Uzun zaman sonra sevgiliyle bulusmak ve ne giyicem sorunsalı

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Merhaba sevgilimle hazirandan beri görüsmüyoruz. İki hafta sonra bulusacağız avmde takiliriz pek gezmeyiz onun dışında. Neyse simdi erkek arkadasım sadeliği spor giyimi seviyor. Topuklu ayakkabidan falan hoslanmıyor. Normalde olsa tınlamazdım giyerdim istediğimi ama uzun zaman olunca beni cok beğensin istiyorum acıkcası. Fiziğim fena değil fakat uzun boylu olmadığım için(162yim ama bacak boyum uzun ) spor ayakkabi ve kotla cok sade duruyorum. Zaten ne zamandır görüsmüyoruz hem spor hem de dikkat çeken güzel duran bir seyler giymek istiyorum bir de instada güzel fotoğrafimiz yok hic fotoğrafta da havalı durmak istiyorum :) Aklımda parlak tayt ve sweat kombini var. Fotoğraflarimi atacağım fikirleriniz önemli benim icin. Mürdüm tayt olursa siyah sweatle giyeceğim. Varsa baska kombin önerileriniz onlara da acığım.

Eklentiler

• IMG_20200203_221603.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG_20200203_221620.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20200203_221506.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 258
  • IMG_20200203_221520.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 246
Fiziğin güzel ama parlak tight bildiğin spor kiyafeti. Benimde renk renk veya cut out vs. olanlari var ama spor salonu haricinde giymedim ve giyeni görmedim ( yurtdışında yaşıyorum, belki burda moda değildir )
Sen bildiğin skinny bir kot giysen olmazmi?
Ben şahsen AVMde parlak tight giyen bir kadin görsem yadirgardim...

Ya tesekkür ederim ama bildiğiniz armutum basenlerim vücuduma göre kalın omuzlarım dar göğüsler kücük bu taytlar cok iyi gösteriyor
Bu nasıl armut ya armut görmesek
Neyse yorum yapmamışım. Bence parlak tayt giyme. Kimse giymesin. Ama yakışmış ilginç bi şekilde

Bu nasıl armut ya armut görmesek
Neyse yorum yapmamışım. Bence parlak tayt giyme. Kimse giymesin. Ama yakışmış ilginç bi şekilde
Ne giyeyimm a dostlar
Tight giymeyi seviyorsan tay tüyü/ deri skinny pantolon alabilirsin. Kazakla cok güzel oluyor...
Deri pantolonlar kalın gösteriyor ve potluk yapıyor. Tay tüyü,kürk,orjinal deri gibi seyler giymem. Ama suni deri tayt giyebilirim de fotoğrafta güzel cikar mi siyah o var

Haklisiniz ya spor kiyafeti bir ara mürdüm tayt cok modaydı herkes giyiyordu ama o yazindi simdi garip olur gerçekten giymesine giyerim de havalı durmuyor yani herkes skinny jean giyiyor :) fotoğrafta da woww dedirtmiyor yani

Ne giyeyimm a dostlar

Deri pantolonlar kalın gösteriyor ve potluk yapıyor. Tay tüyü,kürk,orjinal deri gibi seyler giymem. Ama suni deri tayt giyebilirim de fotoğrafta güzel cikar mi siyah o var

Evde bi dene. Fotoraf cek, güzel cikarsa giyersin.
Yaşın kaç? Belkide bu parlak tight olayi icin ben çok yaşliyimdir :)

Haklisiniz ya spor kiyafeti bir ara mürdüm tayt cok modaydı herkes giyiyordu ama o yazindi simdi garip olur gerçekten giymesine giyerim de havalı durmuyor yani herkes skinny jean giyiyor :) fotoğrafta da woww dedirtmiyor yani

Şimdi diz alti ipek (parlak pileli) etek üstüne kisa kazak moda. Altina overknees çizme. Zayif kadinlarda süper duruyor. Etek ipek olduğu icin bayada sexy duruyor.
Dur fotoraf bulursam atim-

Evde bi dene. Fotoraf cek, güzel cikarsa giyersin.
Yaşın kaç? Belkide bu parlak tight olayi icin ben çok yaşliyimdir :)
24üm :)
Şimdi diz alti ipek (parlak pileli) etek üstüne kisa kazak moda. Altina overknees çizme. Zayif kadinlarda süper duruyor. Etek ipek olduğu icin bayada sexy duruyor.
Dur fotoraf bulursam atim-
Evet ben de cok beğeniyorum ama maalesef bana yakışmıyor farkli farkli modellerini denedim yani olmuyor sanırım o etekler daha uzun boylu hemcinslerime yakisiyor. Deri sort/etek giyesim var ama o da avm icin cok abarti gedli

Deri şort altina ince siyay corap üstüne diz üstü yün corap bot kombini güzel durur. Bide salaş tek omuzu acik kazak... bide güzel bir fön tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…