Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana imkansız geliyor kızlar varmı 5-6-7 sene çıkıp ayrılıp sonrada başkasıyla evlenip mutlu olanlar???
Uzun süre birilikte olup sonra ayrılanları duyunca çok üzülüyorum .Allah sevenleri ayırmasın.
bendekendimmişcesine tanımadığım ilişkiler için ağladığımı bilirim..
Amin arkadaşım, amin.... Allahım ayırmasın sevenleri....
cnm beklıorm mutlaka elmden geleni yaparm 10 dk trafiğne takldm bende demn numaranı mshj at ben arıım istersen
arkadaşım şimdi beni ağlatacaksın... çok iyisin ama yaaa....
durr dur ben mesajı yazdım yolluyorum şimdi..
canım ne dmejk umarım çözerm nuamranıda uyaz sende izmttendın sanırm zararı çıkmaz nuamradn istedğin zmn dertleşirizz![]()
bana imkansız geliyor kızlar varmı 5-6-7 sene çıkıp ayrılıp sonrada başkasıyla evlenip mutlu olanlar???
Ama böyle bi olay yaşayan 2 tane arkadaşım var.... Şu an ikiside başkalarıyla evli... Bi tanesi 5 yıllık ilişkisini bitrdi. Çocuk kendinden büyük bi ingilzle aynı evde yaşıyormuş ve arkadaşımnın onu öğrenmesi bardağı taşıran son damla oldu. onu bile affetmeye hazrdı ama çocuk onu o kadar severken (ben şahidim çok seviyordu) o kadar severken aldattı ve bi de üstüne üslük arkadaşıma ayrılalım seni ailen bana veermez diyerek ayrılalım demiş.. Arkadaşımn aileside o çocuğu istemiyordu ama kız herşeye direnmeye hazrdı ama baktı oluru yok bıraktımecburdu.. sonra aradan 5-6 ay geçmedi belki, yazıldığı bilgisayar kursunda bi çocukla tanıştı 1 yıl çıktılar, 6 ay nişanlı kaldılar ve şu an ocak 28 den beri evliler ve şu an çok mutlu onu hiiiiççç hatrlamıyo ve eminim eşini çok seviyor. Eski ayrıldığı çocuğu aklını yitirecek kadar seviyordu ama çocuğun hiç bişeyi düzgün değildi.. arkadaşım ünv. mezunuydu o ayrıldığı çocuk liseden terkti... ne bi evi vardı ne birikmişi.. yaşıda küçüktü... doğru düzgün bi mesleğide yoktu... liseden beri çıkıyorlardı. ünivdeyken arkadaşımı aldattıı.. kız herşeyini affetti ama en son ayrılalım demesi onun sanırım zoruna gitti ve ondan nefret edip unuttu.... Daha iyisini bulunca unutuluyor diyorlar ve ayrılınan kişidende çok darbe görmek lazım unutmak için. bi de gelecekte ona mutluluk verebilme ihtmali ne maddi ne manevi açıdan yoktu... bu sebeplerden ötürü unuttu şu an çok mutlu....
o arkadaşının ne kadar şanslı umarım çok mutlu olurlar. bende bunu yaşayacak mıyım 7 yılın ardından yaşadığım mutsuzluğu unutturacak sadık bir insan çıkacak mı karşıma ?
Cnm 7 yıl mıofff cnm offfff
Yangına körükle gitmeyeyimde, o şimdi senin bi parçan olmuştur
çok zor... Benim de 5 buçuk yıllık ilişkim var ve şu an nişanlıyız bu zamana adar çok zorluk çektik ama bi o kadarda problemlerimiz var anlatsam destan olur.. bi gün sınavlardan sonra onunla yaşadıklarımı problemlerimi anlatacağım bi topic açmayı düşünüyorum
İçim o kadar doldu... Ama beni üzdükleriyle verdiği mutlulukları karşılaştrıyorumda yaşattığı bi küçük mutlu an bütün yaşattığı sıkıntılara bedel oluyor.. Ama biliyorum biz onla evlensekte mutlu olamıycaz... cnm çok zor bu aşk işleri... Allah ayrdmcımz olsun
![]()