadi piknik yeri burası denilen alanları sevmiyorum :47:
Kıyafet alışverişine bende daha başlamadım.
Ama yarın baharlık ceket alıcam da hangi mağazadan bakıcam bilmiyorum.
O yüzden sevdicekle bol bol dolaşıcaz.

Bende küçükken meriç kenarında bi yere piknik yapmaya gitmiştim ailemle de hatta baraj mı ne vardı heralde uzaktan gözüküyordu.
Şimdi kim bilir ne haldedir memlekete gitmeyeli oldu epey :ssz:
biz bi kahvaltıya gidicez sonra da mangal yapmaya başka yere orada da dere var piknik alanını ikiye ayırıyor köprüden falan geçiyorsun hoş bi yer
Seviyorum böyle doğal piknik alanlarını
Sonradan yeşillik yapılan alın hadi piknik yeri burası denilen alanları sevmiyorum :47:
Kıyafet alışverişine bende daha başlamadım.
Ama yarın baharlık ceket alıcam da hangi mağazadan bakıcam bilmiyorum.
O yüzden sevdicekle bol bol dolaşıcaz.

oh ne güzel senin ki alışveriş yapmayı seviyorsa sorun yok :)
Ben benimkine hadi diyorum mağazaları gezelim aaa ama sen çok geziyorsun ben alışveriş yaparken sıkılıyorum ilk girdiğimiz yerden alıcaksan bakalım diyor bana :)
Amaaa zarla zorla bazen mağaza mağaza dolaştırıyorum onu :)))

oh ne güzel senin ki alışveriş yapmayı seviyorsa sorun yok :)
Ben benimkine hadi diyorum mağazaları gezelim aaa ama sen çok geziyorsun ben alışveriş yaparken sıkılıyorum ilk girdiğimiz yerden alıcaksan bakalım diyor bana :)
Amaaa zarla zorla bazen mağaza mağaza dolaştırıyorum onu :)))

Aaaaa sevgilim alışveriş yapmaya bayılır o konuda şanslıyım.
Ben dün dedim ki ona yarın ceket bakmaya giderim ben sabahtan sen uyu dedim.
Olur mu öyle şey beraber alışveriş yaparız dedi :1:
Bi de çok zevkli güzel şeyler beğenir e öyle olunca da hoşuma gidiyor :1:

Aaaaa sevgilim alışveriş yapmaya bayılır o konuda şanslıyım.
Ben dün dedim ki ona yarın ceket bakmaya giderim ben sabahtan sen uyu dedim.
Olur mu öyle şey beraber alışveriş yaparız dedi :1:
Bi de çok zevkli güzel şeyler beğenir e öyle olunca da hoşuma gidiyor :1:

Benimki sıkıntılı öyle her zaman gelmez benle alışverişe:)
Zaten kimse gelmez benle alışverişe çok kararsızmışım :)
Çok geziyormuşum beğenemiyormuşum :)

Benimki sıkıntılı öyle her zaman gelmez benle alışverişe:)
Zaten kimse gelmez benle alışverişe çok kararsızmışım :)
Çok geziyormuşum beğenemiyormuşum :)

Hahahahha :27::27::27:
Kendi işini kendin görüyorsun desene daha doğrusu kararsız olduğun için de göremiyorsun:27:
Benim kardeşimde aynen böyle mümkünse ayda yılda bir alışverişe çıkarım onunla
Şimdi mezuniyet balosu kıyafeti bakacak beraber bakalım diyor da ben bütün gün onunla dolaşırsam 2 gün yorgunluktan evden çıkamam :1:

Hahahahha :27::27::27:
Kendi işini kendin görüyorsun desene daha doğrusu kararsız olduğun için de göremiyorsun:27:
Benim kardeşimde aynen böyle mümkünse ayda yılda bir alışverişe çıkarım onunla
Şimdi mezuniyet balosu kıyafeti bakacak beraber bakalım diyor da ben bütün gün onunla dolaşırsam 2 gün yorgunluktan evden çıkamam :1:

Bizimde akraba düğünleri var hemde 1. dereceden akraba :)
Eee kıyafet lazım ve bende arayış için bi kurban seçmem lazım acaba o kurban kim olucak :)))

Bizimde akraba düğünleri var hemde 1. dereceden akraba :)
Eee kıyafet lazım ve bende arayış için bi kurban seçmem lazım acaba o kurban kim olucak :)))

Kurbanı en yakınından seçme :27:
Uzun zamandır görüşmediğin bi arkadaşını ara napıyorsun falan fıstık buluşma bahanesiyle alışverişini aradan çıkart ki arkadaşınla arana yine uzunca bi mesafe girsin :27::27:

Kurbanı en yakınından seçme :27:
Uzun zamandır görüşmediğin bi arkadaşını ara napıyorsun falan fıstık buluşma bahanesiyle alışverişini aradan çıkart ki arkadaşınla arana yine uzunca bi mesafe girsin :27::27:

eheheheh:1:Mantıklı bak :)

Back
X