Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.

Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.

Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.

Canim 2 tanıdığım var böyle. Bir tanesinin kocasını tanıyorum. Yani kızin 10 yıllık ilişkisi bitmiş aradan 1 yıl geçince benim arkadaşımla tanışıyorlar. Ve tencere kapak misali cuk oturuyorlar. Bu kadar uyumlu olabilir bir çift. Darısı başına.

Bir diğer ise benim liseden çift arkadaşlarım. Onlar da bir 10 yılı devirmek uzereydiler. Biz düğün haberi beklerken ayrıldılar. Neyse 2 sene sonra kız evlendi. Gayet evli mutlu ve çocuklu. Darısı başına.

Ben burada yazan herkes gibi söyleyemeyeceğim maalesef. İlk kez 15 yaşında aşık oldum çocukluk aşkıydı ilk aşktı. En çok da onu sevdim galiba, aşk gerçekten farklı bir duygu. Bir ya da iki kez buluyor insanı. Çok kez aşık oldum diyenlerinki muhtemelen aşk değildi. Herkesin sende yarattığı etki farklı oluyor. Ondan sonra da sevdim hatta çok sevdim, dediğim gibi hepsi farklı etki yarattı bende. Ama galiba ondan sonra aşık olmadım hiç.
Bunu yasamaktan cok korkuyorum.. insallah siz yeniden daha cok aşık olursunuz.
o beni aldatti ayrildik. bir sene falan surmedi birkere bile aglamadim. sevdim mi esimi taniyip sevinceye kadar onu sevdim sanmistim ki inan bana seninki de oyle. cocuklugun gencligin onunla gecmis zor olur ama olur. ilk isin ona ait onunla olan ne varsa at bagisla. sonra da sorumluluklarina don. hayt karsina cikaracaktir dogru insani daha 22 yasindasin. 25de esimle tanistim 27 de evlendim 30da evladimi kucagima aldim... seninle yurumek isteyen seninle kalir istemeyen icin de aci cekmeye degmez :KK66: annen sen bir erkek icin aci cek diye mi basinda bekledi sen hastalandiginda baban sen bir erkek icin agla diye mi calisip okuttu seni... bunlari dusun. kendin icin biseyler yap. suanda birilerini dusunme. ayrica sakin intikam ya da unutmak icin birilerini hayatina alma yazik edersin kendine...

Ailem aklima geldikce ferahliyorum. onlari cok üzdüm zamaninda bu iliski icin. Belki de bitmesi onları mutlu edecektir.

Kalbimden atmadan almam bir başkasını asla hayatıma, hic olur mu oyle sey. Tamam belki sevilecek biri olamadm bu iliskide ama bunu yapacak kadar kötü biri de değilim.

Canim 2 tanıdığım var böyle. Bir tanesinin kocasını tanıyorum. Yani kızin 10 yıllık ilişkisi bitmiş aradan 1 yıl geçince benim arkadaşımla tanışıyorlar. Ve tencere kapak misali cuk oturuyorlar. Bu kadar uyumlu olabilir bir çift. Darısı başına.

Bir diğer ise benim liseden çift arkadaşlarım. Onlar da bir 10 yılı devirmek uzereydiler. Biz düğün haberi beklerken ayrıldılar. Neyse 2 sene sonra kız evlendi. Gayet evli mutlu ve çocuklu. Darısı başına.

Amin insallah darısı başıma olur.. sevildigim vazgecilmedigim bir iliskim okur insallah ileride eski erkek arkadasımı unuttugum zaman.

Bunu yasamaktan cok korkuyorum.. insallah siz yeniden daha cok aşık olursunuz.

Ailem aklima geldikce ferahliyorum. onlari cok üzdüm zamaninda bu iliski icin. Belki de bitmesi onları mutlu edecektir.

Kalbimden atmadan almam bir başkasını asla hayatıma, hic olur mu oyle sey. Tamam belki sevilecek biri olamadm bu iliskide ama bunu yapacak kadar kötü biri de değilim.
kendini neden degersizlestiriyorsun bukadar sen sevilecek biriydin o sevmeyi beceremiyecek kadar beceriksizdi :)

Amin.. allah razı olsun. Insallah siz de hayirlisiyla ailenizle bebisinizle mutlu mesut yasarsnz bir ömür :)

Insallah.. benim yaşım henuz cok genc ve etrafmda da uzun süreli iliskisibolan insanlar yok hiç. Burası kaldı bana sıgınacak :)
sen yine şanslısın herkes unutulur yazmış
benim bir platonik ilk aşkım vardı burada konu açmıştım geçmiş ylllarda ilk aşklar unutulur mu diye
Allahım o unutamazsın geçmez ilkler asla çıkmaz aklından vs
çocuğun gözlerinde eriyeen şapşallıktan deliye dönen ben çocuğun yüzünü hatırlamıyorum:KK70:
beynine güven bi beş seneye sana bişey hatırlatamayacak, insanız yahu siliniyor doğamız böyle kaçamazsın:KK70:

sen yine şanslısın herkes unutulur yazmış
benim bir platonik ilk aşkım vardı burada konu açmıştım geçmiş ylllarda ilk aşklar unutulur mu diye
Allahım o unutamazsın geçmez ilkler asla çıkmaz aklından vs
çocuğun gözlerinde eriyeen şapşallıktan deliye dönen ben çocuğun yüzünü hatırlamıyorum:KK70:
beynine güven bi beş seneye sana bişey hatırlatamayacak insanız yahu siliniyor doğamız böyle kaçamazsın:KK70:

5 yıl cok korkunc degil mi ya :) ben simdi 1 yıl sürerse en sonunda mahallenin delisi olurum diye düşünüyordum

esoes33 esoes33 insallah cıkar öyle biri. Cıkmasa bile insallah ben tek basımayken bile iyiki diyebilecek bir ruh haline sahip olabilirim..

