Uzun zamandır hamiş kalmayı deneyenler

üzülme canım inşallah sende 2010 yılında alırsın bebğini kucağına seni gerçekten çok iyi anlıyorum emin ol !!!

üzülme canım inşallah sende 2010 yılında alırsın bebğini kucağına seni gerçekten çok iyi anlıyorum emin ol !!!

inş hala daha adet olmadım ben anlamadım.neyapcam anlamadım ki neyi hesplıcağımıda bilmiorum.sadece 23 kasımda bittiğimi biliorum ne tuhaf bişi yaa acaba test alsam çıkarmı ki

inş hala daha adet olmadım ben anlamadım.neyapcam anlamadım ki neyi hesplıcağımıda bilmiorum.sadece 23 kasımda bittiğimi biliorum ne tuhaf bişi yaa acaba test alsam çıkarmı ki

ya bana ne olur yarım edin eğer böyle bişi varsa hamişlik gibi neyaprım yaaa ben uçarım herhalde akıl ver bana neyapim pzrt doktora gitsemmi yoksa acelemi edioyrum

canım adetin düzenliyse bu ayın 23 ünü bekle.belirtielrin varsa onlarıda göz önünde bulundur.acele etme sonuç hüsran olursa ki inşallah olmaz üzülürsün.inşallah hamilesindir.dayanamam beklemeye dıyorsan al bir idrar testi onunla merakını gider belirsizlikten kurtul.başka diycek bişey bulamıyorum:))

Selam kizlar, ben kirm,izi karti gördüm bu sabah malesef...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...

bizimde 18 aydır bebek yok doktoraa gittik benden hormon testleri adetin 3.günü eşimden de test iistedi normalde 19 kasım da hasta olmam gerekiyodu hala olmadım 33-35 te bir olurum nadiren 4-5 gün geçerdi geçen ay 4 gün geçti bu ayda mı düzensiz oluyorum ne bizde çok istiyoruz iş yerimde arkadaşımın 1.5 aylık hamile olduğunu öğrendim hemde daha yeni bırakmışlardı korunmayı
"adet olucak gibi hissediyodum doktora gittim grip olduğum için ilaç yazdırmaya ama doktor hamile olup olmadığımdan emin olamadığımız için test istedi bi baktım hamileymişim meğer" dedi onun adına çok sevindim ama bende etkilendim biz senağlama 1.5 senedir uraşıyoruz.

normalde 5 gün hep erken olurum ya kızlar zor bişi allahım hepimize nasip etsin.düşünmek istemiyorum çokta heycenlıyım sürekli lavobaya çıkmaktan bıktım olmummu olmadımmı die allahım nelere kadirsin:1rolleyes:

Selam kizlar, ben kirm,izi karti gördüm bu sabah malesef...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...

gerçektenmi cnm yaaa (((((( ben onu görmek istemiyorum benim de son 8 gün artık olsun dua edin kızlar allah isteyen herkeze versin hepimizee allahım duy bizi :Saruboceq:

ben hala regli olmadım yaa korkuorum kızlar ama merakda ediorum hiç olmazsa heycanım gider acelemi ediorum anlamadım eşim öyle dio inanmıo 1 hafta daha geçsin diooo çok yoruldum yaa artık yemin ederim

bende aranıza katılmak istiyorum 5 aylık evliyim ve hala hamile olamadım artık bunaldım eşimin ailesi çok fazla baskı yapıyor eşimde umursamaz davranıyo testede yanaşmıyo napıcamı bilemiyorum bana bi öneriniz varmı?

5ay uzun bi zaman deilki canım.. sabret 1yılın dolsun sonra strese girersin benim gibi :)
bak bana 3 yıl olcak olmuyo.. allah daha fazla uğraştırmasın kimseyi

kizlar bende 4 senedir deniyorum 2 sene once 1 dusuk yaptim ve buzamana kadar hic hamile kalmadim ama bu ay nedense cok siddetli sekilde hamilelik belirtileri yasiyorum ama adetlerim cok duzensiz oldugu icin test yapmak istemiyorum yani su anda gecen aya gore 1 gunum geciyor napicam bilmiyorum test yapmaktan cok korkuyorum arti.Cunki her ay test yapiyorum ve husrana ugruyorum burada kan tahlilide yaptiramiyoruz ki hemen sonuc alalim ne yapiyim bana yardim edin

herkeze merhaba arkadaşlar,
biz de 2 yılı doldurduk yeni yılla...bu süre zarfında hiç hamile kalamadım 1 gün bile günüm geçmedi
5 yıllık evliyiz bi de kayınvalidemler devamlı soruyolar artık yok mu bi haber diye..sanki biz uğraşmıyoruz olsun diye
tüm tetk,klerimiz yapıldı geçen sene sebepsiz kısırlık bizimkisi
bi de aşılama yaptırmıştık tabi o da hüsran
bu ay da adetime 2-3 var ama dün sabah test yapmıştım negatifti yani yine umut yok
umarım topikten hamişli haberler aırız sizerden arkadaşlar:Saruboceq:

canım üzülme benim kayınvalidemlerde aynı insanın moralini bozmaktan başka bişi ypmıyolar olsun napalım allahım bizi utandırmıcak ben biliyorum hissediyorum allahım isteyen herkeze versin hemde herkeze düşmanıma bile çok zor bi durum bizde tam 11 aydır deniyoruz olmuyo ama cumartesi günü doktora gidicem artık tedaviye başlıcam umarım herşey güzel olur :))))

selam arkadaslar bende bebek istiyorum 3 bucuk yil oldu evleneli tam 1 sene korundum 2 bucuk yildir bebek olsun diye ugrasiyoruz.. hic akliniza esip dogum ani videolarini izledinizmi kizlar.ben izledim nerdeyse aglicaktim tamam dogum ani cok kötü ama 3 dakka sürüyo ve anneler bebekleri kucagina aldiginda allahim banada yasat bu duyguyu diye yalvardim büyük allahima.insallah bizede nasip edecek hayirli evlatlar gün gelecek belki 2 3 tane cocugumuz olacak bu seferde allahim olmayanlara ver diye dua edicez.herseyin basi saglik sagligimiz ömrümüz oldugu müddet bebegimizde olur.bebk olmuyo diye bisey kalmadi artik bu devirde o yüzden morallerimizi yüksek tutmak lazim.insanlarida pek asmayin ohoooooo bana sormayan kisi kalmiyo gördüklerinde sanki onlar bakacak olsa. sallayin bosverin allaha siginip ondan dileyelim o verecek insanlari bosverin diyorum....

sağol canım takmamaya çalışıyorum ben de
umarım senin de tedavin en kısa zamanda positif sonuçlanır, güzel haberlerini alırız canımzemuszemus

mrb kızlar bende aynı durumdayım 16 aylık evliyim ve her ay rutin kontrollere gidiyorum ilaç kullanıyorum artık şuna inandım adet düzensizliğim hiç geçmeyecek doktorum bunun dışında bi problem yok diyor 3 çeşit ilaç değiştirdim hamile kalmak bir hayal gibi sanki Rabbim her şeyin hayırlısını versin hayırlı zamanda

arkadaşlar bede 5yıllık evliyim benim eşimde sorun bende olduğunu bilerek sorunun eşimde de sorana dedi ve soran olduğuna da eşimde yok bende çıkacam dr derdi :asigim:

beren3 35 haklısın 5 aylık evliyim ama o kadar çok baskı varki sanki 15 yıldır deniyorum çocuğum olmuyo herşeyin biyeri zamanı vardır ama bunu eşimin ailesi anlamak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…