uzun uzun aşk hikayem yorumlarınızı beklıyorum

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
merhaba kızlar 1 yıldır bır cocukla cıkıyordum uzak sehırlerden olmamızdan dolayı devamlı ayrılıyorduk barışıyorduk sonra bı 6 ay ayrı kaldık ve ben dayanamadım mesaj attım yenıden konuşmaya ve cıkma aşamasına geldık gelmesıne ama 3ay konustuktan sonra sihir bozuldu devamlı kavga gurultu ve bana dedı kı ben sana donucem aynı sehırde olucaz donmezsem ölüm cıksın dedı ama dedı gorustukce dedı sana gerı donme yuzum olmıycak cok kavga edıorz dedı ve ben hazmemedım devamlı mesaj attım hattımı degıstırıcem dedım ama hatttımı degıstırmıyorum o oyle bılsın ıstedım sizce ıyı mı yaptım anlar mı hattı mı degıstırmedıgımı ve doner mı kızlar cok kafam karıstı napıcagımı bılemedım bız bu hayatta erkeklere muhtac degılız ama donmelerını ısterız boyle bı benzer yasayan ve tecrublerı olan ınsanlar yada yorumları olanlar lutfen yorumlarını belırtsın uzun uzun yazamadım ama kusurabakmayın

canım bu ilişkiden bi cacık olmaz kendimden örnek vereyim sana benzer olayları yaşadım senle,

Erkek arkadaşımla aynı sınıftaydık ben onu hiç fark etmedim ve sonra aramızda bir ilişki başlamıştı nitekim okul bitti o memleketine döndü.Snra uzak ilişki olayı güvensizlik durumları oldu benim ona karşı güvenmemem ve zaten onunda kışkırrtıcı davranışları oluyordu güven kırıyordu yani vs. bizde hep kavga halindeydi ve son damlada düştü ve benim bardağım doldu sonunda böyle olmayacağıınıı anlayarak ayrıldım.İlk bir hfta kötüydüm bir yandan barışmak istiyordum bir yandan doğru karar verdiğimi dşünüyordum.Karşı tarafında barışma gibi bir çabası yoktu açıkçası bu benim işime geldi onu unutmama ve tamamen olmayacağını anlamama neden oldu.

Sonuç tam zamanını bilemem ama 2 ay kadardır ayrıyız.Arkadaş kaldık fakat görüşmüyoruz yanii o zaten memleketinde görmüyorum msjlaşma durumu ilk zamanlarda oldu sonra kesildi veee ben yokluğuna alıştım şuan onu tamamen hayatımdan çıkardım bir daha duygusal anlamda hayatıma giremez..

Sanada bunları tavsiye ediyorum.Uzakta bir ilişki yürümezse nedeni açıktır bir tarafın aşkı eksiktir.Ve o ilişki hiç birşeyi hak etmiyordur arkadaşım..Benim yaptığmı yapmayı başarabilirsennn eğer daha mutlu olucaksın emin ol.. kararımdan pişman değilim.

cok teşkkürler canım cok dogru yazmıssın dogru dedın umarım bende başarabılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…