- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
ben ona canımı veirim nasıl güzel birseymiş evlat anlatması tarifsizSen ona bütün sevgini ver. Hiç birşey olmaz. Güle güle büyüt bebeğini. Allah uzun ömürler versin.
keske gelseee ama nasıl bir tas kalbi varmıs ben anlayamıyorum hamileyken ayrıldım ben ama 3 aya kadar gördü cocgunu bazen diyorum göz görmese gönül katlanır ama gözüde gördü kokladıda ama yok yok tasKeşke babası görmeye gelse,bebeğiniz baba sevgisini tatsa .Bu yönden korkunuz olsun.Geleceğin ne göstereceği belli olmaz.Kv ise çok Müge Anlı izliyor herhalde
amin canım benm ALLAHIM bu tabiatta hiçbir canlıyı annesiz anneleride yavrusuz bırakmasınHangi evlat annesini bırakıp ta gider bide şenin gibi yavrusunu Can'ından çok seven birini bırakmaz asla için rahat olsun sarıl Prensesine huzurlu uyu rabbim ayırmasın sizi
Ne zamandan beri görmüyor çocuğunukeske gelseee ama nasıl bir tas kalbi varmıs ben anlayamıyorum hamileyken ayrıldım ben ama 3 aya kadar gördü cocgunu bazen diyorum göz görmese gönül katlanır ama gözüde gördü kokladıda ama yok yok tas
ama ya büyüdüğünde kandırılarsa biz geldik ama göstermediler derse yalan söylerse her yerde öyle diyormusalr cunkuhiç bir insan evladı kendisini arayıp sormayan görmeye gelmeyen bir babayı sevmez
insallah canımCok sevip kendilerine duskun olmasini isteseler torunlarini gprmeye gelip arayi sicak tutarlardi , hic tedirgin olmayin cocuklari kandirmak kolay degildir.Cocuk sevgi -sefkat gormedigi yere baglanmaz
tabikide umursamıyor hiç evlet özlenmez mi merak edilmez mi insan bi der kime benziyrr acaba asıl bişi yolda görse tanımaz hiç görmedi karsılasmadılarAllah seni evladindan ayirmasin gerisini bosver, bosa stres yapma..
Gormuyorsa kendi bilecegi is. Insan evladini gormek istemez mi? Demekki umursamiyor..
allah mazlumun yanında olur o günde, merak etmeama ya büyüdüğünde kandırılarsa biz geldik ama göstermediler derse yalan söylerse her yerde öyle diyormusalr cunku
insallh canım benim bazen cok duygusallasıyorum ya diyrum kendi kendimeallah mazlumun yanında olur o günde, merak etme
sıkma canını benceinsallh canım benim bazen cok duygusallasıyorum ya diyrum kendi kendime
Gerekli ilgiyi şevkati aldıktan sonra istemez hatta istemiyor tecrübeyle sabitbenim canım güzel görünmeyen melek dostlarım hepinize iyi aksamlar umarım hepiniz cok cok mutlu ve cok cok iyisinizdir..bende cok iyim Allahıma şükürler olsun hersey cok güzel ve yolunda korktugum gibi olmadı bebeğime görme cıktı fakat görmeye gelmiyor hep benden alıcaklar diye korkardım hala öyle söylentileri var ama görmeye gelmiyorlar bu arada tazminat filan alamadım hiç bişi alamadım olsun sağlık olsun..kaynanamın bi sözü kafama takıldı yine...(şimdi aklı ermiyor onun görsen ne olcak görmesek ne olcak o bi büyüsünde bak kendi ayaklarınla nasıl tıps tıpıs gelicek şimdi ben ona ne desem o anlamaz)kızlar hiç arayıp sormayan görmeye bile gelmeyen bir babayı bir aileyi acaba bir gün bnm evladım kabul eder mi?
ben ona canımı veirim nasıl güzel birseymiş evlat anlatması tarifsiz
benim canım güzel görünmeyen melek dostlarım hepinize iyi aksamlar umarım hepiniz cok cok mutlu ve cok cok iyisinizdir..bende cok iyim Allahıma şükürler olsun hersey cok güzel ve yolunda korktugum gibi olmadı bebeğime görme cıktı fakat görmeye gelmiyor hep benden alıcaklar diye korkardım hala öyle söylentileri var ama görmeye gelmiyorlar bu arada tazminat filan alamadım hiç bişi alamadım olsun sağlık olsun..kaynanamın bi sözü kafama takıldı yine...(şimdi aklı ermiyor onun görsen ne olcak görmesek ne olcak o bi büyüsünde bak kendi ayaklarınla nasıl tıps tıpıs gelicek şimdi ben ona ne desem o anlamaz)kızlar hiç arayıp sormayan görmeye bile gelmeyen bir babayı bir aileyi acaba bir gün bnm evladım kabul eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?