Uzun yol otobüs susmak bilmeyen çocuk

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Hanımlar şu anda uzun yol gidiyoruz otobüse bindik bineli oğlum hiç susmuyo kendi kendine mırıldanmalar şarkıları tekrar tekrar söylemeler cam perde karıştırmalar 3 saattir konuşuyo nefes dahi almadan önde annem oturuyo ve sürekli uyarıyo en son yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi Nasıl susturcam gerçekten yolculuktan gına geldi şu an

Hanımlar şu anda uzun yol gidiyoruz otobüse bindik bineli oğlum hiç susmuyo kendi kendine mırıldanmalar şarkıları tekrar tekrar söylemeler cam perde karıştırmalar 3 saattir konuşuyo nefes dahi almadan önde annem oturuyo ve sürekli uyarıyo en son yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi Nasıl susturcam gerçekten yolculuktan gına geldi şu an
yolculuk bitmiş olması kazım şimdiye:) uzun yolculuk bir işkence hele hele otobüs ise allah yardım ciniz olsun.

otobustekilerde ortami olunca hic susmayan car car konusan insanlar hepimiz boyleyiz sizin oglunuzun canida orada konusmak istemis bunda rahatsiz olacak bir sey yok cocuk iste

Hahahahaahahah vallaha çok güldüm. yani yapacak pek birşey yok. tablet telefon kulaklıkla bişiler oynasın izletin.
herkesin bir anısı vardır ya. birgün otobüsle şurdan şuraya gidiyordum bi çocuk denk geldi 10 saat boyunca kafamızı şişirdi diye.. işte o otobüsteki insanlarında anısı siz olacaksınız :D

Ya
Taksin kulaklığı telefondan cizgifilm izlesin bence. Çocuk bu , tabii sıkılacak. Sizin önceden öngörüp oyun hamuru-boya kalemi- kitap falan almanız lazımdı. Ama arabaya binmişsiniz bir kere. Bu saatten sonra ya video ya telefon oyunu paklar kucuk beyi
Yani versem şimdi alır telefonu da işin kolayına kaçmiyim dedim ☺️

Oğlunuz kaç yaşında acaba? Çocukların çoğu böyle zaten. Sıkılmıştır uzun yoldan. Niz bile sıkılıyoruz. İlgisini çekecek bir oyun bulsanız.. Tıp oyunu, ne bileyim kağıt kalem varsa resim çizerek hayal etme oyunu ya da etrafınızda bir nesen belirleyip ipuclarıyla bulabileceği " bu nedir " tarzı bir oyun, sessiz sinema vb..

Ağzını kapatın dememizi beklemiyorsunuz herhalde? Çocuk nelerden hoşlanır? Kitap okuyun, çizgi film açın.

Ben henüz anne değilim bir anne adayıyım ve bende bu tarz durumlarda ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum . Tamam tabii ki çocuktur , biraz anlayış göstermek gerek ama hiç kimse de 5-6 saat boyunca sürekli bağıran , ses çıkaran bir çocukla yolculuk yapmak zorunda değil(sözüm şu anda konu sahibinin çocuğuna değil genel olarak )
Yani demem o ki , çocuk var ama çocuk şarkı söyleyebilecek yaşta ise ‘dur, sus’ da bilmesi gerekmiyor mu ? Yani bunu nasıl yapabiliriz ki ?
Bu çocuklar hiç bir şekilde oyalanmıyor mu ?
Ben de hep düşünüyorum , yani kendi çocuğum olunca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum :KK64:
Konu sahibi size de kolay gelsin , kazasız belasız iyi yolculuklar dilerim :KK200:

Back
X