Uzun Zaman Sonra

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
İyi geceler....

Kızlar eski sevgilimden ayrılalı uzunca bi zaman oldu 7-8 ay oldu diyebilirim. Bu süreçte hiç iletişim kurmadık başlarda merak edip çok STALK yaptım ama son zamanlarda çok sık olmasa da açıp profiline baktım ama sadece profiline baktım hiçbir şekilde arayıp mesaj atmadım. Dün yine rehbere ekleyip WhatsApp profiline bakacaktım beni engellemiş. Ne zaman engelledi bilmiyorum. İlk aylar engellese anlarım da bu kadar zaman sonra engelleyince içime kurt düştü whatsapptan profiline baktığımı belli eden uygulama filan mi var ya da yanlışlıkla arasam kayıtlarda çıkar diiil mi

Çıkardi sende kayıt aramış olsan .Büyük ihtimal yeni birisini bulmuştur ondan engellemiştir .

Of hepsi aynı. Yeni birini bulunca block, spam ne varsa atıyorlar. Ay totiş. Ne ezikçe hareket yaptıkları...

Of hepsi aynı. Yeni birini bulunca block, spam ne varsa atıyorlar. Ay totiş. Ne ezikçe hareket yaptıkları...

Bilemedim ya, bunca zaman yorduğum kafa yeter ama yeni birisi de yok gibi hayatında hem olsa bile engelli listesinde numaranın olması daha absürt jadmjfnd üstelik kaç aydır bi adım atmadım neyin korkusu

Bilemedim ya, bunca zaman yorduğum kafa yeter ama yeni birisi de yok gibi hayatında hem olsa bile engelli listesinde numaranın olması daha absürt jadmjfnd üstelik kaç aydır bi adım atmadım neyin korkusu
Riske girmek istemiyordur paşam, pürüz çıkmasın diye önlem alıyor aklınca. Bence program falan yoktur da bu nedenle atmıştır. Boşverin gitsin :)

Sen onun rehberinde kayıtlı değilsende fotosu son görülmesi görülmeye bilir yani engellememiş olabilir...
hayır baktığın belli olmaz merak etme

Sil heryerden unut gitsin bence. Ayrilali epey de olmuş zaten.

yeni biri vardır, boşver sende daha fazla merak edip bakma

Ayrılalı 7-8 ay olmuş lakin unutamamışsın :) Delikanlıyı rahat bırak da kendi hayatını yaşamaya bak :) Baksana o başkasını bulup seni engellemiş bile...

Ayrılalı 7-8 ay olmuş lakin unutamamışsın :) Delikanlıyı rahat bırak da kendi hayatını yaşamaya bak :) Baksana o başkasını bulup seni engellemiş bile...

Rahat bırak derken. Çocuğun yakasına yapışmadım ki. Merak ettikçe bakıyorum bu da zamanla azala azala bitecektir

Engelledigini nereden anladin? Fotografinin gorunmemesinden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…