canım bu ilişkiden bi cacık olmaz
kendimden örnek vereyim sana benzer olayları yaşadım senle,
Erkek arkadaşımla aynı sınıftaydık ben onu hiç fark etmedim ve sonra aramızda bir ilişki başlamıştı nitekim okul bitti o memleketine döndü.Snra uzak ilişki olayı güvensizlik durumları oldu benim ona karşı güvenmemem ve zaten onunda kışkırrtıcı davranışları oluyordu güven kırıyordu yani vs. bizde hep kavga halindeydi ve son damlada düştü ve benim bardağım doldu sonunda böyle olmayacağıınıı anlayarak ayrıldım.İlk bir hfta kötüydüm bir yandan barışmak istiyordum bir yandan doğru karar verdiğimi dşünüyordum.Karşı tarafında barışma gibi bir çabası yoktu açıkçası bu benim işime geldi onu unutmama ve tamamen olmayacağını anlamama neden oldu.
Sonuç tam zamanını bilemem ama 2 ay kadardır ayrıyız.Arkadaş kaldık fakat görüşmüyoruz yanii o zaten memleketinde görmüyorum msjlaşma durumu ilk zamanlarda oldu sonra kesildi veee ben yokluğuna alıştım şuan onu tamamen hayatımdan çıkardım bir daha duygusal anlamda hayatıma giremez..
Sanada bunları tavsiye ediyorum.Uzakta bir ilişki yürümezse nedeni açıktır bir tarafın aşkı eksiktir.Ve o ilişki hiç birşeyi hak etmiyordur arkadaşım..Benim yaptığmı yapmayı başarabilirsennn eğer daha mutlu olucaksın emin ol.. kararımdan pişman değilim.