Oylemi dersin? Tamam siliyorum simdi numarasini. Aslinda dgrusu bi kac gorucu usulu tanisma teklifleri geldi ama ben kestirip attim. Hic dusunmek istemedim evliligi felan o yasadiklarimdan snra. Su an yasim 21. Yavs yavas olabilir aslinda. Tabi okulum var evlenmek felam olmazda. Ancak 3 sene sonraya belki evlilik.
Bi sans vermeye baslaya bilirim birilerine.
Ondan ayrildiktan snra hala bi ara sosyal medyaya takildim, arkdas olarak yazdim tek bi kisiye oda sapik bi gay cikti bana uygunsuz rsimler yolladi. Elim ayagim sasti hemen engelledim. Bi zaman snra facebooku dondurdum ve 2 senedir facebook feln kullanmiyorum. Tek bi kadinlar kulubune uyeyim. 5 gun once instagram hsabi actim ama hic aktif degilim. Icimden gelmiyor, resim felanda hic paylasmam. Whatsapp a resmimide koymam mesela hic( bizim etrafta en azindan bi whatsapp resmi yararli oluyor birileri seni birilerine onerirken, resmini gostere biliyorlar. Tamda bu sebepten istemedim, gonul islerinden uzak duruyum diye).
Insallah o aski sevdayi tekrar tadarim, ama bu sefer dgru kisiyle. Bana " seni sevdigim icin asla aldatmam" demesin. O sevgi biter âlada aldatir. Bana " Allahtan korktugm icin aldatmam ben" desin. Iste o zmn inanirim ve guvenirim. Allah korkusu olsun icinde.
Cok guzel geldi dertlesmek senle, oyle tatlisinki

O yuz ifadeleri tamda yazi yazdigin kutucugun ustunde. Bi gulucuk ifade varya? Oraya bas ve sayfada asaga dogru in, yazi kutucugunun altinda beliriyor emoticonlar.