Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

Ben de 1.5 yillik iliskimi 2 hafta önc bitirdim. Ayni senin gibi 24 yasindayim ve Temmuzda 25 olacagim. Senin gibi kendime soruyordum hep baskasiyla olabilir miyim, Bir daha mutlu olabilir miyim acaba diye. Buradakileri okuyunca benim de icim rahatladi valla :KK49: Insaallah en kisa sürede hayatimizin askiyla tanisiriz:KK9:

İnsallah canim :KK36:

Ben de aynı durumdayım kızlar. Yani iki yıllık ilişkim bitti. Terkedildim.. o iki ay geçmeden başkası ile söz kesti. Ben de diyorum acaba ben de bir daha mutlu olur muyum sever miyim.

Bnmde yas 25 :) 3 sene beni de biri oyaladi ((oyalamis diyorum bak sevgiliydik bile diyemiyorum şimdi bakinca)) seni seviyorum ailem istemiyora geldi sonunda ve hooop haftasina kiz istemeye gittiler. Simdi evli mi bilmiyorum ama 7 ay oldu ayrılalı ilk.iki ay yemek dahi yiyemedim agladim zirladim. Sonra kndime sans verdim ve su an 4 aylik bi iliskim var. :) hemen de birinu bulmuş damgasi yerim diye istemedim basta ama aptallıkmis. Kimjn ne dediği kimin umurunda bn mutluluğuma bakarim :) çivi çiviyi söker sana tavsiyem kndine şans ver :KK66:

Aynısı ya aynı durum. İki ay içinde başkası ile sözlendi. Ben çok korkuyorum başkası ile başlamaktan güvenmiyorum artık. Ama sizin yazdığınızı okuyunca bi umut geldi icime

Ben varim.
2 senelik bi iliskiyi beni aldatmasi sonucu bitirdim. Yikildim. O benim ilk sevgilimdi, ilkim ve sonum olucakti. Ama pislik aldatti. Su an 2 bcuk sene gecti uzerinden. Ben 1 bcuk sene ask acisi cektikten snra ancak kendime geldim. Su an cok guzel farkindayimki o bana uygun degildi. Pisirikti bi kere. Babasida ayri bi belaydi.
Iyikide onla evlenmemisin diyorum.
Ama canim yaniyor hala arada sirada.
Konuya yazan tum arkdaslari gozden gecirdim. Kimisi 2nci ayda kimiside 1 sene snra bulmus hayati aski diye tanimladigi ksiiyi. Bende 2 ayda gecti bi senede gecti. Insan ozluyor bazen. Sevilme hissini ozluyor. Aslinda aldatmasaydi iyi adamdi ya diyorum mesela su an. Ara ara resimlerine bakiyorm ve benim canimi o yakmamis gbi mutlu mesut resimlerini gordukce ofkeleniyorum.
Ne zman cikicakki benim karsima hayatimin aski? Galiba hic bi zaman.

ben de aynı durumdayım ...
heyecanla bekliyorum hayatımın erkeğini ..
ve dua ediiyorum şimdiden bize :)

mutluluk uzak olmasın inşallah . rabbim bi an evvel karşıma çıkarsın onu ... :/

ben de aynı durumdayım ...
heyecanla bekliyorum hayatımın erkeğini ..
ve dua ediiyorum şimdiden bize :)

mutluluk uzak olmasın inşallah . rabbim bi an evvel karşıma çıkarsın onu ... :/

Amiiin. Allahim sen gonlumdeki erkegi biliyosun, oyle birisini cikar karsima...
Bi dua vardi ; hayirli es duasi. Ona yumulasim geldi. Artik bundan snra iskalayamam mutlulugu..
Insallah sende bende buluruz o erkegi.

Kizlar Merhaba, :KK61:
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Tesekkur ederim herkese yorumlari icin

:KK61:
Ben hiç canını sıkma gerçekten sana değer veren çıkınca iyi ki bitmiş diyorsun

O kadar seneyi o kişilerle yedik diye öyle üzülüyor ki içindeki bir yer bir şey ! .. Ahhh çekiyorsun derinden gele gele . . . .

