- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.629
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Vallahi görümcem için söylemiştim kendim için değil .o an öyle düşüncekleri aklıma gelmedi açıkçasıBoşluğunuza denk geldi herhalde, insan eşinin kardeşine böyle patavatsızca laf eder mi :)
Vallahi karşıma böyle bisiyle gelseler benimde söyleyecek iki çift lafım .hem maddi durumları olup hem altınlarımi yediler vermediler .elime kına yaktılar bı çeyrek koydu kaynana sonra benden geri aldı .ben şimdi haksızmiyim bunu söylemekle
Durumları olduğu halde altınlarıma kondular .hem pisler hem acgozlu varyemezlerBu dedikleriniz ile görümcenize söylediğiniz ne alaka
Bu arkadasin kafasi hep boyle bir tik karisik, alakayi kuramadiginiz daha pek cok msj olacakBu dedikleriniz ile görümcenize söylediğiniz ne alaka
Valla az bile demissiniz altinlara çöken insanlara daha ağır laflar bile dokundurulur .Bişi söyleyimmi doğru ama bişi var kocamın ailesi fakir değil ama varyemez altınlarımi bile yediler .ben yine insanimda bunların yüzüne bakıyorum .benim yerimde kim olsa selam bile vermezdiler
Oyuzden eğer kaynanam bu yüzden bana tavır aldilarlarsa bende gerekeni söylemek boynumun borcu olduValla az bile demissiniz altinlara çöken insanlara daha ağır laflar bile dokundurulur .
Amacınız o değilmiş ama öyle anlaşılmış, olsun çokta iyi olmuş
Valla sizde bunların içinde olsaydınız sizinde kafanız karisirdi.onlar her lafımı cımbızla çekmeseler olmazmiBu arkadasin kafasi hep boyle bir tik karisik, alakayi kuramadiginiz daha pek cok msj olacak
O zaman boşver, kameradan nursuz yüzünü gorecen de ne olacak?Bişi söyleyimmi doğru ama bişi var kocamın ailesi fakir değil ama varyemez altınlarımi bile yediler .ben yine insanimda bunların yüzüne bakıyorum .benim yerimde kim olsa selam bile vermezdiler
Hay ağzınıza saglik her lafimda birsey ariyorlar.ben okadar zamanında kaynanaya ağlarken oğlunla konuş nasihat et derken bukadar takmamisti ama benim her lafımı takıyor ne hikmetseO zaman boşver, kameradan nursuz yüzünü gorecen de ne olacak?
Ayrıca doğru demişsin. İnsan fakirdir ama huyu güzeldir, durumu kötüdür ama çalışkandır ,amenna. Kızın abisi hem fakir, hem pis,hem huyu kötü, hem de esrarkeş. Kotulenmeyecek koca değil ki. Kadın da gelinin lafına bozulana kadar nerede hata yaptım ki böyle iğrenç çocuk yetiştirdim diye üzülsün
Cimbizla cekmelerine gerek yok ki siz acik acik hakaret etmekte bir beis gormemissinizValla sizde bunların içinde olsaydınız sizinde kafanız karisirdi.onlar her lafımı cımbızla çekmeseler olmazmi
Genel olarak konuştum aslındaCimbizla cekmelerine gerek yok ki siz acik acik hakaret etmekte bir beis gormemissiniz
Görünceye sormak yada sormamak konusunda evet yada hayir diye yazmıştim .zaten yorumların yapılacağını biliyordum :) o esnada olayın lehime döneceğini dusunmemistimHem yazıyorsunuz hem de sadece ( evet veya hayır yazın" diyorsunuz .yani konuya yorum yapmayın, sadece evet, hayır şeklinde yorumlayın
Bir de konuya anket koymuşsunuz
Bu arada lütfen karşı tarafa bisi söylediğiniz zaman kendi anlayacağınız sekilde söylemeyin. İşte böyle yorumlarlar
Sizinde içiniz içinizi yer . Öyle laf söylenir mi yahu! Söylediğiniz kişi görümcenız
Kardeşiniz, ya da arkadaşınız degil.
