- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.357
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Haklısın canım bı şansımı denemek çok istiyorum enazindan bir ay falan eğer kilo vermeye başlarsam kullanmiyacagim uzun süre.13 kilo fazlam var insanlar beni gördüğünde bu ne hal diyorlar . bunada üzülüyorum haliyleDoktorunu düşün. Içerisi dolu hasta olsa ve her biri bi ağızdan konuşsa, dr dertlerini anlar mı?
Senin de kafan o oda gibi dolu. Ilaclar bunun için verilir tedavini yarim birakma bacım.
Boğazını kes, akşamları yeme, üç beyazi çıkar hayatindan, derdi bir kenara koy ve spora başla.
Ve asla doktoruna danismadan ilacını birakma bacım
Şimdi bence şöyle siz görümceye söylemiş gibi yaptınız ama içiniz kayınaileye karşı dolu olduğu için ağzınızdan ne çıksa önce onlara bi dürtüyorsunuz. Madem kayınpeder için görüşüyorsunuz gereksiz laubali muhabbetlere girmeyin ne sizin başınız ağrısın ne de ortam gerilsin.Valla sizde bunların içinde olsaydınız sizinde kafanız karisirdi.onlar her lafımı cımbızla çekmeseler olmazmi
Oda doğru .buaralar çenem durmuyor sanırım çok konusuyorumŞimdi bence şöyle siz görümceye söylemiş gibi yaptınız ama içiniz kayınaileye karşı dolu olduğu için ağzınızdan ne çıksa önce onlara bi dürtüyorsunuz. Madem kayınpeder için görüşüyorsunuz gereksiz laubali muhabbetlere girmeyin ne sizin başınız ağrısın ne de ortam gerilsin.
Yüzlerine bakmayın demiyorum ki zengin koca, fakir pis adam sözleri söyleyecek kadar samimi olmayın, şart mı bu muhabbetleri yapmak, kayınpederinizi görmeye gider, merhaba nasılsınız dersiniz yüzeysel bir konuşma bitti gitti.Biz kayınpederimle hiç kavga etmedik .benim sorunum hep koca ve annesi kardeşleri oldu .adam 1 hafta gitmesek niye gelmiyorsunuz diyip duruyor .kayinpederim sadece eşimin babasi değil bizim akraba o adam benim bı gün kalbimi kırmadı oyuzden bende yeri farklıdır .ha hiç atismadik desem yalan olur ama hiç çok büyük bişi olmadı ufak bı tartışma onda bile bana cevap vermedi kalbimi kırmadı .ben bu insanların yüzüne bakiyorsam o adama kurban olsunlar oyuzden bakıyorum .
Kovma konusuna gelince .benim evimde kapımı yumrukladilar bende alın oglunuzu defolun gidin dedim .kayınbabam yoktu zaten o sıra orda ..o yine bize gelip gidiyor du
Bunu bana ablamda çok der fazla muhabbette girme diye doğru söylüyorsunuz aslında .benim çenem fazla gevşek sanırım .tamam diyorum sonra yine muhabbette buluyorum kendimi sonra olay farklı yerlere kayıyor haliyle .benim zihnimden ne geçiyorsa direk konuşuyorum düşünüp tartarak konuşamıyorum ben malesefYüzlerine bakmayın demiyorum ki zengin koca, fakir pis adam sözleri söyleyecek kadar samimi olmayın, şart mı bu muhabbetleri yapmak, kayınpederinizi görmeye gider, merhaba nasılsınız dersiniz yüzeysel bir konuşma bitti gitti.
Rahmetli anneannemin bir lafı kulağıma küpedir, çok afedersiniz derdi ki bakılacak yüze tükürme, tükürülecek yüze bakma.
