Uzun zamandır hamiş kalmayı deneyenler

Kızlar ben yenıyım sızlere ıhtıyacım var benı yalnız bırakmayın lÜtfen sızlere sorularım var bu arada adım zÜlal

zaten düsünceme göre eger 6 ay icerisinde polmazsa bi doktora gözükmek...bilmiyorum bakiyormusunuz Genis Aile dizisine...bu hafta doktora gidiyorlar Mürsel ve Nazan...Mürsel kisir olmaktan korkuyordu ama degilmis sonuclara göre ve Nazan rahatsizmis...ne oldugunu doktor aciklamadi ama tedavi süresi uzun sürebilir dedi!!! sonra bunlar doktordan cikinca Nazan aglamaya basladi ve Müresl de "aglama Nazan üzülme, bizde deriz ki benim icin ben rahatsizim sen degil, yeter ki sen aglama dedi!!! acayip duygulandim ve agladim biraz
...ne kadar cok seviyormus ki esini öyle söyledi!!

kızlar mrb ben bişiyi çok merak ediorum bana ne olur yardımcı olun 2 senelik evliyim. 2düşük yaptım bebiş çok isitorum. geçen ay kistim vardı doğum kontrol hapı içtim ve yinede kanamam devam etti sürekli ayın 23ünde doktora gittim tekrardan doktorm temizsin bişi kalmamış kistin gitmiş dedi o günde kanamam kesildi geçen ay ne zman adet olduğumu bilmiorum çünkü kanamam olduğu için süreklianlamadım bu ay oldu hala adet görmedim sizce normalmi gebe olabilirmiyim lütfen yardım edin

kızlar mrb ben bişiyi çok merak ediorum bana ne olur yardımcı olun 2 senelik evliyim. 2düşük yaptım bebiş çok isitorum. Geçen ay kistim vardı doğum kontrol hapı içtim ve yinede kanamam devam etti sürekli ayın 23ünde doktora gittim tekrardan doktorm temizsin bişi kalmamış kistin gitmiş dedi o günde kanamam kesildi geçen ay ne zman adet olduğumu bilmiorum çünkü kanamam olduğu için süreklianlamadım bu ay oldu hala adet görmedim sizce normalmi gebe olabilirmiyim lütfen yardım edin

belirtilerin varmı peki ???

kıslar Allah vermesin ama en fasla 6ay bekleyn bana 1yıl dolsun dediler,bu ay 8.ayımdı bekleyemedim eşim test yaptırdı boşuna beklemişiz tüpbebekten başka şansımız yok.
aslında kadındn önce erkeğin test yaptırması gerekiyo,bveklemeyin ne kadar erken kadar iyi..

:çok üzgünüm:

korkuyorum ya yüzleşmeyee yoksa bide aman aman

anlıyorum seni yoksa kötü oluyor dimi ?? hemde çok iyi anlıyorum geçen ay bütün hayallerim suya düştü benim. adetim bitene kadar ağladım yolda evde heyerde ama ALLAH BÜYÜK canım o isterse verir istemezse vermez takdir onun bizim de dua etmekten başka şansımız yok dua edip beklicez.. beklemek zor olsada yapacak başka hiçbir şey yok umarım bütün isteyenler hepimiz en yakın zamanda güleriz ne diyim sende sıkma canını burda hep birlikte aşalım bu sorunları en azından psikolojik kısmını ???

anlıyorum seni yoksa kötü oluyor dimi ?? hemde çok iyi anlıyorum geçen ay bütün hayallerim suya düştü benim. adetim bitene kadar ağladım yolda evde heyerde ama ALLAH BÜYÜK canım o isterse verir istemezse vermez takdir onun bizim de dua etmekten başka şansımız yok dua edip beklicez.. beklemek zor olsada yapacak başka hiçbir şey yok umarım bütün isteyenler hepimiz en yakın zamanda güleriz ne diyim sende sıkma canını burda hep birlikte aşalım bu sorunları en azından psikolojik kısmını ???

teşekkür ederim bu arada. evet çok kötü oluor bende her ay adet görüşümde bu ayda bitti her regli oluşumda yne hayal kırıklığı çok kötü bişi birde bunu eşine söyleyebilme psikolojisi daha da etkilyor bende.bende birde tiroid var çalışmıo ve düşüklerimin ikiside tiroidden diolar ama sanmıorum çk var çevremde ööyle olupta hamile kalanlar ama dediğin gibi rabbimin taktir ilahisi demekkki bizi böyle sınıyor diyim kendimi avutuyorum.ama çok zor bişi ben arkaşlarımdan ilk evlenenim.hepsi bebişlerini kucakalrına aldılar çoktaannnn ben 3 sene olcak şuraya bak zaman ne çabuk geçio hayırlısı allahtan rabbim hepimize çocuklarmızı kucağımıza almaya nasip etsin. allahım bütün isteyenlerede versin.:emir_bebek::ecrin_bebek: :)

Back
X