Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık ? 7 ay çok uzun bir süre ya hazır değildi ya da altında başka bir neden vardır.7 aydır oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama 7 aydır hala altına yapıyor artık çok yıprandım hergün iki yada 3 kez yapıyor kendisi çişim kakam var demiyor ben götürürsem yapıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda lütfen yardımcı olun
20 aylıkken çocuk hazır değilken başlamamız yanlış çocuğu zorlamışsınıx7 aydır oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama 7 aydır hala altına yapıyor artık çok yıprandım hergün iki yada 3 kez yapıyor kendisi çişim kakam var demiyor ben götürürsem yapıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda lütfen yardımcı olun
27 aylık olan çocuğunuzda halen bebek sayılır. Büyük olanın kendi gelişimini rahatça baskısız yaşamasına izin verin. Beze dönün bir süre sonra gerçekten hazır olunca başlayınHamileyim bebek olduğunda bire bir ilgilenemem diye erken verdim ama hiçbi işe yaramadışuan kardeşi var 2 aylık oldu
Çok ısrarcı olduysanız inatlaşmıştır.Şuan ne yapacağım ilk ay söyledi sonra birden söylemeyi bıraktı
20 aylık çocuğa eğitim vermeye çalışırsanız tabikide uzun sürer. Hazır değilken zorlamışsınız.Şu an 27 aylık niye böyle bilmiyorum yaa asla söylemiyor![]()
Sormayın çocuğı rahat bırakın bir süreBir de şunu sormak istiyorum bezi bağladıktan sonra hiçbir şekilde sormayıp tuvalete götürmeyim mi yoksa yine de götüreyim mi
Akışına bırakınNapacağım ben artık bilmiyorum yaa iyice kafam karıştı