- 3 Mart 2016
- 242
- 207
- 18
- 34
- Konu Sahibi tomvejerry
Sanıldığı gibi o acı omur boyu surmuyo. Mutlu olmak için illa askada gerek yok. Geçer zamanla hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bana o erkek gelicek ve sen gerçekten sevildiğini çok net hissediceksin..adinin teki yüzünden insanlara güvenini yitirme,düzgün insanlarda var yeter ki biz o düzgünleri seçelim..
Peki ben dogruyu secemezsem? Cok korkuyoruk bundan. Diyormko simdi evlilik felanda neymis; otur annenin dizinin dibinde ömrun boyunca. Diyorumki evlenince hadi 3 sene mutlusun 5 sene mutlusun en fazla, sonra sorunlar basliyor.
Bu sorunlara heves degilim. Bide o sorun tamda aldatmaksa, yikilirim sanirim.
Daha çok gençsin canım benim 21 yaşındasın..devir değişti hemen evlenme zaten..bak ben 29 um hala evlilik düşünmüyorum.zaten yaşın ilerledikçe doğru seçimler yapmayı öğreniceksin.Korkunu anlıyorum ama ne yazik ki doğru seçim yapabilmeyi öğrenmenin yolu yanlış seçimler yapmaktan geçiyor.bak ilk seçimin yanlış olmuş ve sana tecrübe olmuş.Birdaha onun gibi bir erkek çıkarsa (aynı numaraları yapan) inanmazsın..
24 yaşında imişssin
ben de ilk sevdiğim insandan ayrıldıgımda senın yasında idim.
ünv de tanıstık biz , canımdan öte severdim.
gözüm baska hıcbırsey gormezsi
bitirme kararını ben aldım.
daha çok gençsin hiç üzülme ltf, daha çokkkk sever, sevilirsin :)
birşey değilTesekkur ederim. Insallah hayirlisi neyse onu buluruz.
birşey değil
yaşını öğrenınce bi an kendimin o yasta oldugu zamana gttim
hayat güzel ,şuanda bu psikolojıde olman normal ama umarım zaman senın karsına senı daha cok mutlu edecek bırını cıkartır( çıkartacaktır da ) sadece zaman![]()
Kac yasindasiniz?
Ben nedense yasi taktim kafaya. 24 yasindayim. Hala gencim biliyorum ama yeni birileriyle tanisma ihtimalim cok dusuk bi hayat yasiyorum. Butun gun is yerindeyim. Is yerinde kesinlikle kimse olamaz herkes benden yasca cok buyuk. Spora gidiyorum, genelde hep kadinlarin oldugu siniflari aliyorum, sonra hop eve. Ve butun bi haftam boyle geciyor.
Okula falan gidiyor olsam surekli cevremde yeni birileri olurdu ama boyle gercekten zor, ve bu beni endiseneldiriyor
ilk eşimden ayrıldıgımda o kadar acı cektım ki,
işyerıne gıdıp gelırken sureklı ınsanların sol elıne alyanslarına bakıyordum , evli mi değil mi diye
kaç yasındadır acaba dıyordum , bu yasta benı kım ne yapsın trıbıne girmıstım
yanlız öleceğimi düşünürdüm hep, birdaha benı kımse sevmeyecek, ben kımseyı sevemeyecegım
tum yakın arkadaslarım evlenecek
e kardesım de evlenecek
annem babam vefat edecek ve ben yanlız ölecektım:))))
şuanda cok komık gelıyor ama bunlar zaten yasanması gereken duygular
umarım sana bıraz moral olur ve kendını ıyı hıssedersın
tek dıkkat etmen gereken sey , yenı ılıskı için biraz zaman
Evet ben bu konuda biraz aceleci davraniyorum sanirim. Hemen yeni biri gelsin bu ask acisi urada bitsin istiyorum. Biraz zaman vermeliyim kendime biliyorum ama o zamanda cok yalniz kalip, eski iliskimi daha cok kurcaliyorum.
Bakalim. Hayirlisi. Kendime gelecegim elbet.
yok aceleci davranma .
bu benim acım , benim üzüntüm ne kadar acımı cabuk yasarsam o kadar kolay atlatırım dıye dusun
acını ne kadar ertelersen kendıne gelme sürecin o kadar uzar
bu işin yolu yordamı böyle
yanlız kal , mutsuz ol, ağla , düşün ama bir baskasını sakın su asamada hayatına alma , daha cok üzülebilirsin suan etrafın akbabalarla dolu olabilir.
yanlızlıgın tadını cıkartt![]()
Dogru soyluyorsun. Tamda dun yeni biriyle tanistim hahahahAma adamin siyasi gorusu benimkinin ziti, o yuzden bugun gorusmeye devam etmeyecegimi soyleyecektim ona. Cok guzel adamdi ama bi gorsen. bi icim su
![]()
ilk eşimden ayrıldıgımda o kadar acı cektım ki,
işyerıne gıdıp gelırken sureklı ınsanların sol elıne alyanslarına bakıyordum , evli mi değil mi diye
kaç yasındadır acaba dıyordum , bu yasta benı kım ne yapsın trıbıne girmıstım
yanlız öleceğimi düşünürdüm hep, birdaha benı kımse sevmeyecek, ben kımseyı sevemeyecegım
tum yakın arkadaslarım evlenecek
e kardesım de evlenecek
annem babam vefat edecek ve ben yanlız ölecektım:))))
şuanda cok komık gelıyor ama bunlar zaten yasanması gereken duygular
umarım sana bıraz moral olur ve kendını ıyı hıssedersın
tek dıkkat etmen gereken sey , yenı ılıskı için biraz zaman
36 yasındayımKac yasındaydınız ki?
Hic arkdas niyetiylede konusmadim.
Vardi 2 tane abi aslinda benden yasca byuk olan. Iyi abilerdi. Ama birisinin art niyetli olduguna dair supelerim vardi, yavas yavas civiyordu. Digeride cok konusan bi abiydi. Abi konustukca bana gina geliyordu, gece yarilarina kadar yazardi. Onu oyle gordukce tamda yeni kurtuldugum kpim aklima geliyordu o aralar. Gormussundur belkide baska yorumlarda. Oglu askerdeyken bana " gelenim" ayagiyla herseyime hesap soran, uyukluyor olmama ragmen 2 dk yazmassam hemen " uyan" diye telefonu caldiran "alooooooooooooooo nerdesin" sen diye insanin gozunu sasi eden birisiydi.
Facebooku full kapattim.
Ve dogrusu guvenmiyorum hic kimseye ordan. Cok korkuyorum. Hatta o abilerden birisi nasil yaptiysa benim evimin resmni atti bna. Resmen benim nerde oturdgumu biliyor dusunebiliyomusun? Nasil becerdiyse onu. Onun yerine aklimda dugunlere nisanlara gidip, boy gosterip " gorucu usulu" olrak tekliflerin gelmesini bekliycem dogrusu. Bunu ciddi ciddi yapicam. Gorucu tekliflerini kabul etmiycem, ama senin ddigin gibi begenilmek bana iyi gelicek sanirim.
Kocanla internetten tanistgini bilmiyodum, cok buyuk cesaret. Aslinda bende eski sevgilimle internetten tanistim biliyomsun. Tam olarak olmasada. Cunku akraba oluyoruz, ben yurtdisina tasindim ve 7 8 sene gormedim onu. Sonra buyuduk felan. Annen gil napiyor felan diye internetten muhabbet ederken bi bakmisiz sevgili olmusuz. Ama tamda bu yuzden dahada kaciyorum internetten.