Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittim alttan muayene yaptı kist yok dedi ama yerleşme kanaması olma ihtimali yok değil mi idrar testi yaptım negatif çıktı ama acaba ihtimal var mıdır bilmiyorumkiara kanama. doktora gidin. kist olabilir veya pcos durumunda sık olan bir durumdur. benim max 15 gğn süren ara kanamam oldu
hayır yerleşme kanaması uzun süreli olmaz. bir sonraki reglinizin 3.günü bir kadın doğumcuya görünün. ben de pcos hastasıyım. bi kaç kez bu ara kanamalar yasandı. en uzunu dediğim gibi 15 gün sürdü.Doktora gittim alttan muayene yaptı kist yok dedi ama yerleşme kanaması olma ihtimali yok değil mi idrar testi yaptım negatif çıktı ama acaba ihtimal var mıdır bilmiyorumki
Sizde ne olmuştu peki kist falan dedi mi doktor bu arada evli misinizhayır yerleşme kanaması uzun süreli olmaz. bir sonraki reglinizin 3.günü bir kadın doğumcuya görünün. ben de pcos hastasıyım. bi kaç kez bu ara kanamalar yasandı. en uzunu dediğim gibi 15 gün sürdü.
iki sefer kist vardı doğum kontrol hapı kullandım birinde 6ay. diğerinde evli olduğum ve cocuk istediğim için doktor ilaca gerek yok, regl olunca gel takip edicez dedi. sonraki reglimde kanla birlikte atıldı kist. baska bir seferde bir sey görülmedi. pcosda olabilir bu durum dendi.Sizde ne olmuştu peki kist falan dedi mi doktor bu arada evli misiniz![]()
Yanlış anlamayın.1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama henüz olmadı sizde böyle bir sorun olmuş muydu ya da kullandığınız önerdiğiniz birşey var mı o yüzden sordum pcos dediğiniz içinSizde ne olmuştu peki kist falan dedi mi doktor bu arada evli misiniz![]()
Bebeğiniz var mı peki bu pcos beni korkutuyor çocuk istiyoruz 1 senelik evliyim ama henüz olmadı vardır Allah’ın bildiği birşey ama birilerinden akıl almaya ihtiyacım var ne yapmam gerek gibiiki sefer kist vardı doğum kontrol hapı kullandım birinde 6ay. diğerinde evli olduğum ve cocuk istediğim için doktor ilaca gerek yok, regl olunca gel takip edicez dedi. sonraki reglimde kanla birlikte atıldı kist. baska bir seferde bir sey görülmedi. pcosda olabilir bu durum dendi.
evliyim evet![]()
evet canım. bir yıl denemenin ardından hamile kaldım. ilaç tedavisi de uygulandı bana. esin muayene oldu mu?Bebeğiniz var mı peki bu pcos beni korkutuyor çocuk istiyoruz 1 senelik evliyim ama henüz olmadı vardır Allah’ın bildiği birşey ama birilerinden akıl almaya ihtiyacım var ne yapmam gerek gibi
Amin inşallahevet canım. bir yıl denemenin ardından hamile kaldım. ilaç tedavisi de uygulandı bana. esin muayene oldu mu?
pcos seni korkutmasın hiç. ilaçla vs çok güzel sonuclar alınabiliyor. bak ben ilaç kullandığım ay olmadı gebelik, sonraki ay kendiliğinden olduumutsuz olma. insallah sağlıklı, güzel bir gebeliğin olur en yakın zamanda
tabii ki belli olurdu. görülmediyse sorun yokturAmin inşallaheşimden test istediler önümüzdeki ay gideceğiz benden de rahim filmi istediler onları vereceğiz inşallah birşey çıkmaz. Bu arada kist falan olsaydı alttan muayenede belli olurdu de mi