Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar size tavsiyem 6aydır hamile kalamyosanız gidin bi tüpbebek merkezinde sperm testi yaptırın geç olmadan..
hadi buraya![]()
kızlar mrb ben bişiyi çok merak ediorum bana ne olur yardımcı olun 2 senelik evliyim. 2düşük yaptım bebiş çok isitorum. Geçen ay kistim vardı doğum kontrol hapı içtim ve yinede kanamam devam etti sürekli ayın 23ünde doktora gittim tekrardan doktorm temizsin bişi kalmamış kistin gitmiş dedi o günde kanamam kesildi geçen ay ne zman adet olduğumu bilmiorum çünkü kanamam olduğu için süreklianlamadım bu ay oldu hala adet görmedim sizce normalmi gebe olabilirmiyim lütfen yardım edin
23 ünde kesildi adetim canım yaaCanım olabİlİsİn tabİkİde en son nezaman kesİldİ onudamı bİlmİyorsun???
Canım olabİlİsİn tabİkİde en son nezaman kesİldİ onudamı bİlmİyorsun???
23 kasımda bitti
canım istersen bi kan testi yaptır varsa çıkar zaten umarım hamilesindir :))))
:çok üzgünüm:
korkuyorum ya yüzleşmeyee yoksa bide aman aman
anlıyorum seni yoksa kötü oluyor dimi ?? hemde çok iyi anlıyorum geçen ay bütün hayallerim suya düştü benim. adetim bitene kadar ağladım yolda evde heyerde ama ALLAH BÜYÜK canım o isterse verir istemezse vermez takdir onun bizim de dua etmekten başka şansımız yok dua edip beklicez.. beklemek zor olsada yapacak başka hiçbir şey yok umarım bütün isteyenler hepimiz en yakın zamanda güleriz ne diyim sende sıkma canını burda hep birlikte aşalım bu sorunları en azından psikolojik kısmını ???