Uzun Zamandır Yalnız Olanlar Dertleşelim mi??.........

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
merhaba sevgili arkadaşlar.... benim gibi hissedenler var mı acaba .... üniversite bitti benim çoğu arkadaşım üniversiteden veye memleketinden birileriyle nişanlı veya evlendi bu yaz.... benim yaşımdakiler nişanlı yada evli....

benim kaderimdeki insan hala bulamadı beni..üniversitede ailemden uzakta kaldım öğrenci evinde insan kendine destek olarak birini arıyor...aileden uzaksın ya bi boşluğa düşüyorsun sanırım...ama benim hayatıma kimse girmedi...talipler çıktı ama hiçbirine içim ısınmadı... yanlış anlamayın koca meraklısı biri değilim ama kız arkadaşlarımla sadece bir yere kadar dertleşebiliyorum her anımda yanımda olacak birine o kadar ihtiyacm oluyor ki..

bazen allahım kaderimdeki insanı bi an önce çıkar karşıma diyorum :(

mezun olduktan sonra kpss çalışma amaçlı memlekette kaldım bu durumu yaşayanlar beni çok iyi anlar mezun olmuşsun ama evde kpss çalışıyorsun ve destek olacak bana yardımcı olacak birine çok ihtiyaç duydumm... ama olmadı ... bi de arkadaşlarımı mutlu mesut görünce ben ne zaman böyle olacağım diyorum =(((

ya lütfen beni yargılamayın ben kimseye anlatamadığım içimn ta derinlerindekileri yazıyorum ama el ele tutuşanları görünce bi tuhaf oluyorum :((((((((

canım seni anlıyorum kız arkadaşlarla bi yere kadar görüşebiliyosun insan yanında sürekli görüşebileceği destek olacak birine ihtiyaç duyuyor. ama kısmetin de ne zaman geleceği belli olmuyo ki bazıları lisede buluyo bazıları ünide bazıları da çok sonra çalışmaya başladığı yerlerde buluyo. benim flörtlerim ilişkilerim oluyo şu an ben de 22 yaşındayım ama ciddi düşünebileceğim birini bulamıyorum bende o yüzden sıkıntıya giriyorum çünkü çevremdeki arkadaşlarımın ilişkileri genelde ciddi evlilik düşünüyolar ben bi türlü istediğim gibi birini bulamıyorum. bu yıl okulda bitiyo beklemekten başka çare yok heralde :))

canım seni anlıyorum kız arkadaşlarla bi yere kadar görüşebiliyosun insan yanında sürekli görüşebileceği destek olacak birine ihtiyaç duyuyor. ama kısmetin de ne zaman geleceği belli olmuyo ki bazıları lisede buluyo bazıları ünide bazıları da çok sonra çalışmaya başladığı yerlerde buluyo. benim flörtlerim ilişkilerim oluyo şu an ben de 22 yaşındayım ama ciddi düşünebileceğim birini bulamıyorum bende o yüzden sıkıntıya giriyorum çünkü çevremdeki arkadaşlarımın ilişkileri genelde ciddi evlilik düşünüyolar ben bi türlü istediğim gibi birini bulamıyorum. bu yıl okulda bitiyo beklemekten başka çare yok heralde :))

cidden beklemekten başka çare yok ama beklemekte zor bi süreç yani yalnız olmak zor

acaba şu an o insan nerde hangi şehrde diye düşünüyorum bazen çok saçma ama ....

cidden beklemekten başka çare yok ama beklemekte zor bi süreç yani yalnız olmak zor

acaba şu an o insan nerde hangi şehrde diye düşünüyorum bazen çok saçma ama ....

canım bende aynı durumdayım 25 yaşıdnayım birazda iş olmayınca insana öyle geliyor iş kafanı dolduruyor

merhaba sevgili arkadaşlar.... benim gibi hissedenler var mı acaba .... üniversite bitti benim çoğu arkadaşım üniversiteden veye memleketinden birileriyle nişanlı veya evlendi bu yaz.... benim yaşımdakiler nişanlı yada evli....

benim kaderimdeki insan hala bulamadı beni..üniversitede ailemden uzakta kaldım öğrenci evinde insan kendine destek olarak birini arıyor...aileden uzaksın ya bi boşluğa düşüyorsun sanırım...ama benim hayatıma kimse girmedi...talipler çıktı ama hiçbirine içim ısınmadı... yanlış anlamayın koca meraklısı biri değilim ama kız arkadaşlarımla sadece bir yere kadar dertleşebiliyorum her anımda yanımda olacak birine o kadar ihtiyacm oluyor ki..

