uzun süreli sevgilisinden ayrılıp başkasıyla evlenip mutlu olan var mı?

olmasın :17:
ne biliyim, çünkü 5-6-7 sene çıkıp da sonu ayrılık olmasın...

tabi ki her şey bir yana, evlenenler hep mutlu olsun...

bana imkansız geliyor kızlar varmı 5-6-7 sene çıkıp ayrılıp sonrada başkasıyla evlenip mutlu olanlar???

Cnm bende böyle bi konu açacaktım önce var mı daha önce açılmış mı diye bakmak istedim. daha dün açmışsın... Benim 5 buçuk yıllık ilişkim var ama ilişkimi yıpratacak çok şey yaşadım :ssz: ayrılmayı düşünüyor gibiyim ama nasıl yaparım bilemiyorum... Çok dayanılmaz bi durum.. ne kadar beni üzsede onsuzluk kadar beni hiç birşey üzemez:ssz:

Ama böyle bi olay yaşayan 2 tane arkadaşım var.... Şu an ikiside başkalarıyla evli... Bi tanesi 5 yıllık ilişkisini bitrdi. Çocuk kendinden büyük bi ingilzle aynı evde yaşıyormuş ve arkadaşımnın onu öğrenmesi bardağı taşıran son damla oldu. onu bile affetmeye hazrdı ama çocuk onu o kadar severken (ben şahidim çok seviyordu) o kadar severken aldattı ve bi de üstüne üslük arkadaşıma ayrılalım seni ailen bana veermez diyerek ayrılalım demiş.. Arkadaşımn aileside o çocuğu istemiyordu ama kız herşeye direnmeye hazrdı ama baktı oluru yok bıraktı:ssz: mecburdu.. sonra aradan 5-6 ay geçmedi belki, yazıldığı bilgisayar kursunda bi çocukla tanıştı 1 yıl çıktılar, 6 ay nişanlı kaldılar ve şu an ocak 28 den beri evliler ve şu an çok mutlu onu hiiiiççç hatrlamıyo ve eminim eşini çok seviyor. Eski ayrıldığı çocuğu aklını yitirecek kadar seviyordu ama çocuğun hiç bişeyi düzgün değildi.. arkadaşım ünv. mezunuydu o ayrıldığı çocuk liseden terkti... ne bi evi vardı ne birikmişi.. yaşıda küçüktü... doğru düzgün bi mesleğide yoktu... liseden beri çıkıyorlardı. ünivdeyken arkadaşımı aldattıı.. kız herşeyini affetti ama en son ayrılalım demesi onun sanırım zoruna gitti ve ondan nefret edip unuttu.... Daha iyisini bulunca unutuluyor diyorlar ve ayrılınan kişidende çok darbe görmek lazım unutmak için. bi de gelecekte ona mutluluk verebilme ihtmali ne maddi ne manevi açıdan yoktu... bu sebeplerden ötürü unuttu şu an çok mutlu....

evet var ve çevremdekiler iyi ki evlenmemişiz diyorlar uzun süreli beraber olduğuyla

Benim yakın arkadaşlarımdan birinin başına geldi.
Neredeyse çocukluk aşkı gözümü onda açtım dediği insandı ama psikopatın tekiydi, üstelik kızın ondan daha başarılı olmasını hazmedemiyordu. Yıllar arkadaşımın ayrılmasına engel oluyordu. Yeni bi insanı tanıyamam sevemem diyordu ancak tanıdı sevdi 1 yıl sonrasında da evlendi. Eşi tam ona göre bi insan. Allah mutluluklarını daim etsin.

2. arkadaşım da......

