Uzun yola gidiyoruz yardım

Aynen tuvaletim geldi falan diyorum duruyor :KK48: Ama şekerleme yapmak istiyor golgede durup uyuyamayinca daha kotu oluyor :KK17:
Yataga gitti simdi insallah uyur hemen sakiz cigneteyim,ben zaten perisan oluyorum surekli kontrol etmekten uyuyamiyorum ben de erken uyuyayim en iyisi :21:
Hihii bende aynen, en kotusu gece gundua yine iyi. Ben geceleri kendi gozumu zor acik tutyorum bide babaminkiller kapalimi acikmi diye bakiyorum. Benim babam bide konusmamizi istemez. Duada et bol bol, hayirlisiyla varin insallah

Hihii bende aynen, en kotusu gece gundua yine iyi. Ben geceleri kendi gozumu zor acik tutyorum bide babaminkiller kapalimi acikmi diye bakiyorum. Benim babam bide konusmamizi istemez. Duada et bol bol, hayirlisiyla varin insallah

Cok sagol canim benim insallahh yazarim buraya yarin :KK200:

Bilmeyeni karışanı oturtmayın öne

Agresifse agresif siz daha agresif olun

Bir de uyumasın deniyor da sabah kahvaltı bile etmeden çıkacaksanız gündüz olur o zaman da uyumaz herhalde

Uyumâktan çok bence araba içindeki konuşmalar dikkat dağıtır kendi aranızda da konuşmayın çok bağrışmayın ani gülme sesi oraya bak buraya bak demeyin

Yolunuz virajı imiş bu iyi bir şey en çok kaza düz tarla gibi yıllarda olur zira dikkat düşer her yer aynı gibi gelmeye ve dikkat dağılmaya başlar

Bir de molayı da çok uzatmamak lazım rehavet çöktürmemek gerek

Bilmeyeni karışanı oturtmayın öne

Agresifse agresif siz daha agresif olun

Bir de uyumasın deniyor da sabah kahvaltı bile etmeden çıkacaksanız gündüz olur o zaman da uyumaz herhalde

Uyumâktan çok bence araba içindeki konuşmalar dikkat dağıtır kendi aranızda da konuşmayın çok bağrışmayın ani gülme sesi oraya bak buraya bak demeyin

Yolunuz virajı imiş bu iyi bir şey en çok kaza düz tarla gibi yıllarda olur zira dikkat düşer her yer aynı gibi gelmeye ve dikkat dağılmaya başlar

Bir de molayı da çok uzatmamak lazım rehavet çöktürmemek gerek

Az once konustum ama israr ediyor malesef..

Yasi biraz ileri oldugu icin bide uyku sorunu var mesela yarim yamalak uyur ve gunduz cok uykusuz hisseder gozunde batma falan oluyor ve uyumak istiyor...

Aynen oyle uyuya kalmaz zaten arabada insallah yani hic kalmadi sadece basini agritiyor uykusuzluk,evet iste babam geriliyor bana karismayin guvenin diyor hakli da yani...

Babam da oyle diyor siz baya bilinclisiniz cok tesekkur ederim :) Babam duz yol daha kotu der cunku insanlar guvenip basiyorlar bide dikkat etmiyorlar ama viraj olunca bide bazi yerlerde cekim gucu az arabalar yavas gidiyor 50yi gecemiyorlar

Dogru diyorsunuz bi gevseyince bide oksijeni bol serin yere gidiyoruz keske surda kestirsem falan dedigimiz oluyor :)

8 saatlik yola otobüsle giderdim uçak imkanı varsa da onu kullanırdım sizin yerinizde olsam.Hem daha ekonomik olur otobüs, otomobilin benzin parasından.Bu kadar panik stres daha yola çıkmadan olmaz.çok negatiflik çağırdınız.
Saat başı dinlenip dinlenip gidin yani olmadı kovalayan yok.

8 saat çok uzun değil ama adamı germeyin bırakın kendi haline. Yolları bilmiyorsanız bi an önce bi navigasyon cihazı alın. Uykusu gelirse çeksin bi benzin istasyonuna bi iki saat uyusun.

CNım yanınıza çekirdek cips gibi atıstrmalıklar alın termostan aureklı cay servısı yapın. Ablan gerıyosa direk geçsin arkaya taksın kulaklıgını otursun. Yuksek moral sohbet konusuda bulununca allahın izniyle hiçbişi olmaz. Ara ara lavabo fln gibi bahaneyle durdurun dinlensin. Hayırlı yolculuklar olsun sağ salim gidin inşallah

Kahve, redbull, meyve, en iyisi şekerli, koffeinli şeylere, müzik, bilmece, vs. Ama kesinlikle önde sen otur.
Şaka değil redbull baya baya uyku problemi yaratıyor, yani uykusuzluk yapıyor.
Hayırlı yolculuklar canım

Back
X