Sizde kayınvalide, görümcelerle ipler kopmuşsa, ki kopmuş ağızlarına laf verecek kadar muhabbetiniz olmasın, herkesin ilişkilere bakış açısı farklıdır, ben kimseyle evime bana evliliğime karışıp kendilerini kovdurtacak kadar içli dışlı olmaktan hoşlanmam, o raddeye gelmişsem de bir daha dönüşü olmaz, sohbet edip hiçbir şey yokmuş gibi davranamam çünkü kaba tabirle aile ilişkilerinin laçkalaşmasından hoşlanmam, kimsenin kimseye saygısı kalmıyor böyle sevdiğim birinin hastalığı ölümü nedeniyle hoşlanmadığım konuşmadığım insanlarla bir araya geliyorsam da 2 cümleden fazla cümle kurmam, isterse ailemden olsunlar ister eşim ailesinden hiç fark etmez.
Gerçekten yanlış anlamayın, ben yine üzülen siz olmayın diye yazıyorum, maksadım rencide etmek değil ama bence zaten sizde kredisi tükenmiş bu insanlarla fazla gereksiz konuşuyorsunuz.Bunu bana ablamda çok der fazla muhabbette girme diye doğru söylüyorsunuz aslında .benim çenem fazla gevşek sanırım .tamam diyorum sonra yine muhabbette buluyorum kendimi sonra olay farklı yerlere kayıyor haliyle .benim zihnimden ne geçiyorsa direk konuşuyorum düşünüp tartarak konuşamıyorum ben malesef
Yanlış anlamiyorum ablacım her yazdiginiz doğru. Birbirimize yüzümüz çok açıldı ne onların benden korkuları nede benim onlardan korkum var. Hepsi gereksiz muhabbettenGerçekten yanlış anlamayın, ben yine üzülen siz olmayın diye yazıyorum, maksadım rencide etmek değil ama bence zaten sizde kredisi tükenmiş bu insanlarla fazla gereksiz konuşuyorsunuz.
Şakadan anlayan, söylediğiniz sözün ardında başka şeyler aramayan insanlar olsa neyse ama siz onlara karşı tetikte, onlar size karşı tetikte ve bunu da biliyorsunuz, ne gerek var zengin koca lafına.
Belli ki aile ilişkileriniz teker tokmak da olsa devam edecek, o zaman bir ağırlığınız olsun, ağırlığınız olsun lafını yanlış anlamayın laf söylemeye çekinsinler babında, biraz kendinizi geri çekin, kayınpederiniz için gitmek zorundaysanız gidin ama konuşmalarınızı frenleyin, az ve öz konuşun.
Allah ömür versin, şifa versin lakin kayınpederiniz gözünü yumsa siz yine bu aileyle çekişmeler yaşayacaksınız, o yüzden şimdiden kendinizi geri çekmenizde yarar var bence.
Doğru bacım haklısın benim çenem durmuyor :) en usteki söz benim için yazılmış sankiDüşünmeden konuşanlar konuştuktan sonra düşünmek zorunda kalır...
Sizin en büyük sorununuz gerçekten bu. Oysa düşünmeden konuşunca gaf yaparız bunu da genellikle dünya genelinde tüm politikacılar bilir
Not: Karpuz sakin ha yazdıklarımı yanlış anlayıp siyasete atılma. Sadece iki düşün, bir söyle diyorum bacım
Yanlış anlamadığınıza sevindim, aile ilişkilerinde çok fazla içli dışlı olunca ister istemez her konuda yüzgöz olunuyor, herkes birbirine rahatça ağzına geleni söyleme hakkı da buluyor kendinde, hakaret küfür bile ediliyor, o yüzden bana çok ters böyle şeyler, aile ilişkilerinin kararında yaşanmasından yanayım, annem eşime argo bir söz söyleyememeli, kayınvalidem bana hakaret edememeli, herkes yerini haddini bilmeli, büyük de olsalar saygı göstermeliler.Yanlış anlamiyorum ablacım her yazdiginiz doğru. Birbirimize yüzümüz çok açıldı ne onların benden korkuları nede benim onlardan korkum var. Hepsi gereksiz muhabbetten