bazen allahım kaderimdeki insanı bi an önce çıkar karşıma diyorum :(

mezun olduktan sonra kpss çalışma amaçlı memlekette kaldım bu durumu yaşayanlar beni çok iyi anlar mezun olmuşsun ama evde kpss çalışıyorsun ve destek olacak bana yardımcı olacak birine çok ihtiyaç duydumm... ama olmadı ... bi de arkadaşlarımı mutlu mesut görünce ben ne zaman böyle olacağım diyorum =(((

ya lütfen beni yargılamayın ben kimseye anlatamadığım içimn ta derinlerindekileri yazıyorum ama el ele tutuşanları görünce bi tuhaf oluyorum :((((((((

Ay bu benmiyim acaba tıpkısının aynısı...aynı duyguları bende yaşadım ve o kpss süreci ..kaderdaşım

Bende üniversiteyi geçen sene bitirdim aynen arkadaşlarım ya evli ya nişanlı ya da bebk bekliyorlar..Onlarda kendi yoluna gitti biryere kadar ...konuşçak insan kalmadı..kpss sürecinde kandırdım kendimi geçti..ama şuan ne yapcağımı bilemiyorum ağlamaktan gözlerim şişiyor kimi zaman..

Okurken taliplerim oldu bende ısınamadım korktup kaçtımmm..önce iş bulayım dedim ekmeğimi alayım o da olmuyor..şimdi diyorum hayatımda biri olsa bu süreçte destek olur kolay atlatırm bir amacım olur o da yok..ark hep birileri var haytaında eskisi gib görüşemiyoruz bile..harıl harıl iş arıyorum..sosyal ortam bulmaya çalışıyorum ..

Bazen açılan konuları kendime yakın bulurum ahanda benim derdim dediğim olmuştur.
Ama sana yemin edebilirim benim ağzımdan çıksa bu kelimeler ancak bu kadar olurdu.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü tıpatıp aynı durumdayız.
Geçen yıl mezun oldum. Kpss hazırlanayım dedim evde kaldım, işe girmedim.
Üniversite de hayatıma kimse girmedi.
Yanlızlık çektim / çekiyorum kısaca.
Sabahları bir günaydın, geceleri iyi geceler diyebileceğim, omzuna yaslandığımda tüm dertleri unutabileceğim birini istedim ama maalesef olmadı.
Hala karşıma çıkmadı. Bende çıksın istiyorum ama yok :)

Bende üniversiteyi geçen sene bitirdim aynen arkadaşlarım ya evli ya nişanlı ya da bebk bekliyorlar..Onlarda kendi yoluna gitti biryere kadar ...konuşçak insan kalmadı..kpss sürecinde kandırdım kendimi geçti..ama şuan ne yapcağımı bilemiyorum ağlamaktan gözlerim şişiyor kimi zaman..

Okurken taliplerim oldu bende ısınamadım korktup kaçtımmm..önce iş bulayım dedim ekmeğimi alayım o da olmuyor..şimdi diyorum hayatımda biri olsa bu süreçte destek olur kolay atlatırm bir amacım olur o da yok..ark hep birileri var haytaında eskisi gib görüşemiyoruz bile..harıl harıl iş arıyorum..sosyal ortam bulmaya çalışıyorum ..

Üniversite okumayan arkadaşlarımın şuan benim bulabileceğimden daha iyi işleri var ellerinde.
Adam olmaz dediklerim müdür olmuş, kimse almaz dediklerim anne baba.
Sorunu kendimde aramaya başladım :5:
Destek olacak biri olsa ne iyi olurdu dimi :31:

22 yaşında evlenip napacaksın ya benden 1 yaş küçüksün. Sevgilin olsun isteyebilirsin ama herşeyin bi zamanı var. Tabi ki tek yalnız sen değilsin. Ben artık sevgilim olmadan daha güçlü olduğumu ve kendimi daha iyi anladığımı fark ettim.
İnsan zaten sevgilisiyle bi yere kadar dertleşebiliyo yine kız arkadaş bambaşka.
Boşver kimseye muhtaç olduğunu düşünme sakın. Yalnızlığın tadını çıkar. Seni kıskanan sorun çıkaran bi sevgilin yok. Ya da kıyafetlerine karışan bi kocan yok. Zamanı gelince zaten olacak gençliğini yaşa yalnızlığın tadını çıkar :)

Benim de bir sürü arkadaşım evlendi, hatta bana evde kalmış muamelesi yapıyorlar :D Ama ben 30'dan önce evlenmeyi düşünmüyorum kim ne derse desin. Tabi herkesin kendi görüşü ama okuldu sınavdı derken daha yeni yaşadığımı anladım. Hemen evlenip napayım.

Yani anlatmak istediğim 22 yaş çoooooooooook erken. Hele de üniversite okuyan bayanlar için.