5 yıl cok korkunc degil mi ya :) ben simdi 1 yıl sürerse en sonunda mahallenin delisi olurum diye düşünüyordum

esoes33 esoes33 insallah cıkar öyle biri. Cıkmasa bile insallah ben tek basımayken bile iyiki diyebilecek bir ruh haline sahip olabilirim..
öylesine bir yıl verdim yahu:P
5 yıl sonrası kesin de ondan:))

Israrla bunun bir nedeni olduğunu, sizi sevmeyen biriyle bir geleceğiniz olamayacağını, yaptıysa şayet size bu yanlışları yapan birisinin sizin için doğru bir insan olmayacağını vs düşünün, bunlar kendini kandırma değil doğru olan şeyleri görmeye çalışmak. Zamanla daha az düşünmeye başlayacaksınız her andan 15 dkda 1e, saatte 1e, 1 günde 1 ... bir arkadaşın dediği gibi aa nasıl aklıma gelmedi deyip şaşıracaksınız, bazen unuttuğunuz için aklınıza gelen anlarda kalbinize sanki bir bıçak saplanacak ama ona da alışacaksınız, bana 1,5 2 yıl zor gelmişti 9 yıl daha zordur, hoş kişiye ve yaşananlara göre de değişiyor ama geçecek.

öylesine bir yıl verdim yahu:p
5 yıl sonrası kesin de ondan:))

Insallaah, insallah en azindan haziranın sonuna kadar kafamı toparlayabilsem o da yetecek. Sınıfta kalıcam.. dua edin bana olur mu sınıfı geceyim?

Israrla bunun bir nedeni olduğunu, sizi sevmeyen biriyle bir geleceğiniz olamayacağını, yaptıysa şayet size bu yanlışları yapan birisinin sizin için doğru bir insan olmayacağını vs düşünün, bunlar kendini kandırma değil doğru olan şeyleri görmeye çalışmak. Zamanla daha az düşünmeye başlayacaksınız her andan 15 dkda 1e, saatte 1e, 1 günde 1 ... bir arkadaşın dediği gibi aa nasıl aklıma gelmedi deyip şaşıracaksınız, bazen unuttuğunuz için aklınıza gelen anlarda kalbinize sanki bir bıçak saplanacak ama ona da alışacaksınız, bana 1,5 2 yıl zor gelmişti 9 yıl daha zordur, hoş kişiye ve yaşananlara göre de değişiyor ama geçecek.

Baya sıkı fıkıydık ya. Ayrı sehirlerdeydik son 4 yıldır ama iyiydik.. farklı aktiviteler yapamamstk ama hep iletisimdeydik..
Evet evet kendime telkinlerde bulunuyorum sürekli "bak sevmedi seni, bak aklinda suphe varken elinj tuttu, bak onca söz verdi ama o kadar büyük degilmis askı vs vs.." diye..

Karşılıklı bitirmiştik. Zaten uzatmaları oynuyorduk.
Eşime yara bandı gözüyle bakmıştım o dönem ama öyle olmadı. Bi baktım evlenmişiz. :KK66:

Bizimki baya da iyiydi ya.. zorluyor olsaydk daha kolay kabullenirdim.

Şu konuları gördükten sonra been yazmak istiyorum bende :) gerçekten ayrıldıktan sonra insanların mutluluk hikayelerini insan duymak istiyor neler yaşadığını duymak iyi geliyo çünkü.benimde 9ay oldu,sürekli insanların ne yaşadığını okudum ve daha iyi olacağına inandırmak istedim hep kendimi belkide daha zamanı var iyi şeyler için.inş bu yaşadıklarımız ağlama krizlerimiz son bulur güzel şeyler yaşarız.sizi çok iyi anlıyorum geçicek elbet belki yavaş yavaş olcak ama biticek.çevremdekilerin daha güzeli olacak sözleri banada masalmış gibi geliyor şu anda 26yaşındayım tüm evlilik hayallerimin yıkıldığı geçen 9ayımda anca kendime geldim.bu sürecin uzunluğu benim yapımdandı herkes öyle değil çünkü.

eski bir arkadaşımın 10 yıllık ilişkisi bitmişti. iyi bilmiyorum ama sanırım 1 yıl sonrada başka biriyle evlendi çocuğu oldu. yani kaç yıl olursa olsun hayat devam ediyor.....

Şu an böyle düşünmen ve hissetmen normal canım zamana bırak her şeyin ilacı zaman.
Karşına aşık olacağın insan elbet çıkar mutluluk buymuş dersin mutlaka..

Back
X