Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

Sanıldığı gibi o acı omur boyu surmuyo. Mutlu olmak için illa askada gerek yok. Geçer zamanla hersey

6 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
Daha sonra 4 yıllık evli kaldığım ilk eşimden ayrıldım:)))

Şuanda bu şekilde düşünmeniz çok normal.
İleride bu kişi aklına bile gelmeyecek.
Şimdiden srn öncelikleri arasında yer almıyorsan , ileride evlenince zaten en son planda kalırsın.

O bakımdan üzülme ve kendine yeni bir sayfa aç

Yaşın kaç?

24 yaşında imişssin
ben de ilk sevdiğim insandan ayrıldıgımda senın yasında idim.
ünv de tanıstık biz , canımdan öte severdim.
gözüm baska hıcbırsey gormezsi
bitirme kararını ben aldım.
daha çok gençsin hiç üzülme ltf, daha çokkkk sever, sevilirsin :)

İnan bana o erkek gelicek ve sen gerçekten sevildiğini çok net hissediceksin..adinin teki yüzünden insanlara güvenini yitirme,düzgün insanlarda var yeter ki biz o düzgünleri seçelim..

Peki ben dogruyu secemezsem? Cok korkuyoruk bundan. Diyormko simdi evlilik felanda neymis; otur annenin dizinin dibinde ömrun boyunca. Diyorumki evlenince hadi 3 sene mutlusun 5 sene mutlusun en fazla, sonra sorunlar basliyor.
Bu sorunlara heves degilim. Bide o sorun tamda aldatmaksa, yikilirim sanirim.

Peki ben dogruyu secemezsem? Cok korkuyoruk bundan. Diyormko simdi evlilik felanda neymis; otur annenin dizinin dibinde ömrun boyunca. Diyorumki evlenince hadi 3 sene mutlusun 5 sene mutlusun en fazla, sonra sorunlar basliyor.
Bu sorunlara heves degilim. Bide o sorun tamda aldatmaksa, yikilirim sanirim.

Daha çok gençsin canım benim 21 yaşındasın..devir değişti hemen evlenme zaten..bak ben 29 um hala evlilik düşünmüyorum.zaten yaşın ilerledikçe doğru seçimler yapmayı öğreniceksin.Korkunu anlıyorum ama ne yazik ki doğru seçim yapabilmeyi öğrenmenin yolu yanlış seçimler yapmaktan geçiyor.bak ilk seçimin yanlış olmuş ve sana tecrübe olmuş.Birdaha onun gibi bir erkek çıkarsa (aynı numaraları yapan) inanmazsın..

Daha çok gençsin canım benim 21 yaşındasın..devir değişti hemen evlenme zaten..bak ben 29 um hala evlilik düşünmüyorum.zaten yaşın ilerledikçe doğru seçimler yapmayı öğreniceksin.Korkunu anlıyorum ama ne yazik ki doğru seçim yapabilmeyi öğrenmenin yolu yanlış seçimler yapmaktan geçiyor.bak ilk seçimin yanlış olmuş ve sana tecrübe olmuş.Birdaha onun gibi bir erkek çıkarsa (aynı numaraları yapan) inanmazsın..

Dogru diyosun abla. Daha zamani var.Cok guzel seyler ogrendim senden, usenmeyip yazdin burya. Cok teskkur ederim:KK60:
Sende bende dogru kisiyi buldugumuzda evlilik yoluna gideriz insallah tereddut etmeden, hayatimin aski dedigimiz kisyle.

24 yaşında imişssin
ben de ilk sevdiğim insandan ayrıldıgımda senın yasında idim.
ünv de tanıstık biz , canımdan öte severdim.
gözüm baska hıcbırsey gormezsi
bitirme kararını ben aldım.
daha çok gençsin hiç üzülme ltf, daha çokkkk sever, sevilirsin :)

Tesekkur ederim. Insallah hayirlisi neyse onu buluruz.

Tesekkur ederim. Insallah hayirlisi neyse onu buluruz.
birşey değil
yaşını öğrenınce bi an kendimin o yasta oldugu zamana gttim
hayat güzel ,şuanda bu psikolojıde olman normal ama umarım zaman senın karsına senı daha cok mutlu edecek bırını cıkartır( çıkartacaktır da ) sadece zaman:KK50:

birşey değil
yaşını öğrenınce bi an kendimin o yasta oldugu zamana gttim
hayat güzel ,şuanda bu psikolojıde olman normal ama umarım zaman senın karsına senı daha cok mutlu edecek bırını cıkartır( çıkartacaktır da ) sadece zaman:KK50:

Insallah canim benim. Benim ex bu Sabah yazmis uzun uzun. Nasil yanlis anlamisim onu. o aslinda iyi bir insan olmak istedigi icin elaleme su getirmis bilmem neymis.

Ah Ah..

