- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
- 318
- Konu Sahibi siyah papatya
-
Bu yaglar benim gözlerimi mahvediyor daha 3 gündür baden yagi sürüyorum ama sabah kalktigimda gözlerim sisiyor ve aciyorlar,bütün yaglar iceri kacmis olyuor..Aksam evde oturuken yapsak ve bir kac saat sonra yikasak acaba yine etkisi olurmu ?
Badem yağı ve hint yağını karıştırıp dene çok memnun kalıcaksın ...Najnaj Bende kulak cubuguyla sürdüm ama belkide gözlerim hashas veya alerjik olabilir..yada ilk defa yapmaya basladigim icin alis degil daha...Yapmaya devam sadece az sürerim..ama birde su hint yagini bulabilsem hemen sürcem cok merak ediyorum...
Birde ben sadece susam yagi degil susam ve cörek otu yagini karistirarak sürüyorum..Cörek otu sac telerini kalinlastiriyormus belki dedim kirpiklerimide kalinlastirir insllah dökmezler...
Tenim cok hassas, göz kremleri bile tahris ediyor. Ben de 2-3 gündür hint yagiyla badem yagi kullaniyorum. Ne kadar dikkat etsem de tenime degdigi anda kizariyor, kasiniyor, sisiyor.. Onun icin artik diplerine sürmüyorum, tenime hicbi sekilde temas ettirmemeye calisiyorum. Ama asil sürülmesi gereken yer dipleri degil mi ki? Böyle bi ise yaramaz gibime geliyo..
Göz doktoruna gittiğimde bana çay falan sürmenin zararlı olduğunu söyledi gözlerinizi dinlendirmek için sadece sıcak su buharı iyi gelirmiş ama onun dışındaki hiçbirşeyi onaylamadı benden söylemesi arkadaşlar.
Kiripik yapayım derken göz çıkarmayın derim,bende birara yatarken badem yağı sürüyordum diplerine ama ister istemez göze temas ederdi ve ertesi günü gözlerim şiş uyanırdım o yüzden ben vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?