uzun zaman sonra başima gelen şey

sadece yardımcı olmak adina almış teli demekki sorumun cvpini da kendim bulmus oldum iyi oldu:)

kizlar evli cıktı instagramda önume cikti soyadı adamın birde faceden bakim dedim çocukları ve eşiyle fotosu var bu hikaye başlamadan bitti bnm için haberiniz olsun:)
Hayırlısı böyleymiş. Demek ki sadece yardım etmek istedi. Eğer sizinle iletişime geçip gönül ilişkisi yaşamak isterse ve zaten eşimle aramızda birşey yok,çocuklar için beraberiz, ayrılacağız zaten gibi laflar ederse sakın kanmayın olur mu?

Hayırlısı böyleymiş. Demek ki sadece yardım etmek istedi. Eğer sizinle iletişime geçip gönül ilişkisi yaşamak isterse ve zaten eşimle aramızda birşey yok,çocuklar için beraberiz, ayrılacağız zaten gibi laflar ederse sakın kanmayın olur mu?
asla kanmam böyle bir iliskiyi bırakın iki bekar insanin yaşadığı flörtü bile yaşasam çok sıkıntı çekerim öyle bir hayat yaşıyorum yanlızlık iyidir devam kee:)

e ne varkı bunda ? kurumun nosunu vermıs yardımcı olmam gerekırse olurum yolun duserse mınvalınde konusmus bana gayet sıradan ve normal bır gorusme gıbı geldı ne anlam cıkarmam gerekıyordu dıye tekrar okudum ıh cıkaramadım

e ne varkı bunda ? kurumun nosunu vermıs yardımcı olmam gerekırse olurum yolun duserse mınvalınde konusmus bana gayet sıradan ve normal bır gorusme gıbı geldı ne anlam cıkarmam gerekıyordu dıye tekrar okudum ıh cıkaramadım
kendi cep telefonunu verdi

kendi cep telefonunu verdi
oda olabılır cep telefonlarımız artık kısıselden ote zaten heryerde
ozel bır durum yok yanı calısma hayatında boyle seyler normal kartvızıtını verıp bak yerım burası yolun duserse ben bu ısı yapıyorum demek cok dogal
zaten ortak tanıdıklarınızda varmıs ısınızden dolayı onlarla da gorusuyor

iş hayatında yenı mısınız :)

oda olabılır cep telefonlarımız artık kısıselden ote zaten heryerde
ozel bır durum yok yanı calısma hayatında boyle seyler normal kartvızıtını verıp bak yerım burası yolun duserse ben bu ısı yapıyorum demek cok dogal
zaten ortak tanıdıklarınızda varmıs ısınızden dolayı onlarla da gorusuyor

iş hayatında yenı mısınız :)
yok eskidim 9 sene oldu;)

Back
X