Kafam karman çorman
İstemekle istememek arasında kaldım kabul ediyorum
Daha şimdiden hayır dedim diye suratıma dahi bakmayan birisi
İleride neler yapmaz
Ben onu kıracak yada rencide edicek bişey demedim ki
Kibarca teşekkür edip hayır dedim
Böylemi yapmak lazım??
Face im yokface den mesaj at
eheh :) olsun ya face bu alanda tam konuşma alanı. cesaretini topla yaz bişeyler. he derse iyi. hayır derse hem denemiş olursun hem de karaktersiz olduğunu görürsünFace im yok
Onun var mı bilmiyorum
Kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya insan
Face den filan mesaj atanlara hayret ederdim
Galiba ben de yapıcam :)
Kaçan kovalanır oyunu oynamıyordur umarımiyide adam belki konuşmaya devam etse daha çok kaptıracağını düşünüyor kendini..
kendini korumaya aldı diye böyle mi yapmak lazım denmez..
çık karşısına açık açık söyle aklındakileri..
Hehhh tam da bunu anlatmaya çalışmıştımkadına gururmu yapılır yaa olmaz canım .ne var yani naz olarak algılasın hayır deyişini tekrar tekrar denesin yok gururlu beyimiz diyorsan bırak zaten yarın ota mokada gurur yapar burda okuyoruz kıçını dönüp yatan asla ben konuşmasam konuşmaz diyen hatunları.bir adım önden gitsin adam sen değil o yüzden boşver gelir tekrar sölerse düşeneyim dersin.her işte bir hayır var düşünme.
Bence öyle bi ihtimal yok, ama öyle bile olsa ne kaybedersiniz ki? Sonuçta belli şeyler yaşamış bir bayansınız ve geçmişin etkisi ile kendinizi korumacı tavır sergilemeniz çok normal. Bundan dolayı sizden nefret edecek biriyse zaten konusunu açmaya bile değmez der geçersiniz.Benden nefret ettiğini düşünmeye başlamıştım
Haklısınız...Bence öyle bi ihtimal yok, ama öyle bile olsa ne kaybedersiniz ki? Sonuçta belli şeyler yaşamış bir bayansınız ve geçmişin etkisi ile kendinizi korumacı tavır sergilemeniz çok normal. Bundan dolayı sizden nefret edecek biriyse zaten konusunu açmaya bile değmez der geçersiniz.
:) dimiYaw boşver dertsiz başına dert mi arıyorsun...
çok isterse seni yani senin gibi aklından çıkmıyor olsan gurur falan yerlerde gezmeli doğrusuda bu olur o yüzden bırak dönerse senindir.naz yaptığını varsayalım çok da değil yani bunda ne var.Hehhh tam da bunu anlatmaya çalışmıştım
Bu kadar gurur niye ki
Adam resmen ben ortadan yok olana kadar deliğinden çıkmıyor
İşte ileride bana sizin yazdıklarınızı yaşatmasından korkuyorum
3 türlü sıkıntı var.Merhaba arkadaşlar,
Sonunda korktuğum başıma geldi ve birisine fena halde tutuldum galiba
3 sene önce boşandım çocuk yok
Artık erkek sineğe bile tahammül edemem heralde derdim hep
Gelin görün ki duygularımı ele geçiren birisi var şu an
Ama işler öyle sarpa sardı ki şöyle;
Bi ortamda tesadüf eseri tanıştık
Nasıl oldu bilmiyorum ama görür görmez etkilendim
Ama bu mevzulardan o kadar çok yıpranmışım ki olumsuz cevap verdim
Ama daha sonrasında sürekli onu düşünür oldum
Aklımdan hiç çıkmaz oldu
O kadar gururlu ki ölse bi daha benimle konuşmaz, o da haklı
Zaten ben de korkuyorum artık, istemiyorum
Böyle çok mutlu ve huzurluyum, ama onu kafamdan atmam lazım peki nasıl?
Kafamdaki bu tutarsızlığı çözmem lazım
Belki buraya yazarak yorumlarla kafam dağılır diye düşündüm
Şimdiden teşekkürler...
Not: Bu olaydan sonra yüzüme bile bakmıyor ve bulunduğum her yerden kaçıyor.
Bunu da değerlendirin lütfen
Aynen bu üç maddeden birisi3 türlü sıkıntı var.
1-ya sen ona koş diye uzak duruyor taktik yani
2-red edilmiş ve senden uzak kalmayı tercih etmiş.
3- onun için cok da önemli değilmişsin.. olursa olur allah derim, olmasaa da siee derim -demiş de olabilir.
en güzeli düşünmemek, yeni taliplerine bak :)Aynen bu üç maddeden birisi
İnanın böyle bulmaca bile çözecek kafada değilim artık
Bi an geliyo boşver diyorum
Bi an geliyo acaba nasıl olurdu diyorum
Şu aralar hep bu mevzuyu düşünüyorum
bence hemen pes eden seni ikna etmeye çalışmayan kişinin duyguları çok güçlü değil demektir.hiç dert etme en iyisini yapmışsın.olacagı varsa dayanamaz gelşrtanışalım birbirimizi tanıyalım şeklinde bi teklifti
neden gurur yapacak? tamam ilk başta reddetmiş olabilirsiniz , ama sonradan fikriniz değişmiş. herkes ikinci bir şansı hakeder, yeniden adım atmayı neden denemiyorsunuz?
dün akşam sürpriz bi şekilde aradı...bence hemen pes eden seni ikna etmeye çalışmayan kişinin duyguları çok güçlü değil demektir.hiç dert etme en iyisini yapmışsın.olacagı varsa dayanamaz gelşr
adam vur kaç taktiği yapmış kaçan kovalanır tarzında..bu kadar gurur yapacak ne varmışta sanki bu kadar gururluya huzurunu bozma..o açan kovalanır taktiğinede düşmee :)tanışalım birbirimizi tanıyalım şeklinde bi teklifti
sen yine ağırdan al hemen atlama.erkekler için kolay olan hiç bir şeyin kıymeti yok.kaldı ki sen dul bir kadınsın temkinli davranman çok normal bu konuda daha anlayışlı olmalı.dün akşam sürpriz bi şekilde aradı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?