Uzun sürelik ilişki ve evlilik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi paylaşım evlenmeden önce yaşanıyormuşCADIARZU İlk ve tek aşkım eşim 11 yılın sonunda hala gördüğümde yüreğim hoplar.Küsken bile gülesim gelir.Uyumla alakalı herşey.Hiç tanımadan da evlensen evliliğinin birkaç yıl sonra heyecanının kalmaması gerekirdi öyle bir durumda.Kötü gün hiç mi yaşanmadı; illa ki çok kötü günlerimiz de oldu ama eşim benim için çok özeldir.

Orta okul 2 sınıfın yaz tatilinde tanışıp çıkmaya başladık:asigim:
9 sene flört ettik, 3 sene önce evlendik:asigim:
canım kocam çok kahrımı çekiyor Allah'ıma şükür:Saruboceq:
Seviyorum ben onu hemde çoookkŞeniz

Ay bak şimdi geçmişe daldım gittim ne güzel günlerdi bee vay anasına

eşimle 5 yıl çıktık liseyi yeni bitirmiştim..
1 yıl da nişanlı kaldı.2 yıldır da evliyiz.
Allahımda bozmasın
hatta dün akşam ilk öpüşmemizi konuştuk..
ne kadar değişikti dedik..ne kadar özeldi..:asigim:

nerde öpüştünüz ve nasıl

inşallah bizde muradına erenler diyarından olucaz:Saruboceq:
sevdiğin insanla evlenmek gibisi yok bence.
ona dokunurken onu öperken ona sarılırken bile sevgiyle aşkla yaparsın.Buda içindeki mutlulugu huzuru bin kata cıkarır

var tabiki.olmaz olurmu.mesela ben.19 yaşımda tanıdım eşimi.liseyi bitirince işe girmiştim.aynı iş yerinde calışıyoduk.3yıl çıktık.bu arada ben üniversiteye gittim o da askere.ama birbirimizden hiç kopmadık.sonra nışanlandık.3 yılda nişanlı kaldık.işlerimizi düzene oturttuk ve evlendik.evleneli tam 4 yıl oldu gecen hafta.sırada bebek var inşallah.çok istiyoruz.birbirimizi o kadar iyi tanıdıkki artık.umarım allah herkese böyle bir evlilik nasip eder.inşallah.

tavsiye etmem. hernekadar sürprizler azalıyorsa da ilk heyecan daha çabuk tükeniyor.Bakınız: ben.

ben lise aşkının bi başka güzel bi başka saf olduguna inanıyorum en azından benim zamanımda böyleydi biz sacma bi sebepten ayrılmıştık ama çok sevmiştim onu yani hatta hep anılar aklıma gelir gülerim çocukluğumuza...yıllar geçmiş beni üniversiteideyken bulmuştu ama bi sebepten yine olmadı olamadı nasip değilmiş sanırım.gerçi hala bilirim naptığını ne ettiğini hayatı boyunca mutlu olur inş...

anlatiyim
çok öpmek istiyordu.1 yılımıza gireceğimiz dönemlerdi.
ben hep kaçıyordum..
bir gün arabayla beni eve bırakacakken ana yolda sağa çekti.ne oldu dedim.arabamızın camları filmli.artık dayanamıyorum dedi ve öpştük..
demekki bende dayanamamışım:lepi:
güzeldi..çok güzeldi..:asigim:

cok guzel soylemissina.s.a.s.a.s.

Çok romantiiiikkkk :ecrin_bebek:
Allah mesud etsin... hihoyyyt
Bir ömür boyu mutlu kalın inşaallah kaydirigubbakcemile5

benim hic lise askıyla evlenen bi arkdasim olmadi hemde cogu evlenmeyi düsünüyorlardı
bazısı başka başka insanlarla evlendi bazisi hala evlenmedi

genelde üniv. aşklariyla evlen cok insan tanıyorum emme :lepi:

allah bozmasın hıc bı zaman

bizde 5 yıl beraberdik ve evlendik.üniversiteye gittiğimde izmirde tanıştığım ilk erkekti ve sonuncu oldu. ..6.yıl evlendik ve şu an 2 yıllık evliyiz. ama daha uzun ilişkide gördüm. kuzenim 12 yıl beraberlik üzerine evlendi. daha orta okuldan tanışıyolardı. sonunda kavuştular. sevince seneler geçiyo. önemli olan sadakat. ne yollar ne yıllar ayırabilir seveni.....:asigim:

bende liseyi bitirdikten sonra tanıştım 8 sene sonunda 3 aylık evliyiz :)

bende lise aşkımla evlnedimmmm iyimi yaptım kötümü yaptım orası tartışılırr....

bende lise aşkımla evlenecem kısmetse. 7 senedir beraberiz. 1 seneye yakın nişanlı.

uzun mu bilmem ama 5 sene sevgili olup
5.senenin sonunda evlendik

Ne güzel hepinize maşallah :ecrin_bebek:
Bu uzun yıllar içerisinde hiç ayrılıklarınız olmadı mı peki?
İlişkiniz yara almadı mı? kaydirigubbakcemile

Ne güzel hepinize maşallah :ecrin_bebek:
Bu uzun yıllar içerisinde hiç ayrılıklarınız olmadı mı peki?
İlişkiniz yara almadı mı? kaydirigubbakcemile
olmazmı hiç ama en fazla 2 gün sürdü. biz birbirimize aşırı bağlıydık. ne o bensiz ne ben onsuz duramazdım.ama kavgalarda öyle böyle geçiyo. önemli olan aradaki sevginin tükenmemesi. kavga tuzu biberi.

Benim oğlankardeşimle eşi lise son sınıfta tanıştılar. Sene 1994' dü:))) Ve biz o sene ailece tanıştık. Lise bitti, Eşim askere eşi üniversiteye gitti. Biz hiç kopmadık. Sonra evlendiler. Şimdi 2 yaşında dünya güzeli bir kızları ve mutlu giden bir evlilikleri var. Allah bir yastıkta kocatsın. Benim kendi kardeşim gibi, neredeyse elimizde büyüdü. Onlar çok mutlular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…