Surune surune cikacagim bu isin icinden.

Kac yasindasiniz?

Ben nedense yasi taktim kafaya. 24 yasindayim. Hala gencim biliyorum ama yeni birileriyle tanisma ihtimalim cok dusuk bi hayat yasiyorum. Butun gun is yerindeyim. Is yerinde kesinlikle kimse olamaz herkes benden yasca cok buyuk. Spora gidiyorum, genelde hep kadinlarin oldugu siniflari aliyorum, sonra hop eve. Ve butun bi haftam boyle geciyor.

Okula falan gidiyor olsam surekli cevremde yeni birileri olurdu ama boyle gercekten zor, ve bu beni endiseneldiriyor

30 yasında eşimden boşandım
sabahın köründe işe gidip aksam ısten cıkıp direkt eve gidiyordum
o kadar acı cekmıstım ki ayrılık asamasında
eşimin öncelikleri hep ailesi arkadasları ortamı idi ve benımle yaptıgı tek bır plan bıle yoktu
plan yapsak dahı soncunda eve gelmezdı benı eve bırakır ben bı arkladaslara gıdeyım ben bı anneme gıdeyım vs derdı
ben de ılgılı cok severım, sevdiğim kişi benımle olsun, düşünsün belli etsın ısterım ,ilgı benden giderse eger bu benı cok mutsuz ederdı
dediğim gbi 30 yasında idim bosandıgımda sımdı 36 yasındayım ve ıkı senelık evlıyım
ikinci evliliğim yani
kımse benı bulmaz kımse benı gormez dıye dusunme
Allah nasip etmıstır ve bıryerlerde senı beklıyordur
zaten suanda cok erken sakın yenı bır ılıskıye baslama
en buyuk hatalar bu zamanda yapılır gelecek adına

benım eşim mesela ortak bır arkadasımın sayfasında benım resmımı gorup benı begenmıs :)))
tanısmamız o sekılde oldu
yanı olacagı varsa oluyor tatlımm
senden baska bır kişi daha yok bu dunyada, sen teksin ve mutlu olmaya bak
üzüntunu yaşa ve bitir:)

ilk eşimden ayrıldıgımda o kadar acı cektım ki,
işyerıne gıdıp gelırken sureklı ınsanların sol elıne alyanslarına bakıyordum , evli mi değil mi diye
kaç yasındadır acaba dıyordum , bu yasta benı kım ne yapsın trıbıne girmıstım
yanlız öleceğimi düşünürdüm hep, birdaha benı kımse sevmeyecek, ben kımseyı sevemeyecegım
tum yakın arkadaslarım evlenecek
e kardesım de evlenecek
annem babam vefat edecek ve ben yanlız ölecektım:))))

şuanda cok komık gelıyor ama bunlar zaten yasanması gereken duygular

umarım sana bıraz moral olur ve kendını ıyı hıssedersın

tek dıkkat etmen gereken sey , yenı ılıskı için biraz zaman

Benimde 1.5 yillik bi iliskim vardi cok uzun bir iliski degil fakat bende bu kisiyle evlenecegimi saniyordum. Okul biter sonrada evleniriz diye dusunuyordum.
O kisiyle ayrildik sonra tekrar baristik yurumedi yani bir telefon mesajiyla bitirdim herseyi ustunu sonsuza kadar cizdim.
1 yil sonra bu kisi gorucu usulu ailesinin istedigi biriyle evlenmis cocugu bile var. Inan bir gram bile uzulmedim.
Suanki nisanlim beni 5 yil oncesinden taniyomus fakat hayatimda biri oldugunu dusundugu icin hic cesaret edememis. Keske gecmiste cesaretini toplayip daha erken karsima ciksaymis.
Simdi cok memnunum hayatimdan nisanlimla tanistigimizda ona hic isinamamistim ama zamanla karakterini kisiligini cok sevdim.
Hicbir zaman umutsuzluga dusme vakti gelince hersey olmasi gerektigi gibi oluyor.

işyerıne gıdıp gelırken sureklı ınsanların sol elıne alyanslarına bakıyordum , evli mi değil mi diye
yanlız öleceğimi düşünürdüm hep, birdaha benı kımse sevmeyecek, ben kımseyı sevemeyecegım
e kardesım de evlenecek

Evet ben bu konuda biraz aceleci davraniyorum sanirim. Hemen yeni biri gelsin bu ask acisi urada bitsin istiyorum. Biraz zaman vermeliyim kendime biliyorum ama o zamanda cok yalniz kalip, eski iliskimi daha cok kurcaliyorum.

Bakalim. Hayirlisi. Kendime gelecegim elbet.

Evet ben bu konuda biraz aceleci davraniyorum sanirim. Hemen yeni biri gelsin bu ask acisi urada bitsin istiyorum. Biraz zaman vermeliyim kendime biliyorum ama o zamanda cok yalniz kalip, eski iliskimi daha cok kurcaliyorum.

