- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ya tesekkür ederim ama bildiğiniz armutum basenlerim vücuduma göre kalın omuzlarım dar göğüsler kücük bu taytlar cok iyi gösteriyorFiziğin nasıl fena değil ya fiziğin bildiğin taşşşş
Ben kendime yakıştırıyorum her görende yakistiriyor :) erkek arkadasim uzaylı zekiye gibisin der ama kimin umurundakiParlak tayt kimseye yakışmıyor bence ya
Bu nasıl armut ya armut görmesekYa tesekkür ederim ama bildiğiniz armutum basenlerim vücuduma göre kalın omuzlarım dar göğüsler kücük bu taytlar cok iyi gösteriyor
Ne giyeyimm a dostlarBu nasıl armut ya armut görmesek
Neyse yorum yapmamışım. Bence parlak tayt giyme. Kimse giymesin. Ama yakışmış ilginç bi şekilde
Deri pantolonlar kalın gösteriyor ve potluk yapıyor. Tay tüyü,kürk,orjinal deri gibi seyler giymem. Ama suni deri tayt giyebilirim de fotoğrafta güzel cikar mi siyah o varTight giymeyi seviyorsan tay tüyü/ deri skinny pantolon alabilirsin. Kazakla cok güzel oluyor...
Haklisiniz ya spor kiyafetiFiziğin güzel ama parlak tight bildiğin spor kiyafeti. Benimde renk renk veya cut out vs. olanlari var ama spor salonu haricinde giymedim ve giyeni görmedim ( yurtdışında yaşıyorum, belki burda moda değildir )
Sen bildiğin skinny bir kot giysen olmazmi?
Ben şahsen AVMde parlak tight giyen bir kadin görsem yadirgardim...
Ne giyeyimm a dostlar
Deri pantolonlar kalın gösteriyor ve potluk yapıyor. Tay tüyü,kürk,orjinal deri gibi seyler giymem. Ama suni deri tayt giyebilirim de fotoğrafta güzel cikar mi siyah o var
Haklisiniz ya spor kiyafetibir ara mürdüm tayt cok modaydı herkes giyiyordu ama o yazindi simdi garip olur gerçekten giymesine giyerim de havalı durmuyor yani herkes skinny jean giyiyor :) fotoğrafta da woww dedirtmiyor yani
24üm :)Evde bi dene. Fotoraf cek, güzel cikarsa giyersin.
Yaşın kaç? Belkide bu parlak tight olayi icin ben çok yaşliyimdir :)
Evet ben de cok beğeniyorum ama maalesef bana yakışmıyor farkli farkli modellerini denedim yani olmuyor sanırım o etekler daha uzun boylu hemcinslerime yakisiyor. Deri sort/etek giyesim var ama o da avm icin cok abarti gedliŞimdi diz alti ipek (parlak pileli) etek üstüne kisa kazak moda. Altina overknees çizme. Zayif kadinlarda süper duruyor. Etek ipek olduğu icin bayada sexy duruyor.
Dur fotoraf bulursam atim-
24üm :)
Evet ben de cok beğeniyorum ama maalesef bana yakışmıyor farkli farkli modellerini denedim yani olmuyor sanırım o etekler daha uzun boylu hemcinslerime yakisiyor. Deri sort/etek giyesim var ama o da avm icin cok abarti gedli
Güzel olurda hic sort giyen görmedim daha sinema ve sade bir yemek icin abartı deri tayt üzerinden yürüsek ? Simsiyaj giyinsem olur mu ki
Tesekkür ederim. Sizce ne giymeliyim ?Tayt size yakışmış gerçekten ama şık değil kesinlikle. Altın vuruşu yapamazsınız bu kıyafetle
Güzel olurda hic sort giyen görmedim daha sinema ve sade bir yemek icin abartı deri tayt üzerinden yürüsek ? Simsiyaj giyinsem olur mu ki
Tesekkür ederim. Sizce ne giymeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?