Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Benim de ilk aşkımdı, ilklerimin hepsi onunlaydı. İlk romantik yemek, ilk el ele tutuşma, ilk beraber alışveriş, ilk kavga, ilk öpücük, ilk aldığım çiçek, ilk sevgi sözcükleri... Say say bitmez. Ama hepsi bitti ve kesinlikle dramatize edilicek bi yanı yok :KK28: Tüm dünya ondan ibaret sanıyodum. Onunla bir gelecek olmazsa başka da kimseyle olmaz sanıyodum :KK70: Bal gibi de oldu. Çoooook da güzel oldu :KK76: Sevilmek gerçekten ayrı bi duyguymuş. Sadece sevmek ise yorucu ve boş :KK66:

Aynen son cümle cok doğru sevilmek daha güzel bnde yilarca tek taraflı sevmisim ay ne sacmaymis diyorum simdi :spor:

Benim de ilk aşkımdı, ilklerimin hepsi onunlaydı. İlk romantik yemek, ilk el ele tutuşma, ilk beraber alışveriş, ilk kavga, ilk öpücük, ilk aldığım çiçek, ilk sevgi sözcükleri... Say say bitmez. Ama hepsi bitti ve kesinlikle dramatize edilicek bi yanı yok :KK28: Tüm dünya ondan ibaret sanıyodum. Onunla bir gelecek olmazsa başka da kimseyle olmaz sanıyodum :KK70: Bal gibi de oldu. Çoooook da güzel oldu :KK76: Sevilmek gerçekten ayrı bi duyguymuş. Sadece sevmek ise yorucu ve boş :KK66:

Ben sevildigimi hissetmistim ya.. dramatize etmekten nefret ederim ben de ama bunlar yaşadığım duygular.. keşke toparlasa beni de kendini de bir daha tutsa elimden. Olmycaksa da biran önce toparlamak istiyorum kendimi artık.

Sevmediğini soylemis zaten en azindan durust. Bnmki uç sene ne seviyorum ddi ne sevmiyorum. Prikolojimi allak bullak etti. Bak snn gibi bnde yillar önce konu acmistim. Hatta gecen aylarda bnzer konuları acan iki arkadaş la da aya konuştuk burdan samimi olduk biri geri donmuş eski sevgilisine digerin de çocuk başkasıyla sozlendi. Yani hayat devam ediyor. Bnmki de nişanlandı başkasıyla Allah daha iyisini çıkaracak karsina emin ol

Dürüst evet ama cok cabuk karar verdi. Bu kadarck oldugunu zannetmiyodum duygularının bana karşı cok baskaydı benim gördüğüm..
Insalalh biran önce toparlanirim insallah biran once sevilip sevecegim dönemler gelir..

Insallah zaman biran önce sifa olur bana.. peki siz seviyor muydunuz ayrıldıgınızda? Yani o sevginizin bitmesi icin ugrastınız mı

Ben seviyordum ama bitirme nedenim zaten içimdekilerin azalmasından kaynaklanmıştı ve uzun süre kimse olmaz hayatımda diyorken tam tersi oldu :oha:

Aynen son cümle cok doğru sevilmek daha güzel bnde yilarca tek taraflı sevmisim ay ne sacmaymis diyorum simdi :spor:
Dimi ya! Ben de.. Ve insan anlamıyo, farkedemiyo bunları yaparken. Şimdi diyorum ki kendime ne kadar gereksiz özveride bulunmuşsun, ne kadar sevginin suistimaline izin vermiş, gurursuzluk etmişsin.. İnsan aşkının değerini bilen kişiyi bulunca ancak idrak ediyo işte. Ah saf kafam :olamaz: :KK70:

Ben varım,üniversite 2 ye kadar süren 5yıllık ilişkim bitmişti.ağladım zırladım bidaha onun gibi olmaz vs vs ...,şimdi eşimle evliyim aklıma bile gelmiyo sen konu açınca aklıma geldi..canım unutuluyo üstüne aşıkta oluyosun.bak biz şimdi aşkımızın meyvesini bekliyoruz şükür Rabbime:dua:

kısmen konu sahibiyle aynı durumdayım ben şunu merak ediyorum. ilişkiniz kötü müydü? yani iyi bi ilişkisi kendi hatası yüzünden bitip de vicdan azabı duymayan mutlu oldum diyen var mı :(

Ben sevildigimi hissetmistim ya.. dramatize etmekten nefret ederim ben de ama bunlar yaşadığım duygular.. keşke toparlasa beni de kendini de bir daha tutsa elimden. Olmycaksa da biran önce toparlamak istiyorum kendimi artık.QUOTE]
Zaten onu diyorum ya, o zamanlar ben de sevildiğimi sanıyodum. Gerçi tabi başlarda sevmiştir kendine göre 7 sene dediğin sevgisiz geçmez. Ama şimdi anlıyorum ki son zamanlarda sadece alışkanlıkmış. Onun için de benim için de. Kara bi gölge olmuştuk birbirimize sadece. Çok kolay tartışıp kalp kırıyoduk en son söylenicekleri en başta söyleyip restleşiyoduk. Böyle sevgi olmaz. O yüzden bi tarafta sevgi bitince artık sürüklememek en doğrusu.

