teşekkür ederim bu arada. evet çok kötü oluor bende her ay adet görüşümde bu ayda bitti her regli oluşumda yne hayal kırıklığı çok kötü bişi birde bunu eşine söyleyebilme psikolojisi daha da etkilyor bende.bende birde tiroid var çalışmıo ve düşüklerimin ikiside tiroidden diolar ama sanmıorum çk var çevremde ööyle olupta hamile kalanlar ama dediğin gibi rabbimin taktir ilahisi demekkki bizi böyle sınıyor diyim kendimi avutuyorum.ama çok zor bişi ben arkaşlarımdan ilk evlenenim.hepsi bebişlerini kucakalrına aldılar çoktaannnn ben 3 sene olcak şuraya bak zaman ne çabuk geçio hayırlısı allahtan rabbim hepimize çocuklarmızı kucağımıza almaya nasip etsin. allahım bütün isteyenlerede versin.:ecrin_bebek: :)
üzülme canım inşallah sende 2010 yılında alırsın bebğini kucağına seni gerçekten çok iyi anlıyorum emin ol !!!
inş hala daha adet olmadım ben anlamadım.neyapcam anlamadım ki neyi hesplıcağımıda bilmiorum.sadece 23 kasımda bittiğimi biliorum ne tuhaf bişi yaa acaba test alsam çıkarmı ki
canım adetin düzenliyse bu ayın 23 ünü bekle.belirtielrin varsa onlarıda göz önünde bulundur.acele etme sonuç hüsran olursa ki inşallah olmaz üzülürsün.inşallah hamilesindir.dayanamam beklemeye dıyorsan al bir idrar testi onunla merakını gider belirsizlikten kurtul.başka diycek bişey bulamıyorum:))
Selam kizlar, ben kirm,izi karti gördüm bu sabah malesef...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...
herkeze merhaba arkadaşlar,
biz de 2 yılı doldurduk yeni yılla...bu süre zarfında hiç hamile kalamadım 1 gün bile günüm geçmedi
5 yıllık evliyiz bi de kayınvalidemler devamlı soruyolar artık yok mu bi haber diye..sanki biz uğraşmıyoruzolsun diye
tüm tetk,klerimiz yapıldı geçen sene sebepsiz kısırlık bizimkisi
bi de aşılama yaptırmıştık tabi o da hüsran
bu ay da adetime 2-3 var ama dün sabah test yapmıştım negatifti yani yine umut yok
umarım topikten hamişli haberler aırız sizerden arkadaşlar:Saruboceq:
canım üzülme benim kayınvalidemlerde aynı insanın moralini bozmaktan başka bişi ypmıyolar olsun napalım allahım bizi utandırmıcak ben biliyorum hissediyorum allahım isteyen herkeze versin hemde herkeze düşmanıma bile çok zor bi durum bizde tam 11 aydır deniyoruz olmuyo ama cumartesi günü doktora gidicem artık tedaviye başlıcam umarım herşey güzel olur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?