Bazen açılan konuları kendime yakın bulurum ahanda benim derdim dediğim olmuştur.
Ama sana yemin edebilirim benim ağzımdan çıksa bu kelimeler ancak bu kadar olurdu.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü tıpatıp aynı durumdayız.
Geçen yıl mezun oldum. Kpss hazırlanayım dedim evde kaldım, işe girmedim.
Üniversite de hayatıma kimse girmedi.
Yanlızlık çektim / çekiyorum kısaca.
Sabahları bir günaydın, geceleri iyi geceler diyebileceğim, omzuna yaslandığımda tüm dertleri unutabileceğim birini istedim ama maalesef olmadı.
Hala karşıma çıkmadı. Bende çıksın istiyorum ama yok :)

Aynı ben vallaha..Peki siz şuan günlerinizi geçiriyorsunuz..Benim için belki en zor gelen dönem ..bütün gün pc başında iş ilanları ve kk dertleşerek geçiyor .Bir uğraş mı edinsek?

Evlilik için bana göre 30 bile erken :D
Bahsedilen şey manevi destek.
Ama haklısın insan kendini yanlızken daha çok seviyor, daha iyi anlıyor.

Üniversite okumayan arkadaşlarımın şuan benim bulabileceğimden daha iyi işleri var ellerinde.
Adam olmaz dediklerim müdür olmuş, kimse almaz dediklerim anne baba.
Sorunu kendimde aramaya başladım :5:
Destek olacak biri olsa ne iyi olurdu dimi :31:

Hemde nasıl bir günaydın bir iyi geceler diyecebilecek biri..
Üniversite okumasaydın hem iş daha çok var çıkan karşıma hem çoktan evlenmiştim belki de yaş oldu 25

Aynı ben vallaha..Peki siz şuan günlerinizi geçiriyorsunuz..Benim için belki en zor gelen dönem ..bütün gün pc başında iş ilanları ve kk dertleşerek geçiyor .Bir uğraş mı edinsek?

Ben daha linsanstan mezun olamadığım için önlisanstan giricem yani 3,5 haftam var sınava.
Gün boyu o dolaylı tümleç senin bu havuz prob. benim uğraşıyorum
Boğuldum artık gün sayıyorum
Sınavın nasıl geçti? iş aradığına göre pek ümitli değil gibisin gerçi lisansa mı girdin bilmiyorum da.
Valla şuan boş olsaydım ilk işim ismeke yazılmak olurdu.
Halk eğitim ücretsiz osmanlıca ve piyano kursu veriyor.
Koşa koşa giderdim açıkcası...

Hemde nasıl bir günaydın bir iyi geceler diyecebilecek biri..
Üniversite okumasaydın hem iş daha çok var çıkan karşıma hem çoktan evlenmiştim belki de yaş oldu 25

Lise de en yakın arkadaşım okumadı üniversiteyi.
Sürekli okumak istediğim içinde benimle dalga geçerdi.
Okuduğum için hiç pişman değilim.
Ama onun şuanki konumunu görünce buruk oluyorum açıkcası.
Önce halk eğitimden sertifika aldı.
Sonra ilçe gazetesinde staj gördü.
Ve şimdi çok bilindik bir gazetede web tasarımcısı.
Aradan geçti 4 yıl.
Kaç yıllık deneyimi oldu. Üniversiteli stajyerlerin dosyalarını o imzalıyor.
Diplomaysa zaten aöfden aldı.
Kafamı çok duvarlara vuruyorum ama iş işten geçti.
Şimdi de sevgilisi var evlenecek. Her istediğini düşünmeden alabiliyor çeyizine.
Bense hala iş bulup hayatıma bakamadım. Atanmam için en az 88 puana ihtiyacım var.
Hayat mı zor ben mi anlamadım :)

Ben daha linsanstan mezun olamadığım için önlisanstan giricem yani 3,5 haftam var sınava.
Gün boyu o dolaylı tümleç senin bu havuz prob. benim uğraşıyorum
Boğuldum artık gün sayıyorum
Sınavın nasıl geçti? iş aradığına göre pek ümitli değil gibisin gerçi lisansa mı girdin bilmiyorum da.
Valla şuan boş olsaydım ilk işim ismeke yazılmak olurdu.
Halk eğitim ücretsiz osmanlıca ve piyano kursu veriyor.
Koşa koşa giderdim açıkcası...

Lİsana mezunuyum yeterince çalışamadım bölümüm 90 puandan aşağısına atamıyor zaten umutlu değilim o yüzden
Dediğiniz gibi o kursları düşünüyorum bende bakıcam artık hayırlsı bu boş zamanları değerlendirmek gerekir belki ileride bulamayız.
Sanada kolay gelsin..Bol şans,başarılar sınavda :)

Back
X