- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık bir ay önce sevgilin varmış.Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Onu da teklif eden olduYaklaşık bir ay önce sevgilin varmış.
Eee. Daha ne?
Amacını anlamıyorum cidden.
Sana özel izdivaç programı mı düzenleyelim, abimizle kuzenimizle mi tanıştıralım ne yapalım![]()
Bizden tam olarak ne istediğini anlatsa bizde ona göre yönlendirsek arkadaşı.Onu da teklif eden oldu![]()
Allahını seven su hatuna bi erkek arkadas bulsun
Biri arkadaşın üzerine erkek atsın.
Neden bilmiyorum ama bu aralar sakinlestim sevgili falan istemiyorum. Ozlediniz mi yoksa beni
Neden bilmiyorum ama bu aralar sakinlestim sevgili falan istemiyorum. Ozlediniz mi yoksa beni![]()
Bu iyi haber Rainyy. İradene hakim olunca isteklerini de kontrol altına alabilirsinNeden bilmiyorum ama bu aralar sakinlestim sevgili falan istemiyorum. Ozlediniz mi yoksa beni![]()
Aynen oyle canim okul baslayinca kafam dagilir akllima bile gelmez gerci okulda yakisikli cocuklarda oluyor icim gider artikBu iyi haber Rainyy. İradene hakim olunca isteklerini de kontrol altına alabilirsinzaten yakında üniversite de başlar. Dersti sınavdı vs derken iyice rayına oturur her şey
![]()
Sagol canim bende sizi seviyorum