Ben varım,üniversite 2 ye kadar süren 5yıllık ilişkim bitmişti.ağladım zırladım bidaha onun gibi olmaz vs vs ...,şimdi eşimle evliyim aklıma bile gelmiyo sen konu açınca aklıma geldi..canım unutuluyo üstüne aşıkta oluyosun.bak biz şimdi aşkımızın meyvesini bekliyoruz şükür Rabbime:dua:

Bu mübarek günde benim icin dua edebilir misiniz peki, siz simdi hamilesiniz meleksiniz dualarınız kabul olur. :) cansu'ya dirayet güc kuvvet ruh ferahlıgı ver diye dua edebilir misiniz? Barisacaklarsa da biran önce barışsınlar uzamasn bu sancılı dönem diye.. hemen simdi dua edebilir misiniz unutmadan? :) duaya cok ihtiyacım var gercekten..

Siz bitirmistiniz yani? Erkek arkadasınız ne yapti biliyor musunuz toparlandi mi o da

Şöyle anlatim o bir sene sonunda evlendi ailesinin istediği biriyle bende zaten farklı birine aşık oldum fedakarlık ne demek birini kendinden çok daha fazla sevmek ne demek bunları öğrendim.Oysa o bensiz nefes alamazdı ama zaman girince araya evlenmiş bile akışına bırak zamanı kabullenmekte bitiyor iş.Sen karamsar olursan hatırlamak istersen cabuk geçmez :silah:

Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.

Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.

Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
4 yıl önce ayrılmıştık iyiki ayrılmışız diyorum.Şu an öyle mutluyum ki..Çok seviyorum ve seviliyorum.

ROBIN_ ROBIN_ evet biz de tartısıyorduk çok. Ama atlatıyorduk. Hatta 1 hafta öncesinde ayrılma aşamasına gelmiştik ama o tuttu ellerimden seviyorum aşığım dedi her sey cok güzel olacak dedi.. o zaman da sevgisini sorguladigi bir dönemdi hatta.. ayrılmak istese hayır demiycektim o gün. Ama o an o kadar inandırıp 1 hafta sonra sevmiyorum sevgim bitti nasıl diyebiliyor. Buna anlam veremedigim icin de atlatamıyorum. Icimde bir sey var, haftaya yüzyüze konusucaz son kez, barışmak icin değil medenice bitirmek için. O zaman da diyorum beni gördüğünde aşık oldugunu hissederse nolucak, biz bittik ben affedemem onu ne kadar sevsem de.. ayrılmadan 1 hafta öncesinde de gördüğünde beni ne kadar cok sevdigi dank etmisti..

Bilmiyorum ki ablacım cidden. Her sey o kadar havada kalıyor ki, nasıl sindiricem nasıl kabullenicem bilemiyorum. Kabullenemedikce de sanırım bu ruh halinden çıkamıyorum

ben bennn papyon var. 5 ya da 6 yil inan hatirlamiyorum. ayrildik. 1 sene sonra esimle tanistim. simdi sana yazarken aklima geldi soyismini hatirlayamadim san yazmadan once sonra aklima geldi o derce aklimdan cikmis. ;) ayrica canim 13 yasinda iliski mi olur ya?

Şöyle anlatim o bir sene sonunda evlendi ailesinin istediği biriyle bende zaten farklı birine aşık oldum fedakarlık ne demek birini kendinden çok daha fazla sevmek ne demek bunları öğrendim.Oysa o bensiz nefes alamazdı ama zaman girince araya evlenmiş bile akışına bırak zamanı kabullenmekte bitiyor iş.Sen karamsar olursan hatırlamak istersen cabuk geçmez :silah:
Hatırlamak istemiyorum ki. Ama birsey aniden hatırlatıyor onu. Insallah ben de ferah bir nefes alabilirim.
4 yıl önce ayrılmıştık iyiki ayrılmışız diyorum.Şu an öyle mutluyum ki..Çok seviyorum ve seviliyorum.

Masallah size

ben bennn papyon var. 5 ya da 6 yil inan hatirlamiyorum. ayrildik. 1 sene sonra esimle tanistim. simdi sana yazarken aklima geldi soyismini hatirlayamadim san yazmadan once sonra aklima geldi o derce aklimdan cikmis. :KK66: ayrica canim 13 yasinda iliski mi olur ya?

Iyi bir arkadas olarak basladık aslında. Hatta ben hic istemiyodum onu, o ikna etti o devam ettirdi bir müddet. Sonra ben aşık oldum. Ben artık aşık olmaktan deliye dönmüstüm ki onun sevgisi bitti.
Siz nasıl atlattınız peki 1 sene mi sürdü kim ayrılmıştı?

