Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır ders çalıştığım için giremiyorum.
Yarın sınava girecek herkese başarılar. Öptüm hepinizi![]()
başarılar canm naber ne war ne yok döndü mü erkek arkadasnSelam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır ders çalıştığım için giremiyorum.
Yarın sınava girecek herkese başarılar. Öptüm hepinizi![]()
naber canmKimler burdaaaa:))))))
Herkese merhaba :)
1 kaç gün oldu foruma katılalı.. bir merhaba diyim dedim ...
merhaba canm nasılsın kac yasındasın nerden katılıyosun![]()
Selam kızlar yazdıklarımı okuduktan sonra özelden msjlar gelmeye başlayınca bi basın açıklaması yapayım dedim :)) Biz ayrıldık 10 gün falan oldu biliyosunuz sorunlarımız zaten hiç bitmedi en sonunda yürütemeyeceğimize karar verdim herkes için hayırlısı olsun :) Buarada ben iyiyim canlarım :))
yawrucum senle zaten konusuyoruz ama burdanda yazayım hakkında hayırlısı olsun canm senı hakeden bırıyle olursun umarım artık bundan sonrakı hayatında..buarada toplanalım geyık yapalım kafa dagıttalım bıraz yaaa kımsecıkler yok
Amin canım umarım :) Evet pek kimse yok artık havalarda güzelleşti eskisi gibi kk da fazla takılmazlar zaten :))
aynen yawrucum bende bugun yazlıklarımı cıkardım valla
Ben çoktan çıkardım kızYaz gibisi var mı yaaa insanın içi sevinç doluyor :)) Buarada ben yazı stilimi değiştiremiyorum ve surat ifadelerini kullanamıyorum nedense :/
aa nıyekı canım değiştirebilmen lazım aslında kullanıcı kontrol panelınden ayarlarını bı kontrol et.
yalnız yaz gıbısı yok ama su terleme olayından da nefret edıyorum vallahı
ooo kımın konserıydı bakalımmmBen geldim kızlar
Uzun zaman sonra bişiler yazılmış buraya
Konserdeydim anca geldim![]()
ne guzel bende aşırı terlemem hanı boncuk boncuk süzülmez ama cok sıcakta hararet basıyorEvet bi kontrol edeyim..Benim iyi bi özelliğim var adam akıllı terlemem ben ter bezlerim az çalışıyor sanırım işteyken millet süzülüyodu bende gram ter yok şaşırırlardı bana :))
ooo kımın konserıydı bakalımmm
ne guzel bende aşırı terlemem hanı boncuk boncuk süzülmez ama cok sıcakta hararet basıyor