Ama bitince bitiyor önce nefes alıyorsun ama ölmüşsün gibi bir acı .. Sonra bahar sonra çiçek ..

of of .. Geçer arkadaşım canını yakar , acıtır ama geçer sökse de kanatsa da geçer..

Oylemi dersin? Tamam siliyorum simdi numarasini. Aslinda dgrusu bi kac gorucu usulu tanisma teklifleri geldi ama ben kestirip attim. Hic dusunmek istemedim evliligi felan o yasadiklarimdan snra. Su an yasim 21. Yavs yavas olabilir aslinda. Tabi okulum var evlenmek felam olmazda. Ancak 3 sene sonraya belki evlilik.
Bi sans vermeye baslaya bilirim birilerine.
Ondan ayrildiktan snra hala bi ara sosyal medyaya takildim, arkdas olarak yazdim tek bi kisiye oda sapik bi gay cikti bana uygunsuz rsimler yolladi. Elim ayagim sasti hemen engelledim. Bi zaman snra facebooku dondurdum ve 2 senedir facebook feln kullanmiyorum. Tek bi kadinlar kulubune uyeyim. 5 gun once instagram hsabi actim ama hic aktif degilim. Icimden gelmiyor, resim felanda hic paylasmam. Whatsapp a resmimide koymam mesela hic( bizim etrafta en azindan bi whatsapp resmi yararli oluyor birileri seni birilerine onerirken, resmini gostere biliyorlar. Tamda bu sebepten istemedim, gonul islerinden uzak duruyum diye).
Insallah o aski sevdayi tekrar tadarim, ama bu sefer dgru kisiyle. Bana " seni sevdigim icin asla aldatmam" demesin. O sevgi biter âlada aldatir. Bana " Allahtan korktugm icin aldatmam ben" desin. Iste o zmn inanirim ve guvenirim. Allah korkusu olsun icinde.
Cok guzel geldi dertlesmek senle, oyle tatlisinki:KK22::KK68:
O yuz ifadeleri tamda yazi yazdigin kutucugun ustunde. Bi gulucuk ifade varya? Oraya bas ve sayfada asaga dogru in, yazi kutucugunun altinda beliriyor emoticonlar.

Ben ciddi bir ilişkiden bahsetmiyorum aslında, sadece sohbet muhabbet olsun diye yazışma anlamında dedim ki hem yüzünü görmediğin birine aşık da olamazsın işine gelir :) sen de çok tatlısın ayrıca bu yollardan hepimiz geçtik sen sadece arada kimse olmadığı için bir öncekine gidiyorsun o da seninki işte, arada biri olsa ikisini de düşünür ikisinin de resmine bakardın, aşk değil yani bu sadece ilgiye olan özlemin. Bırak erkekler sana ilgi göstersin, buluşmak zorunda bile değilsin sadece kafanı dağıt. Ben eşimle internette tanıştım biliyor musun belki de bunu tavsiye etmemin sebebi budur, bir de internetten tanıdığım bir arkadaşım oldu, erkek. Allah'ım bir insan bu kadar mı iyi olur iyi ki tanımışım. Yani netteki herkes sapık değil sadece arkadaş ol. Dediğim gibi buluşmana bile gerek yok. Dur bakayım öğrenebildim mi :) :KK200:Hoppa:KK5:

Kizlar Merhaba, :KK61:
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Tesekkur ederim herkese yorumlari icin

:KK61:

Ben 5 senelik ,
eşmde 6 senelik sevgilisinden ayrılalı 3 ay olmuştu biz tanıştıgımzda
Butun sorunlarimizi aştik ve şuan çok iyiyiz allah bozmasin.

Her işte bir hayir vardir...