Bı kaç ay oldu abla .annemlerle sorun yaşadık yine kovuldum evden :) ben annemle bidaha görusmem dedim kendimi parçaladım .. ablam geldi bayram bahanesiyle aklıma girdi el opturmeye götürdü.ablamda salaksın falan demisti onunlada konuşmam dedim onunlada konuştum...bazen diyorum ki keşke kin tutan biri olsaydım.belki şimdi bunlari yasamicaktim ama nalet olsunki ben yapamıyorum bunu . Herşeyin herkesin farkındayım .hadi konusuyorum bari biraz mesafeli olsam oda yok bende ne biçim insanım bende bilmiyorum .kocayada soylemedim.ailemle kavga ettik oyuzden geldim diye .sana bı sans veriyorum git hastaneye yat dedim gitti yattı 3 hafta hastanede kaldı .şimdi ilaç tedavisi görüyor.suan bı sıkınti yok ama çok korkuyorum ya yine başa dönersek diye .hergunum korkuyla geçiyor. Ahh inşallah insan olurda bende ona aile olurumYanlış anlamadığınıza sevindim, aile ilişkilerinde çok fazla içli dışlı olunca ister istemez her konuda yüzgöz olunuyor, herkes birbirine rahatça ağzına geleni söyleme hakkı da buluyor kendinde, hakaret küfür bile ediliyor, o yüzden bana çok ters böyle şeyler, aile ilişkilerinin kararında yaşanmasından yanayım, annem eşime argo bir söz söyleyememeli, kayınvalidem bana hakaret edememeli, herkes yerini haddini bilmeli, büyük de olsalar saygı göstermeliler.
Böyle bir düzen kurunca zaten otomatikman kimse ağzını açıp tek kelime edemez, yeni barıştınız sanırım bence sizin için de hala geç değil ablacım, yeter ki konuşma dozunuzu ayarlamayı başarın.
Sakın eşinize ailenizle olanları anlatmayın, hayatınızın hatası olur.Bı kaç ay oldu abla .annemlerle sorun yaşadık yine kovuldum evden :) ben annemle bidaha görusmem dedim kendimi parçaladım .. ablam geldi bayram bahanesiyle aklıma girdi el opturmeye götürdü.ablamda salaksın falan demisti onunlada konuşmam dedim onunlada konuştum...bazen diyorum ki keşke kin tutan biri olsaydım.belki şimdi bunlari yasamicaktim ama nalet olsunki ben yapamıyorum bunu . Herşeyin herkesin farkındayım .hadi konusuyorum bari biraz mesafeli olsam oda yok bende ne biçim insanım bende bilmiyorum .kocayada soylemedim.ailemle kavga ettik oyuzden geldim diye .sana bı sans veriyorum git hastaneye yat dedim gitti yattı 3 hafta hastanede kaldı .şimdi ilaç tedavisi görüyor.suan bı sıkınti yok ama çok korkuyorum ya yine başa dönersek diye .hergunum korkuyla geçiyor. Ahh inşallah insan olurda bende ona aile olurum
Muhabbetin seviyesiArkadaslar sabahtan beri aklıma takılan bişi var size danışmak istedim.gecenlerde kaynanamlardaydik. Gorumcemle sohbet muhabbet derken konu evliliklere geldi. Ben ona bişi söyledim ( en iyisi zengin koca yapicaksin hayatın kurtulacak hem pis koca olup hem parası olmaması daha kötü oluyor dedim ) ben bundan supeleniyorum .görümcem bu dediğimi annesine söyledi de onun zorunami gitti. Kayınpederi ararim genelde görüntülü oğlumu görüyorlar.aramadigimda niye aramadin falan diyorlar .ve her aramamda kaynanada görüntülüye gelirdi. Bu kaçıncı arayisim hiç gelmiyor. Sizce görümceme sormalimiyim bi sorunmu var diye ? Evet yada hayir
Not: o lafı gorumce için söylemiştim kendim için değil.cunku kendiside genelde der zengin koca istiyorum istiyorum diye
