• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yolculuk etkiler mi acil cevap

feygey

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
949
660
18
Selam arkadaşlar,yaklaşık 5 haftalık hamileyim doktora henüz gitmedim,bayram nedeniyle 4 buçuk saat bir yolculuğumuz olacak sıkıntı olur mu ?? Tedirgin oldum

Selam arkadaşlar,yaklaşık 5 haftalık hamileyim doktora henüz gitmedim,bayram nedeniyle 4 buçuk saat bir yolculuğumuz olacak sıkıntı olur mu ?? Tedirgin oldum
sıkıntı olmaz bence yavaş gidin. öğünlerinizi atlamayın ki mide bulantınız olmasın

Dusuk riskiniz yoksa sakince dinlene dinlene gidersiniz bence bir sey olmaz. Bende gittim cok kere 8-10 saat yola bir sey olmamisti. Sarsilmayin, rahat edin, uzun sure ayni pozisyonda kalmayin.

Dusuk riskiniz yoksa sakince dinlene dinlene gidersiniz bence bir sey olmaz. Bende gittim cok kere 8-10 saat yola bir sey olmamisti. Sarsilmayin, rahat edin, uzun sure ayni pozisyonda kalmayin.
Çok sakin bir geliş olmadı yollardan dolayı ama şükür 4 saat sürdü arada 2 kere mola verdik :)

Benim doktorum 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapmaniz gerekiyor demişti. Siz de zaten öyle yapmışsınız ☺️

Ben 36.haftamda bile yolculuk yaptım
Doktorumun söylediği; “saat başı inip 10 dakika yürü.”

Back
X