canım mutlaka vardır ama cokta uzun suren ılıskılerde....evlılıgın pek yurumedıgını duymustum
cunku ınsanların paylasımları evlenmeden once yasadıkları ıcın.... evlendıkten sonra heyecanın olmadıgını okumustum ... bılmıyorum ne derece dogrudur....allah herkesı sevdıgıne kavusturup mutlu etsın...
eşimle 5 yıl çıktık liseyi yeni bitirmiştim..
1 yıl da nişanlı kaldı.2 yıldır da evliyiz.
Allahımda bozmasın
hatta dün akşam ilk öpüşmemizi konuştuk..
ne kadar değişikti dedik..ne kadar özeldi..:asigim:
nerde öpüştünüz ve nasıl
inşallah bizde muradına erenler diyarından olucaz:Saruboceq:
sevdiğin insanla evlenmek gibisi yok bence.
ona dokunurken onu öperken ona sarılırken bile sevgiyle aşkla yaparsın.Buda içindeki mutlulugu huzuru bin kata cıkarır
11 yılın sonunda evlendik eşimle.Lise hazırlığa başlamıştım.Ben 14 o 17 yaşındaydı.11 yıl geçmiş.Sorsan 3 4 yıl gibi geliyor.İlk ve tek aşkım.Düğünümüzde slaytlar hazırlamış eşim.Benim doğum tarihimi yazmış.Prensesim doğdu demiş.Kendi doğum tarihini yazmış .....'dan beri bekliyorum yazmış.Senin için ne zorluklara katlandım demiş sünnet resimlerini koymuş.Yetmedi şampiyonluklar kazanmak zorunda kaldım demiş taekvando resimlerini koymuş.Ve nihayet seni buldum demiş ve tanıştığımız sıralardaki resimlerimizle başlayıp bugüne kadarki beraber resimlerimizi eklemiş.Ve nihayet...
Allah herkese sevdiği kişiyle evlenmeyi nasip etsin.Ben bu 11 yılı hiç anlamadım.Uyum varsa, sevgi varsa, en önemlisi saygı varsa yıllar kendiliğinden geçiyor.Fakat çok önemli bişey var ki ilişkide birbirini değiştirmemeye çalışmalı insanlar.Çünkü belli bir kalıba sokmaya çalıştığında o artık aşık olduğun kişi olmuyor.Ve bir yerden patlak verir bu durum.Birbirini değiştirmeden, olduğu gibi sevebiliyorsanız sevin, ozaman yıllar su gibi akıp gidecektir.kaydirigubbakcemile5
anlatiyim
çok öpmek istiyordu.1 yılımıza gireceğimiz dönemlerdi.
ben hep kaçıyordum..
bir gün arabayla beni eve bırakacakken ana yolda sağa çekti.ne oldu dedim.arabamızın camları filmli.artık dayanamıyorum dedi ve öpştük..
demekki bende dayanamamışım:lepi:
güzeldi..çok güzeldi..:asigim:
anlatiyim
çok öpmek istiyordu.1 yılımıza gireceğimiz dönemlerdi.
ben hep kaçıyordum..
bir gün arabayla beni eve bırakacakken ana yolda sağa çekti.ne oldu dedim.arabamızın camları filmli.artık dayanamıyorum dedi ve öpştük..
demekki bende dayanamamışım:lepi:
güzeldi..çok güzeldi..:asigim:
olmazmı hiç ama en fazla 2 gün sürdü. biz birbirimize aşırı bağlıydık. ne o bensiz ne ben onsuz duramazdım.ama kavgalarda öyle böyle geçiyo. önemli olan aradaki sevginin tükenmemesi. kavga tuzu biberi.Ne güzel hepinize maşallah :ecrin_bebek:
Bu uzun yıllar içerisinde hiç ayrılıklarınız olmadı mı peki?
İlişkiniz yara almadı mı? kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?