- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Muavine söyle bi benzinlikte durur canım , rahatsızım de.. O kadarUzun yol otobüsündeyim yeni çıktık yola. Karnıma çk fena ağrılar saplanıyor acil lavaboya çıkmam gerek ne yapacağım sz OlsanZ napardınız napıcam şmdi ben çok kötüyüm
Off onca insan bnm yüzümden durcak ayıp olmazmıMuavine söyle bi benzinlikte durur canım , rahatsızım de.. O kadar
Dayanabildiğim kadar dayanıyım sonra söyleyim en iyisiAman ayip olmaz utanmayin.zaten yarisindan fazlasi uyuyodur suan. Bence muavine rahatsizim lavaboya gitmem gerek diyin. Ne biliyim bayansiniz ozel bi durumunuz olabilir,belki hamilesiniz acil hssettniz bisey.....
Ya tamamda belliki tuvaleti gelmiş yapacak şey belliEe ama şimdi acil bir dert söz konusu bu kız başka hangi bölüme yazıp da çabucak kurtulabilir :)
Daha neler oldu uçak biletim yandı darbe oldu uçağa bindiğim akşam inmk zorunda kaldm.Zaten gitmek istemiyordun hiç şaşırmadım sorun çıkmasına.
İshal gibiysen mecbur durdurmalısın zaten. Geçmiş olsun.
Dalga geçilecek bi konu mu sence?Ee ama şimdi acil bir dert söz konusu bu kız başka hangi bölüme yazıp da çabucak kurtulabilir :)
Dalga geçmedim ki böyle acil bir dert elbette bdv ye açılır dedim..Dalga geçilecek bi konu mu sence?
Bişey olmaaazz..emin ol ardından başkaları da inecek. Önemli olan mesele, süresi:) çok uzun durmazsan no problemOff onca insan bnm yüzümden durcak ayıp olmazmı
Daha neler oldu uçak biletim yandı darbe oldu uçağa bindiğim akşam inmk zorunda kaldm.
Çok kötüyümBişey olmaaazz..emin ol ardından başkaları da inecek. Önemli olan mesele, süresi:) çok uzun durmazsan no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?