Anksiyete bozukluğu boşuna çıkmadı bende . psikiyatri ye hocam ben çok düşünüyorum zihnim hep dolu demiştim bı an boş kalmiyor demiştim sonra gelsin teşhis. Arkadaşlar kızacak bana ama hapida bıraktım çok kilo aldım .ondanmidir bilmem ama bi şansımı denemek istedim belki bırakırsam kilo veririm diye . aklim yine önceki halini aldı malesefFare deliğe sığamamış kuyruğuna da kabak bağlamış... Ah bacım ya zaten onca derdin var, birde bu derdi mi yüklendin?
Doktorunu düşün. Içerisi dolu hasta olsa ve her biri bi ağızdan konuşsa, dr dertlerini anlar mı?Anksiyete bozukluğu boşuna çıkmadı bende . psikiyatri ye hocam ben çok düşünüyorum zihnim hep dolu demiştim bı an boş kalmiyor demiştim sonra gelsin teşhis. Arkadaşlar kızacak bana ama hapida bıraktım çok kilo aldım .ondanmidir bilmem ama bi şansımı denemek istedim belki bırakırsam kilo veririm diye . aklim yine önceki halini aldı malesef
2 yıl tam 2 yıl konuşmadım onlara .kayinbabam değerli bı insandir benim için adam kanser hastasi 4 evre belkide son günlerini yaşıyor o adamın üzülmesini istemiyorum
Karpuz alınmayın gücenmeyin, konularınızı okuyup dışarıdan gördüğümü yazıyorum, kayınpederiniz değerli biri olduğu, kanser olduğu için üzülmesini istemiyorum diyorsunuz ama öte yandan söylediğime bozuldularsa gerekeni söylerim diyorsunuz ki bu yine kavga çıkması demek, siz zamanında bu insanları evden de kovmuştunuz değil mi?Oyuzden eğer kaynanam bu yüzden bana tavır aldilarlarsa bende gerekeni söylemek boynumun borcu oldu
Biz kayınpederimle hiç kavga etmedik .benim sorunum hep koca ve annesi kardeşleri oldu .adam 1 hafta gitmesek niye gelmiyorsunuz diyip duruyor .kayinpederim sadece eşimin babasi değil bizim akraba o adam benim bı gün kalbimi kırmadı oyuzden bende yeri farklıdır .ha hiç atismadik desem yalan olur ama hiç çok büyük bişi olmadı ufak bı tartışma onda bile bana cevap vermedi kalbimi kırmadı .ben bu insanların yüzüne bakiyorsam o adama kurban olsunlar oyuzden bakıyorum .Karpuz alınmayın gücenmeyin, konularınızı okuyup dışarıdan gördüğümü yazıyorum, kayınpederiniz değerli biri olduğu, kanser olduğu için üzülmesini istemiyorum diyorsunuz ama öte yandan söylediğime bozuldularsa gerekeni söylerim diyorsunuz ki bu yine kavga çıkması demek, siz zamanında bu insanları evden de kovmuştunuz değil mi?
Ayrıca yine alınmayın ama ya gerçekten lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorsunuz veya maksatlı konuşup ortalık gerilince yanlış anlaşıldı diyorsunuz zira daha birkaç hafta evvel görümcenizle sohbet anında konu düğün nişan öyle bir şeye gelmemiş miydi?
Siz görümcenize cenazeye gelir gibi siyah giymiştin yüzünde bir peçen eksik dememiş miydiniz, bunun üzerine görümceniz alınmamış mıydı?
İnsan bu laf sonrası gücendiklerinden pay biçer söyleyeceklerini ölçüp tartarak söyler.
Kabul edin aslında hiçbirine tahammülünüz yok ama idare etmek zorundasınız, bazı şeyler dilinize gelince de söylüyorsunuz.
Bakın demedi demeyin bodoslama devam ederseniz yakında büyük bir kavga çıkar, siz altınlarınızdan onlar eşliğiniz anneliğinizden derken yine ortalık karışır.
Kayınpederiniz değerli biri diye sık sık görüşmeyin bence, ki özür dilerim ama ben evden kavga kıyamet kovacak, ölse mezarına gitmem diyecek kadar haz etmediğim insanlarla hastalık vb sebeplerle mecbursam asgari düzeyde görüşür, zengin koca vs sözlerde sarf etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?