• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

iyi gidiyor canım çok şükür RABBİME,bayadır kızlarla toplanamadık burda sohbetleri özledim yani,shanna da uğramıyor artık

ewet canım pek sohbet olmuyor ben ewde olmuyorum cogu zaman bıde smdı ablam geldı yurtdısından pek gıremıyorum ama ozledım yanıı:) havadıs var mı beybı

ewet canım pek sohbet olmuyor ben ewde olmuyorum cogu zaman bıde smdı ablam geldı yurtdısından pek gıremıyorum ama ozledım yanıı:) havadıs var mı beybı

yok canım havadis mavadis,ablan mı geldi hadi gözünüz aydın canikom
tamam canım kahvaltını ette gel

Şuan 4 yıl 4 ay olan ilişkimizde 4 yıl 3 ayken sözlenerek ilk adımı atmış olduk yani 27.04.2013 te :)

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar.
Şu sınavlar bitsin hep buralardayım artık :51:
Shanna dün gece rüyamda seni gördüm. Kuaförmüşsün sen. Ben geliyorum kuaföre diyorum ki aaa shanna saçlarını kestirmişsin. ( saçlarını küt kestirmişsin) bende saçımı kestirmeye gelmiştim diyorum. Sonra sen benim saçlarımı kestin işte. Öyleydi yani.

ben de aranıza yeni katıldım su an için 9 yıl 1 günlük ilişkim var :) Allah nasip ederse ağustosta nişanlanıyorum.

7.yila girecegimiz bi iliskim var su siralar fena sekilde sallaniyor ayrilmazsak 2014 mart ayi nisan haziranda düğün um var....

Merhaba kızlar . 4.5 yıllık bı ılıskım var nişanlıyım . Allahtan bı mani cıkmazsa 2014 nısan mayıs dugun dusunuyoruz hayırlısıyla :16:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

5,5 yıllık bir ilişkim var.
10 gün önce aileler tanıştı, bayramdan sonra söz-nişan düşünüyoruz.

Aileler tanıştı tanışalı hiç mutlu değilim.
Bir problem de çıkmadı, ama her an çıkacakmış gibi...
Nasıl geçecek bakalım bu süreç...

kızlar benimde 2 yıllık bi ilişkim var. Aileler de tanıştı şuan herşey çok güzel sevgilimde askerden gelsin söz düşünüyoruz bizde

5,5 yıllık bir ilişkim var.
10 gün önce aileler tanıştı, bayramdan sonra söz-nişan düşünüyoruz.

Aileler tanıştı tanışalı hiç mutlu değilim.
Bir problem de çıkmadı, ama her an çıkacakmış gibi...
Nasıl geçecek bakalım bu süreç...

canım aileler tanıştıktan sonra neden mutsuzsun ki işte herşey yolundaymış ne güzel kötü düşünme bence. iyi düşün iyi şeyler olsun

aa bu konu beni anlatıyo:1: 3,5yıldır deliler gibi aşık olduğum bir adam var:16: aileler farklı şehirlerde yaşıyo mayısta tanışma-söz-nişan hepsini biarada düşünuyrz ve kafamda deli sorular babam çok çokkkk zor biri çünkü neyse Allah büyüktür sorunsuz olur inşllah:50:

Back
X