Bakalim. Hayirlisi. Kendime gelecegim elbet.

yok aceleci davranma .
bu benim acım , benim üzüntüm ne kadar acımı cabuk yasarsam o kadar kolay atlatırım dıye dusun
acını ne kadar ertelersen kendıne gelme sürecin o kadar uzar
bu işin yolu yordamı böyle

yanlız kal , mutsuz ol, ağla , düşün ama bir baskasını sakın su asamada hayatına alma , daha cok üzülebilirsin suan etrafın akbabalarla dolu olabilir.

yanlızlıgın tadını cıkartt:KK24:

yok aceleci davranma .
bu benim acım , benim üzüntüm ne kadar acımı cabuk yasarsam o kadar kolay atlatırım dıye dusun
acını ne kadar ertelersen kendıne gelme sürecin o kadar uzar
bu işin yolu yordamı böyle

yanlız kal , mutsuz ol, ağla , düşün ama bir baskasını sakın su asamada hayatına alma , daha cok üzülebilirsin suan etrafın akbabalarla dolu olabilir.

yanlızlıgın tadını cıkartt:KK24:

Dogru soyluyorsun. Tamda dun yeni biriyle tanistim hahahah :D Ama adamin siyasi gorusu benimkinin ziti, o yuzden bugun gorusmeye devam etmeyecegimi soyleyecektim ona. Cok guzel adamdi ama bi gorsen. bi icim su :D

Dogru soyluyorsun. Tamda dun yeni biriyle tanistim hahahah :KK70: Ama adamin siyasi gorusu benimkinin ziti, o yuzden bugun gorusmeye devam etmeyecegimi soyleyecektim ona. Cok guzel adamdi ama bi gorsen. bi icim su :KK70:

:)))))) adam güzel olabilir ama inan bana cok erken
arkadas olarak görüş belki ilerisi için faydası olur:)

ayrıldım diye üzülme. Allah daha iyi birini vereceği için spor mpor bahanesi vermiştir. yaşanılan hiçbirşey boşa değil.

e kardesım de evlenecek

Kac yasındaydınız ki?

Hic arkdas niyetiylede konusmadim.
Vardi 2 tane abi aslinda benden yasca byuk olan. Iyi abilerdi. Ama birisinin art niyetli olduguna dair supelerim vardi, yavas yavas civiyordu. Digeride cok konusan bi abiydi. Abi konustukca bana gina geliyordu, gece yarilarina kadar yazardi. Onu oyle gordukce tamda yeni kurtuldugum kpim aklima geliyordu o aralar. Gormussundur belkide baska yorumlarda. Oglu askerdeyken bana " gelenim" ayagiyla herseyime hesap soran, uyukluyor olmama ragmen 2 dk yazmassam hemen " uyan" diye telefonu caldiran "alooooooooooooooo nerdesin" sen diye insanin gozunu sasi eden birisiydi.
Facebooku full kapattim.
Ve dogrusu guvenmiyorum hic kimseye ordan. Cok korkuyorum. Hatta o abilerden birisi nasil yaptiysa benim evimin resmni atti bna. Resmen benim nerde oturdgumu biliyor dusunebiliyomusun? Nasil becerdiyse onu. Onun yerine aklimda dugunlere nisanlara gidip, boy gosterip " gorucu usulu" olrak tekliflerin gelmesini bekliycem dogrusu. Bunu ciddi ciddi yapicam. Gorucu tekliflerini kabul etmiycem, ama senin ddigin gibi begenilmek bana iyi gelicek sanirim.
Kocanla internetten tanistgini bilmiyodum, cok buyuk cesaret. Aslinda bende eski sevgilimle internetten tanistim biliyomsun. Tam olarak olmasada. Cunku akraba oluyoruz, ben yurtdisina tasindim ve 7 8 sene gormedim onu. Sonra buyuduk felan. Annen gil napiyor felan diye internetten muhabbet ederken bi bakmisiz sevgili olmusuz. Ama tamda bu yuzden dahada kaciyorum internetten.

Ben sadece kafanı dağıtman için söylüyorum aman aman öyle kendini tehlikeye atacak kişilerle tabii ki asla görüşme! Sen anladın benim ne demek istediğimi zaten, ama görücü usulü sana yaklaşanların hepsinin beklentisi evlilik olacaktır. Düğünde nişanda değil de ne bileyim yok mu arkadaşının arkadaşları falan, öyle senin yaşında gayet normal arkadaşlıklardan da bahsediyorum. Kız-erkek arkadaş olamayacak diye bir kaide yok hem. Maksat kafan dağılsın. Şimdi sana ciddi bir beklentiyle gelen insan da seni darlayabilir o amaçla diyorum inşallah kendimi doğru ifade edebilmişimdir. :KK15:

Back
X