Uzun yola çıkamamak...

Acaba o kadar uzun süre kapalı bi alanda kalmak mı psikolojik olarak darliyor sizi. Bir uzmana danışmaktan fayda gelir inşallah.
Ben daha once uzin zaman panik atak hastasi oldum. Her yerde o korku heyecan geliyordu. Cok sukur yendim o korlularimi en son 9 ay once bi panik atak yasadim, sonra hic yasmadim. Ama uzun yol korkuç var. Şehir disina cikamiyorum, ölüm korkusu da degil aslında ama yola cikiyorim 5-10 dakika sonra sikinti geliyor, ayaklarim titriyor, bi sicak oluyo bi usuyorum. Son zamanlar artik yola cikmaya cesaret bile edemiyorim(

Benimde psikolojik olarak tuvaletim geliyor. Otobüsde gidemeyecegimi dusundugum zaman. Bir arkadaşım soylemisti onada uçak icin doktor ilac vermis uyuyormus

Şimdiye kadar tedavi olmamış olmanız hata...

Bir çözümünü bulan var mı bu durumun?
Sizde de mi var bu sorun, çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşım,herhalde çok yeni olduğun icin siteye yabancisin... Bir sıkıntın varsa kendin de konu acabiliyorsun, 2013'te açılan konulari hortlatmak buralarda hoş karşılanmaz
Soruna gelince, benim bu yazılanlara ek sinema - blok ders vs vs gibi içinden çıkmayacağım durumlarda çıkan belirtilerim vardı. Gençliğimin ta en başında bir şey yapmaya çekinir olmuştum yine huzursuz olacağım diye. Sonra bir gün agorafobi diye birşey duydum bir derste, telkinle değil ilaçla düzelir diyordu. Ertesi sabah ,randevu faaln almadan doğru devlet hastanesinin psikiyatri servisine gittim. Doktor beni dinledi dinledi,agorAfobi dedi. Bir ilaç verdi.
İlacı sadece birkaç ay kullanım veeee sorunum bitti. Hatta bak,on sene geçti üstünden, sadece bu on senede kırk şehir, yirmiden çok ülke gezdim.
Allah'ıma şükür en uzun otobüs yolculuğumda bile tekrar başıma gelmedi , 3 aycik ilaç kullanımı yetti bana.
Bence hiç oyalanma, pazartesi sabahı ilk iş koş git psikiyatri servisine

2013te yazmışsınız artıkkk yıl oldu 2021 hızlı tren var kolaylıkla gidebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…