2006 yılında internetten tanıştığı çocukla çok ciddi bi aşk yaşadı... çocuk sinopta okuyodu arkadaşım denizlide.... Bütün engelleri aşıp buluşuyorlardı ve birbirlerini çok seviyorlardı... 4 yıl sürdü ilişkileri.. Kızın ailesi tutucu bi aileydi ve köylerinin dışına kız vermezlerdi asla... Arkadaşım aile yapılarını bilerek görüştü o çocukla... Aşkına yenik düştü... Sonra çocuk 2010 yılında güneydoğuda askerken kızı köylerinden biri istedi ve babasıgile direnemedi ve ayrıldı o köylüsüyle nişanlandı... Kızın ailesi zengindi ve kızı isteyen köylüsüde zengindi babası verdi ve arkadaşım çok direnemedi ailesiyle arasını açmaktan korktu... Ve o ayrıldığı sevgilisinin doğru düzgün bi işi yoktu ve maddi durumu çok iyi değildi sanırım bunlardan korkup ayrıldı.. Ve geçen eylülde köylüsüyle evlendi... ve şu an arkadaşm hamile... Şu an mutlu mu bilemm... ama mutluluk oyunu oynadığını düşünüyorum... Bana diyor "eski yaşadıklarım ne saçmaymş,keşke yaşamasaydım çok saçma şeylermiş" diyor.. yani eski sevgilisyle yaşadklarını saçmalk olarak gördüğünü söylüyor ama bence içi başka şey söylüyor... Ayrıldığı çocukla msn de konuştum bana ddi ki arkadaşım onu sürekli arıyormuş hala ... yani hala görüştüklerine göre ve hala arkadaşım onu aradığına göre demekki seviyor... unutamamş:19:

kızlar bende uzun süreli birlikteliğimi bitiriyorum evet iyi günümde oldu kötüde ama yıllarıım var anılarım gençliğim var nasıl bu saatten sonra başkasıyla olcamki yaşadığım anıların haddi var hesabı yok baştan mı yaşıycam herşeyi.unutulmaz gibi geliyor bana ben bide ilerde evli olupta eski sevgilimi hatırlamak istemiyorumm.(bu bana zulüm olur ne yapıcam bilmiyorum evet bitmesi gerekiyor ama bitaraftanda sırf yıllarımı erdim diye bitirmek istemiyorum

Son düzenleme:
Uzun süre birilikte olup sonra ayrılanları duyunca çok üzülüyorum . :( Allah sevenleri ayırmasın.

Son düzenleme:
bende :5: kendimmişcesine tanımadığım ilişkiler için ağladığımı bilirim..

Amin arkadaşım, amin.... Allahım ayırmasın sevenleri....

cnm beklıorm mutlaka elmden geleni yaparm 10 dk trafiğne takldm bende demn numaranı mshj at ben arıım istersen

arkadaşım şimdi beni ağlatacaksın... çok iyisin ama yaaa....
durr dur ben mesajı yazdım yolluyorum şimdi..

canım ne dmejk umarım çözerm nuamranıda yaz zararı çıkmaz nuamradn istedğin zmn dertleşirizz:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ne dmejk umarım çözerm nuamranıda uyaz sende izmttendın sanırm zararı çıkmaz nuamradn istedğin zmn dertleşirizz:16:

konuyu işgal etmeyelim ... şimdi bizi atıverecekler :1:

ben yazdım sana az kaldı gelir şimdi...

konu sahibi özür dilerim konunun ortasında ki muhabbetimiz için...

bana imkansız geliyor kızlar varmı 5-6-7 sene çıkıp ayrılıp sonrada başkasıyla evlenip mutlu olanlar???

Arkadaşımın ablası var. 5 sene üniversitede çıkmışlar. Sonra çocuk ayrılmış kızdan. Üstelik ayrıldıktan birkaç ay sonra arkadaşımın ablasının doğumgününde başka bir kızla evlenmiş.

Şuana gelince abla gayet mutlu, evli, bir kızı var. Eski sevgili ise birkaç kere pişmanlığını anlatmaya çalıştı, olmadı tabi..

Ama böyle bi olay yaşayan 2 tane arkadaşım var.... Şu an ikiside başkalarıyla evli... Bi tanesi 5 yıllık ilişkisini bitrdi. Çocuk kendinden büyük bi ingilzle aynı evde yaşıyormuş ve arkadaşımnın onu öğrenmesi bardağı taşıran son damla oldu. onu bile affetmeye hazrdı ama çocuk onu o kadar severken (ben şahidim çok seviyordu) o kadar severken aldattı ve bi de üstüne üslük arkadaşıma ayrılalım seni ailen bana veermez diyerek ayrılalım demiş.. Arkadaşımn aileside o çocuğu istemiyordu ama kız herşeye direnmeye hazrdı ama baktı oluru yok bıraktı:ssz: mecburdu.. sonra aradan 5-6 ay geçmedi belki, yazıldığı bilgisayar kursunda bi çocukla tanıştı 1 yıl çıktılar, 6 ay nişanlı kaldılar ve şu an ocak 28 den beri evliler ve şu an çok mutlu onu hiiiiççç hatrlamıyo ve eminim eşini çok seviyor. Eski ayrıldığı çocuğu aklını yitirecek kadar seviyordu ama çocuğun hiç bişeyi düzgün değildi.. arkadaşım ünv. mezunuydu o ayrıldığı çocuk liseden terkti... ne bi evi vardı ne birikmişi.. yaşıda küçüktü... doğru düzgün bi mesleğide yoktu... liseden beri çıkıyorlardı. ünivdeyken arkadaşımı aldattıı.. kız herşeyini affetti ama en son ayrılalım demesi onun sanırım zoruna gitti ve ondan nefret edip unuttu.... Daha iyisini bulunca unutuluyor diyorlar ve ayrılınan kişidende çok darbe görmek lazım unutmak için. bi de gelecekte ona mutluluk verebilme ihtmali ne maddi ne manevi açıdan yoktu... bu sebeplerden ötürü unuttu şu an çok mutlu....

