• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süren tuvalet eğitimi

layloo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
18
7 aydır oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama 7 aydır hala altına yapıyor artık çok yıprandım hergün iki yada 3 kez yapıyor kendisi çişim kakam var demiyor ben götürürsem yapıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda lütfen yardımcı olun

kaç aylık kaç yaşında oglunuz ? Hazır değil gibi geldi

7 aydır oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama 7 aydır hala altına yapıyor artık çok yıprandım hergün iki yada 3 kez yapıyor kendisi çişim kakam var demiyor ben götürürsem yapıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda lütfen yardımcı olun
Kaç aylık ? 7 ay çok uzun bir süre ya hazır değildi ya da altında başka bir neden vardır.

Şu an 27 aylık niye böyle bilmiyorum yaa asla söylemiyor 😔

20 aylıkken çocuk hazır değilken başlamamız yanlış çocuğu zorlamışsınıx

Şuan ne yapacağım ilk ay söyledi sonra birden söylemeyi bıraktı

20 aylık olan her çocuk çiş kaka söylemiyor neden acele ettiniz ki ? En azından 2-2,5 yaşı görmeli bence zorladığınız için eğitimi tamamlayamıyor

Siz bir süre ara verin bu ile beze geri dönün külot bezler var zaten sizi yormaz o kadar

Hamileyim bebek olduğunda bire bir ilgilenemem diye erken verdim ama hiçbi işe yaramadı:( şuan kardeşi var 2 aylık oldu
27 aylık olan çocuğunuzda halen bebek sayılır. Büyük olanın kendi gelişimini rahatça baskısız yaşamasına izin verin. Beze dönün bir süre sonra gerçekten hazır olunca başlayın

Yarından sonra öyle deneyeceğim

Bir de şunu sormak istiyorum bezi bağladıktan sonra hiçbir şekilde sormayıp tuvalete götürmeyim mi yoksa yine de götüreyim mi

Bencede erken olmuş zorlama gibi . Gelişimsel olarak belki bazı çocuklar daha bile erken bırakabilir fakat hem hazır değilmiş Şimdi birde kardeş de var kiskananilir sevginizi. Siz kilot bez secenegine dönün lazimligida ortalığa bırakın kendi isterse yapsın.

Çocuğun hazır olması önemli kızım 16 aylıkken bezi vardı inatla tuttu yapmadı beze bende çıkardım ara ara kacirmalar yaşadık tabi. Oğlumu Cis tutunca yapıyor tutmasam saliyordu 27 aylık iken evde iç çamaşır olmadan oynarken aniden gitti banyoya yaptı ve geldi Şok olduk demekki zamanı varmış dedik normalde tutmadigim.icin altına yapması lazımdı .
yani hazır olunca sizin bişey yapmanıza gerek de kalmıyor aslında bezden kendileri rahatsız oluyor bir kaç damla ıslaklık bile huzursuz ediyor.herkez beze dön demiş ama oda sil baştan başlamak demek

Napacağım ben artık bilmiyorum yaa iyice kafam karıştı

Napacağım ben artık bilmiyorum yaa iyice kafam karıştı
Akışına bırakın
Kendinize ekstra bir yük yüklemeyin.
Üç buçuk aylık bebeğim var. İki buçuk yaşında kızım var.
Kızım 21 aylıkken bezi bıraktı ama gerçekten kendisi bunu yapabildi Allah'ın izniyle. Fıtratı buna uygunmuş
Bazı çocuklar erken bazı çocuklar geç öğrenir veya inatlaşır.
Kafanızı yormayın bu mesele yüzünden gerçekten halledilir zamanı vardır.
Şimdi arkadaşlarının dediği gibi beze dönmeniz sizin için çok kolay olur

Geçen yaz bu sebepten bezi geri bağladım. Çok inatçıydı bilerek yere yapıyordu.şu an 1 haftadır sorunsuz ilerliyoruz şükür. İyi ki onunla inatlaşmamışım.

Back
X