Ben ciddi bir ilişkiden bahsetmiyorum aslında, sadece sohbet muhabbet olsun diye yazışma anlamında dedim ki hem yüzünü görmediğin birine aşık da olamazsın işine gelir :) sen de çok tatlısın ayrıca bu yollardan hepimiz geçtik sen sadece arada kimse olmadığı için bir öncekine gidiyorsun o da seninki işte, arada biri olsa ikisini de düşünür ikisinin de resmine bakardın, aşk değil yani bu sadece ilgiye olan özlemin. Bırak erkekler sana ilgi göstersin, buluşmak zorunda bile değilsin sadece kafanı dağıt. Ben eşimle internette tanıştım biliyor musun belki de bunu tavsiye etmemin sebebi budur, bir de internetten tanıdığım bir arkadaşım oldu, erkek. Allah'ım bir insan bu kadar mı iyi olur iyi ki tanımışım. Yani netteki herkes sapık değil sadece arkadaş ol. Dediğim gibi buluşmana bile gerek yok. Dur bakayım öğrenebildim mi :) :KK200:Hoppa:KK5:

Hic arkdas niyetiylede konusmadim.
Vardi 2 tane abi aslinda benden yasca byuk olan. Iyi abilerdi. Ama birisinin art niyetli olduguna dair supelerim vardi, yavas yavas civiyordu. Digeride cok konusan bi abiydi. Abi konustukca bana gina geliyordu, gece yarilarina kadar yazardi. Onu oyle gordukce tamda yeni kurtuldugum kpim aklima geliyordu o aralar. Gormussundur belkide baska yorumlarda. Oglu askerdeyken bana " gelenim" ayagiyla herseyime hesap soran, uyukluyor olmama ragmen 2 dk yazmassam hemen " uyan" diye telefonu caldiran "alooooooooooooooo nerdesin" sen diye insanin gozunu sasi eden birisiydi.
Facebooku full kapattim.
Ve dogrusu guvenmiyorum hic kimseye ordan. Cok korkuyorum. Hatta o abilerden birisi nasil yaptiysa benim evimin resmni atti bna. Resmen benim nerde oturdgumu biliyor dusunebiliyomusun? Nasil becerdiyse onu. Onun yerine aklimda dugunlere nisanlara gidip, boy gosterip " gorucu usulu" olrak tekliflerin gelmesini bekliycem dogrusu. Bunu ciddi ciddi yapicam. Gorucu tekliflerini kabul etmiycem, ama senin ddigin gibi begenilmek bana iyi gelicek sanirim.
Kocanla internetten tanistgini bilmiyodum, cok buyuk cesaret. Aslinda bende eski sevgilimle internetten tanistim biliyomsun. Tam olarak olmasada. Cunku akraba oluyoruz, ben yurtdisina tasindim ve 7 8 sene gormedim onu. Sonra buyuduk felan. Annen gil napiyor felan diye internetten muhabbet ederken bi bakmisiz sevgili olmusuz. Ama tamda bu yuzden dahada kaciyorum internetten.

Ben varim.
2 senelik bi iliskiyi beni aldatmasi sonucu bitirdim. Yikildim. O benim ilk sevgilimdi, ilkim ve sonum olucakti. Ama pislik aldatti. Su an 2 bcuk sene gecti uzerinden. Ben 1 bcuk sene ask acisi cektikten snra ancak kendime geldim. Su an cok guzel farkindayimki o bana uygun degildi. Pisirikti bi kere. Babasida ayri bi belaydi.
Iyikide onla evlenmemisin diyorum.
Ama canim yaniyor hala arada sirada.
Konuya yazan tum arkdaslari gozden gecirdim. Kimisi 2nci ayda kimiside 1 sene snra bulmus hayati aski diye tanimladigi ksiiyi. Bende 2 ayda gecti bi senede gecti. Insan ozluyor bazen. Sevilme hissini ozluyor. Aslinda aldatmasaydi iyi adamdi ya diyorum mesela su an. Ara ara resimlerine bakiyorm ve benim canimi o yakmamis gbi mutlu mesut resimlerini gordukce ofkeleniyorum.
Ne zman cikicakki benim karsima hayatimin aski? Galiba hic bi zaman.