Bu mübarek günde benim icin dua edebilir misiniz peki, siz simdi hamilesiniz meleksiniz dualarınız kabul olur. :) cansu'ya dirayet güc kuvvet ruh ferahlıgı ver diye dua edebilir misiniz? Barisacaklarsa da biran önce barışsınlar uzamasn bu sancılı dönem diye.. hemen simdi dua edebilir misiniz unutmadan? :) duaya cok ihtiyacım var gercekten..
Etmem mi hiç.Allah güç kuvvet dirayet versin size.Eğer hayırlı ise biraraya gelmeniz,tez zamanda selamete kavuşun inşAllah.Amin.

Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.

Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.

Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
ben bunu o kadar çok duydum ki:)
bizzat yaşamadığımdan anlatamıcam ama emin ol unutuluyor ve hiç umursanmıyor bile

ROBIN_ ROBIN_ evet biz de tartısıyorduk çok. Ama atlatıyorduk. Hatta 1 hafta öncesinde ayrılma aşamasına gelmiştik ama o tuttu ellerimden seviyorum aşığım dedi her sey cok güzel olacak dedi.. o zaman da sevgisini sorguladigi bir dönemdi hatta.. ayrılmak istese hayır demiycektim o gün. Ama o an o kadar inandırıp 1 hafta sonra sevmiyorum sevgim bitti nasıl diyebiliyor. Buna anlam veremedigim icin de atlatamıyorum. Icimde bir sey var, haftaya yüzyüze konusucaz son kez, barışmak icin değil medenice bitirmek için. O zaman da diyorum beni gördüğünde aşık oldugunu hissederse nolucak, biz bittik ben affedemem onu ne kadar sevsem de.. ayrılmadan 1 hafta öncesinde de gördüğünde beni ne kadar cok sevdigi dank etmisti..

Bilmiyorum ki ablacım cidden. Her sey o kadar havada kalıyor ki, nasıl sindiricem nasıl kabullenicem bilemiyorum. Kabullenemedikce de sanırım bu ruh halinden çıkamıyorum

Ben burada yazan herkes gibi söyleyemeyeceğim maalesef. İlk kez 15 yaşında aşık oldum çocukluk aşkıydı ilk aşktı. En çok da onu sevdim galiba, aşk gerçekten farklı bir duygu. Bir ya da iki kez buluyor insanı. Çok kez aşık oldum diyenlerinki muhtemelen aşk değildi. Herkesin sende yarattığı etki farklı oluyor. Ondan sonra da sevdim hatta çok sevdim, dediğim gibi hepsi farklı etki yarattı bende. Ama galiba ondan sonra aşık olmadım hiç.

Hatırlamak istemiyorum ki. Ama birsey aniden hatırlatıyor onu. Insallah ben de ferah bir nefes alabilirim.

Masallah size

Iyi bir arkadas olarak basladık aslında. Hatta ben hic istemiyodum onu, o ikna etti o devam ettirdi bir müddet. Sonra ben aşık oldum. Ben artık aşık olmaktan deliye dönmüstüm ki onun sevgisi bitti.

Masallah size

o beni aldatti ayrildik. bir sene falan surmedi birkere bile aglamadim. sevdim mi esimi taniyip sevinceye kadar onu sevdim sanmistim ki inan bana seninki de oyle. cocuklugun gencligin onunla gecmis zor olur ama olur. ilk isin ona ait onunla olan ne varsa at bagisla. sonra da sorumluluklarina don. hayt karsina cikaracaktir dogru insani daha 22 yasindasin. 25de esimle tanistim 27 de evlendim 30da evladimi kucagima aldim... seninle yurumek isteyen seninle kalir istemeyen icin de aci cekmeye degmez :KK66: annen sen bir erkek icin aci cek diye mi basinda bekledi sen hastalandiginda baban sen bir erkek icin agla diye mi calisip okuttu seni... bunlari dusun. kendin icin biseyler yap. suanda birilerini dusunme. ayrica sakin intikam ya da unutmak icin birilerini hayatina alma yazik edersin kendine...

Etmem mi hiç.Allah güç kuvvet dirayet versin size.Eğer hayırlı ise biraraya gelmeniz,tez zamanda selamete kavuşun inşAllah.Amin.

Amin.. allah razı olsun. Insallah siz de hayirlisiyla ailenizle bebisinizle mutlu mesut yasarsnz bir ömür :)

ben bunu o kadar çok duydum ki:)
bizzat yaşamadığımdan anlatamıcam ama emin ol unutuluyor ve hiç umursanmıyor bile

Insallah.. benim yaşım henuz cok genc ve etrafmda da uzun süreli iliskisibolan insanlar yok hiç. Burası kaldı bana sıgınacak :)

Back
X