dert etmeyin.Arkadaslar sabahtan beri aklıma takılan bişi var size danışmak istedim.gecenlerde kaynanamlardaydik. Gorumcemle sohbet muhabbet derken konu evliliklere geldi. Ben ona bişi söyledim ( en iyisi zengin koca yapicaksin hayatın kurtulacak hem pis koca olup hem parası olmaması daha kötü oluyor dedim ) ben bundan supeleniyorum .görümcem bu dediğimi annesine söyledi de onun zorunami gitti. Kayınpederi ararim genelde görüntülü oğlumu görüyorlar.aramadigimda niye aramadin falan diyorlar .ve her aramamda kaynanada görüntülüye gelirdi. Bu kaçıncı arayisim hiç gelmiyor. Sizce görümceme sormalimiyim bi sorunmu var diye ? Evet yada hayir
Not: o lafı gorumce için söylemiştim kendim için değil.cunku kendiside genelde der zengin koca istiyorum istiyorum diye
Kim için söyleseniz de çok farklı anlamlar çıkartılıp çok farklı yerlere çekilebilir bir laf. Siz de eşinizle en son ayrılıyordunuz ve çok sıkıntılar yaşadınız. Kv direk bunu kendiniz için söylediğinizi sanmıştır ki çok normal böyle düşünmesiArkadaslar sabahtan beri aklıma takılan bişi var size danışmak istedim.gecenlerde kaynanamlardaydik. Gorumcemle sohbet muhabbet derken konu evliliklere geldi. Ben ona bişi söyledim ( en iyisi zengin koca yapicaksin hayatın kurtulacak hem pis koca olup hem parası olmaması daha kötü oluyor dedim ) ben bundan supeleniyorum .görümcem bu dediğimi annesine söyledi de onun zorunami gitti. Kayınpederi ararim genelde görüntülü oğlumu görüyorlar.aramadigimda niye aramadin falan diyorlar .ve her aramamda kaynanada görüntülüye gelirdi. Bu kaçıncı arayisim hiç gelmiyor. Sizce görümceme sormalimiyim bi sorunmu var diye ? Evet yada hayir
kocanla ne zaman barıştın karpuz? hani 2 dünya bi araya gelse olmazdı. kocan madde kullanıyordu. sen de iş bulmuştun. ne oldu?Bişi söyleyimmi doğru ama bişi var kocamın ailesi fakir değil ama varyemez altınlarımi bile yediler .ben yine insanimda bunların yüzüne bakıyorum .benim yerimde kim olsa selam bile vermezdiler
söylemeyin laf açırsa bahsedinArkadaslar sabahtan beri aklıma takılan bişi var size danışmak istedim.gecenlerde kaynanamlardaydik. Gorumcemle sohbet muhabbet derken konu evliliklere geldi. Ben ona bişi söyledim ( en iyisi zengin koca yapicaksin hayatın kurtulacak hem pis koca olup hem parası olmaması daha kötü oluyor dedim ) ben bundan supeleniyorum .görümcem bu dediğimi annesine söyledi de onun zorunami gitti. Kayınpederi ararim genelde görüntülü oğlumu görüyorlar.aramadigimda niye aramadin falan diyorlar .ve her aramamda kaynanada görüntülüye gelirdi. Bu kaçıncı arayisim hiç gelmiyor. Sizce görümceme sormalimiyim bi sorunmu var diye ? Evet yada hayir
E zaten eşiniz yani konuştuğunuz kişinin abisi işin söylemişsinizKendisi için söylemistim benim zaten Allah belamı verdi abisiyle evlenerek daha koca gorurmu benim gözüm
Arkadaslar sabahtan beri aklıma takılan bişi var size danışmak istedim.gecenlerde kaynanamlardaydik. Gorumcemle sohbet muhabbet derken konu evliliklere geldi. Ben ona bişi söyledim ( en iyisi zengin koca yapicaksin hayatın kurtulacak hem pis koca olup hem parası olmaması daha kötü oluyor dedim ) ben bundan supeleniyorum .görümcem bu dediğimi annesine söyledi de onun zorunami gitti. Kayınpederi ararim genelde görüntülü oğlumu görüyorlar.aramadigimda niye aramadin falan diyorlar .ve her aramamda kaynanada görüntülüye gelirdi. Bu kaçıncı arayisim hiç gelmiyor. Sizce görümceme sormalimiyim bi sorunmu var diye ? Evet yada hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?