Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten böyle düşününce iyi geldi teşekkürlerŞuanda mide hastalığından ağlayarak yazıyorum. Sağlığınız varsa hiçbir şey önemli değil. Sevgilim var ama sağlığım yüzünden mutlu değilim. Herşey sevgili evlilik demek değil. Lütfen sadece şükredin ve zamanla karşınıza çıkacak kişiyi düşünün. Allah size hastalık vermesin. Çooook zor.
Vihuuuu bana böyle yorumlarla gelinBi 3 yil kadar benimde yoktu. Sonra kismet bi buldum 1 yil icinde evlendim. Hemde evden calisiyordum online tasarim yapiyorken. Evde oturdugum yerde esimi buldum.Simdide 5 aylik kizim var. Hersey nasip kismet.
yaş 25Yaş kaçtı?
Çabam yok ama doğru dürüst biri karşıma çıkarsa olabilir. Sorunlu değilim gerçekten bak tanısan olmadığımı bilirsinpeki sevgilim olsun diye bir çaban varmı yani etrafındakilere karşı nasılsın. ne bileyim açıkçası 3 yıl yani.. sorun sende de olabilir
Hayır yani ne dememizi istiyorsun nooolur evlen yada sakın bırak bu işleri mi dememizi istiyorsun bu soruyu bize değil kendine sor sen ne istiyorsun bu hayattan nasıl ölmek istiyorsun ve sorunun cevabini kendin ver bi zahmet !!Bu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?
Allah sağlık sıhhat versin. Herkesin sevgilisi olacak hemen evlenecek diye bir durumu yok. Bu kadar kafaya takmayın. Çünkü aman hayat benim tek de yaşarım gayet mutluyum dediğiniz andan sonra karşınıza birini çıkarıyor. Sürekli sevgilim olmalı evlenmeliyim diye düşünürseniz kendinize eziyet çektirmiş olursunuz.yaş 25
Bende 35 filan saniyordum bu yaşta neyin pesti bu ? (Bazı insanlari anlamak çok zor gercekten)yaş 25
yorumlar daha çok moralimi bozdu yaaaa ne gömdünüz ne yapıyım öyle hissediyorummmBende 35 filan saniyordum bu yaşta neyin pesti bu ? (Bazı insanlari anlamak çok zor gercekten)
peki sevgilim olsun diye bir çaban varmı yani etrafındakilere karşı nasılsın. ne bileyim açıkçası 3 yıl yani.. sorun sende de olabilir
Cancazim bi sakin ol sen sürekli kendine bak bakimli ol alimli ol çik dışarıya gez toz çalışman gerekiyorsa çalış doğru insan çıkar karşına on yargılı davranma herşey yoluna gireryorumlar daha çok moralimi bozdu yaaaa ne gömdünüz ne yapıyım öyle hissediyorummm