tanışalım birbirimizi tanıyalım şeklinde bi tekliftiNasıl bir teklifle geldi be niye olumsuz yanıtladınız?
Önce hayır deyip sonra nasıl bir adım?Neden siz ona bir adım atmıyorsunuz ki?
Artık o kadar paranoya olmuşum kiNiye yazık ettiniz ki
Yaşadığınız bir şanssızlığın belki de büyük bir şansı etkilemesine, yok etmesine izin verdiniz. Hayat devam ediyor herşey insanlar için. Neden tekrar denemeyesiniz??
Fikrimi değiştirdim hala benimle ilgileniyorsan görüşelim de bu kadar basit..Önce hayır deyip sonra nasıl bir adım?
:))Fikrimi değiştirdim hala benimle ilgileniyorsan görüşelim de bu kadar basit..
Böyle bişey yapmak için kendime zaman tanımalıyımEşim bana tanışma teklifi ile geldiğinde geri çevirmiştim elektrik alamadım dedim.sonra aylar sora yolda gördüm bi kıpırtı oldu.ona mesaj attım.beni geri çevirmedi çünkü aklı hala bendeymiş.yani eğer laf olsun diye sana tanışma teklif etmedi ise,siz ona adım atarsanız koşarak gelecektir.laf olsun diye yaptıysada , adamdan cacık olmayacağını anlamış olursunuz.lütfen pişman olmamak için o adımı atın.
Benim bu cevabımdan sonra yüzüme bile bakmıyo artıkOna ulaşın ve o an ki ruh halinizin iyi olmadığını öne sürerek baştan baslayabilirsiniz. O kadar da anlayislidir herhalde
Tren kaçmasın sen beklerken :) nyse ruh halinizi en iyi siz bilirsiniz.kalbinizden geçen en doğru şeydir...Böyle bişey yapmak için kendime zaman tanımalıyım
İyice emin olup ondan sonra olabilir belki
Ama yazanlara verdiğin cevaplara bakılırsa, gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi. Adam da niye aklınız bu kadar takılı kaldı peki?Böyle bişey yapmak için kendime zaman tanımalıyım
İyice emin olup ondan sonra olabilir belki
Benden nefret ettiğini düşünmeye başlamıştımArtık eskiye göre daha tecrübelisiniz. Daha iyi tanımaya çalışarak güzel bi ilişkiye yelken açabilirsiniz bana kalırsa.
Sizin olumsuz cevabınızdan sonra onun köşe bucak sizden kaçması da halen siz odaklı yaşadığını göstermekte. Ufak bir adım atın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?