- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.955
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ya ben de cok severim tayt giymeyi :) evet ama simdi hemcinslerime bakiyorum instada cok sade giyinseler bile fotoğrafta woooww dedirtiyor ben de böyle bir seyler yapsam dedimBana da bu tayt olayi spordan yeni çıkmış gibi geliyor hep.Güzel bir kotla sweat tamam ama taytla sevemiyorum ben de.
Ben olsam tarzımın dışına çıkıp şaşırtırdım sevgilimi. Aylardır görüşmemişsiniz. Alıştığı gibi görmesin bence.Güzel olurda hic sort giyen görmedim daha sinema ve sade bir yemek icin abartı deri tayt üzerinden yürüsek ? Simsiyaj giyinsem olur mu ki
Tesekkür ederim. Sizce ne giymeliyim ?
Tayt tamam ama siyah vs.olursa hoş. Onun üzerine de oversize kazak. Ayaga da postal filan gibi...Ya ben de cok severim tayt giymeyi :) evet ama simdi hemcinslerime bakiyorum instada cok sade giyinseler bile fotoğrafta woooww dedirtiyor ben de böyle bir seyler yapsam dedim
Benim öyle tarzim yok ya ama genellikle jean ve gömlek giyiyordum. AradaBen olsam tarzımın dışına çıkıp şaşırtırdım sevgilimi. Aylardır görüşmemişsiniz. Alıştığı gibi görmesin bence.
Mat deri tayt-renkli sweatshirt-siyah post-siyah dik yaka mont olur mu hanimlarSimsiyah bence giyinme...
Üstüne daha göze carpan bir lazak giy. Fizigin zaten güzel ne giysen yakışır
Benim öyle tarzim yok ya ama genellikle jean ve gömlek giyiyordum. Arada
Mat deri tayt-renkli sweatshirt-siyah post-siyah dik yaka mont olur mu hanimlar
Nasıl bir sey olur sizce ?Bence sweatshirt olmaz.
Nasıl bir sey olur sizce ?
Ben deri tayt üstüne şu peluş ceket mi desem kaban mı onları çok yakıştırıyorum bence öyle bir şeyler düşünebilirsinMerhaba sevgilimle hazirandan beri görüsmüyoruz. İki hafta sonra bulusacağız avmde takiliriz pek gezmeyiz onun dışında. Neyse simdi erkek arkadasım sadeliği spor giyimi seviyor. Topuklu ayakkabidan falan hoslanmıyor. Normalde olsa tınlamazdım giyerdim istediğimi ama uzun zaman olunca beni cok beğensin istiyorum acıkcası. Fiziğim fena değil fakat uzun boylu olmadığım için(162yim ama bacak boyum uzun ) spor ayakkabi ve kotla cok sade duruyorum. Zaten ne zamandır görüsmüyoruz hem spor hem de dikkat çeken güzel duran bir seyler giymek istiyorum bir de instada güzel fotoğrafimiz yok hic fotoğrafta da havalı durmak istiyorum :) Aklımda parlak tayt ve sweat kombini var. Fotoğraflarimi atacağım fikirleriniz önemli benim icin. Mürdüm tayt olursa siyah sweatle giyeceğim. Varsa baska kombin önerileriniz onlara da acığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?