o arkadaşının ne kadar şanslı umarım çok mutlu olurlar. bende bunu yaşayacak mıyım 7 yılın ardından yaşadığım mutsuzluğu unutturacak sadık bir insan çıkacak mı karşıma ?

Var tabi ki. Bir arkadaşım 5 yıllık ilişkisinde terk edilmişti aniden.
Çok acı çekmişti. Çok çok zor günler geçirdi.
Ama bir süre sonra başka birine aşık oldu. Deli divane aşık hem de.
Şimdi nişanlandı ve çook mutlu. Evlenecekler. :21:

o arkadaşının ne kadar şanslı umarım çok mutlu olurlar. bende bunu yaşayacak mıyım 7 yılın ardından yaşadığım mutsuzluğu unutturacak sadık bir insan çıkacak mı karşıma ?

Cnm 7 yıl mı:19: offf cnm offfff:19: Yangına körükle gitmeyeyimde, o şimdi senin bi parçan olmuştur:19: çok zor... Benim de 5 buçuk yıllık ilişkim var ve şu an nişanlıyız bu zamana adar çok zorluk çektik ama bi o kadarda problemlerimiz var anlatsam destan olur.. bi gün sınavlardan sonra onunla yaşadıklarımı problemlerimi anlatacağım bi topic açmayı düşünüyorum:19: İçim o kadar doldu... Ama beni üzdükleriyle verdiği mutlulukları karşılaştrıyorumda yaşattığı bi küçük mutlu an bütün yaşattığı sıkıntılara bedel oluyor.. Ama biliyorum biz onla evlensekte mutlu olamıycaz... cnm çok zor bu aşk işleri... Allah ayrdmcımz olsun:ssz:

Son düzenleme:
Cnm 7 yıl mı:19: offf cnm offfff:19: Yangına körükle gitmeyeyimde, o şimdi senin bi parçan olmuştur:19: çok zor... Benim de 5 buçuk yıllık ilişkim var ve şu an nişanlıyız bu zamana adar çok zorluk çektik ama bi o kadarda problemlerimiz var anlatsam destan olur.. bi gün sınavlardan sonra onunla yaşadıklarımı problemlerimi anlatacağım bi topic açmayı düşünüyorum:19: İçim o kadar doldu... Ama beni üzdükleriyle verdiği mutlulukları karşılaştrıyorumda yaşattığı bi küçük mutlu an bütün yaşattığı sıkıntılara bedel oluyor.. Ama biliyorum biz onla evlensekte mutlu olamıycaz... cnm çok zor bu aşk işleri... Allah ayrdmcımz olsun:ssz:

evt cnm malesef 7 yılım gitti. yaşımda ilk sevgilimdi. son ana kadar sevgisini verdi umudu hiç eksik etmedi. ama uçkuruna yenik düştü. çok yıprandım. ama atlatıyorum. tek korkum bir daha sevememek. o şrsize karşı bitti sevgim. Allaha havale ettim onu. 7 yılın sonunda mükemmel söylediği yalanlara nerdeyse yani kendimle olanlara bende inanacaktım. yalan sözylediği herşeyi biliyorum ama öle güzel sölemişki yalanları inmama az kalmıştı :) :) :) çünkü ben hayatımda kimsenin bana yalan söyleyebileceğine inanmazdım. ama şu gerçek son sene mutlu değildim yorulmuştum ertelenmekten sorumsuzluktan benim bitiremememin sebebi ona olan saygım sadık olmam verdiğim sözden dolayı ama işte canımı yaktı ve gitti. yaktığı kadar yansın

sende önce kendini düşün lütfen evlendikten sonra dahada yıpranırsın Allah hyardımcın olsun cnm :)

Back
X