Sevilme hissini özlediğinizde aklınıza aslında hiç sevilmemiş olduğunuzu getirin..çünkü herkes bilir ki seven erkek asla aldatmaz .aldatamaz..asıl sevilme hissini tattığınızda anlıcaksınız

Calisiyorum. Bende cok dusundum sik bogaz mi ediyorum, yanlis mi anliyorum diye ama insan hisseder ya, hissediyorum iste. En buyuk tutkusu spor oluverdi. Onceden beni heryere davet ederken, simdilerde nereye gittigini bile soylemez oldu. Dun oglen ona bu konuyu sordugumda, arkadaslarimlayken oyle skiliyorsun bisey yapmiyorsun, bende artik davet etmiyorum dedi. Bir de gecmisi hatirladikca bugunu bana yetmiyor. Gecmiste pesimde pervaneydi. Bu bir sene iki sene degil sunun surasinda gecen aralik ayina kadar boyleydi ve sonra hersey bir anda degismeye basladi iste

Yeni birinden hoşlanıyodur.ondan yeşil ışığı alsa o zaten sizi bırakırdı,siz amerikadaydınız hatırladım.Bence çok iyi yapmışsınız tlf açmama falan gibi baya şaibeli hareketleri vardı.

Ben geçtiğimiz yaz dilini bile bilmediğim bir ülkede 3,5 yıllık tek aşık olduğum adamı terkedip,yalnız eve çıktım..ben ki kimseden hoşlanamam bile çok zor bişey hissederim,ona aşık olmuştum.yaşımda 29..hiç pişman değilim ayrıldığıma

N
Netten nerden tanistiniz?Gereksiz insan dolu iyi sansin varmis.

Sevilme hissini özlediğinizde aklınıza aslında hiç sevilmemiş olduğunuzu getirin..çünkü herkes bilir ki seven erkek asla aldatmaz .aldatamaz..asıl sevilme hissini tattığınızda anlıcaksınız

Dogru diyosunuz. Sevilmemisimki. Ama sevmistim Allah kahretsin, cok sevmistim. Hayatimin aski o degilmis bu kesin.Peki ben nasil bilicem onca erkek arasinda gercekten seven erkegi? Ben bi ikinci yikimi daha kaldiramamki. O yuzden aslinda kabuguma cekildim, korkuyorum. Ikinci bi hatadan korkuyorum. Kendimi kaptirip yine kandirilmaktan.

O benim çocukluğumdu, dostumdu, herşeyimdi. Her gün birlikteydik çok iyi anlaşıyorduk ama ayrılırken sarf edilen cümleler hiç öyle değildi. İlk zamanlar çok ağlıyorsun her gün rüyalarına giriyor aldığın nefes yetmiyor ve en gereksiz ayrıntı bile canını yakıyor. Sonra geçen zamanına yanıyorsun yarı yolda bırakıldığına ve emeğine. Ama doğru insanı bulunca şükrediyorsun. Ne demiş Mevlana
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

benim uzun ilişkim olmadi kısa ilişkim oldu çok sevdim ayrıldık. olmayacak dedim adam hemen evlenmek istiyordu benim evlenme niyetim yoktu... işimi kurmak gibi hayalim vardi. 4 yıl boyunca inişli çikişili ilişki yaşadım. (yalnız kalmamak amaciyla) ciddi degildim hiç birinde... sonunda memur oldum.. ve kocişimle taniştim evlendim..:)
1,5 yıllık evliyim çok şükür.

Dogru diyosunuz. Sevilmemisimki. Ama sevmistim Allah kahretsin, cok sevmistim. Hayatimin aski o degilmis bu kesin.Peki ben nasil bilicem onca erkek arasinda gercekten seven erkegi? Ben bi ikinci yikimi daha kaldiramamki. O yuzden aslinda kabuguma cekildim, korkuyorum. Ikinci bi hatadan korkuyorum. Kendimi kaptirip yine kandirilmaktan.

İnan bana o erkek gelicek ve sen gerçekten sevildiğini çok net hissediceksin..adinin teki yüzünden insanlara güvenini yitirme,düzgün insanlarda var yeter ki biz o düzgünleri seçelim..

Evlilik öncesi her ayrılık kardır kardeşim. Yaşın küçük bu yaşadığın sana çok önemliymiş gibi geliyor ama gelecekte umurunda bile olmayacak hatta aman ne diye üzülmüşüm diyeceksin.

Back
X