uzun zaman sonra başima gelen şey

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
kizlar cok ilginç bir sey oldu 5 yil önce çalıştığım is yerinin yaninda kurum vardı başka orda çalışan engelli memuru gördüm bugün eve giderken bana seslendi sohbet ettik baya sağdan soldan uzatmiyim orasini istersen numarami vereyim bir şeye ihtiyacın olursa ara yardımcı olurum dedi işle alakali vs bnm evde buralarda zaten burdan gidip geliyorum tam zamanında ayrıldın ordan orasi tasininca gidip gelmek zor oluyor dedi isle alakali sohbet ettik üzülme takma kafana olan sana oluyor dedi kurumu ararsan bn cikarim karşına santraldeyim dedi tel nosunu verdi dedim bn yeni değiştim ezberim de yok sana sonra yazarım dedim mahsustan vermedim numara bu saat oldu hala yazmadım benim eski işyerinden arkadaşlarla ara ara görüşüyorlarmış falan filan donderdi dolandırdi lafi tel nosunu verdi sizce amaci ne bu çocuğun ki zlar bn mi cin fikirliyim😂😂😂

cep telefonu nu verdi kurumu zaten biliyorum
Diyelim ki sizinle flört etti, gözü var sizde, evlenmek istiyor. Biri sizinle flört edince "ayyyy bilseniz başıma neler geldiii" mi dersiniz? Ben bu garipseme durumunu anlayamadım. İlk kez mi biri sizinle flört ediyor?

Diyelim ki sizinle flört etti, gözü var sizde, evlenmek istiyor. Biri sizinle flört edince "ayyyy bilseniz başıma neler geldiii" mi dersiniz? Ben bu garipseme durumunu anlayamadım. İlk kez mi biri sizinle flört ediyor?
hayır 3 kez geldi basima ama evlilik düşünmüyorum sikinti orda

Çok doğal bence 🤷 amacı belki de yardımcı olmak belki de flortlesmek

eyvah eyvah neler gelmiş başınıza öyle yaa.. Allah korusun..
adam tutup sizi nikah dairesine götürmez inşallah.

Back
X