• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüntü

Kızlar ben boşanıyorum diye sanki herkes çok mutlu evli çocuklu. Sosyal medyada gördükce nasıl mutlular ben beceremedim. Diye canım sıkıliyor üzülüyorum. Hala bosanamadim. Hala iletişim yok. Olmasıda mümkün değil zaten. Ama ben bu psikolojinden kurtulamadim ya kendime çok sıkıntı veriyorum bu konu hakkında. Keske biraz olsun cabalasaydi. Onun bunun lafına bakmasaydi. Ben herşeye rağmen adım attım. Tenezzül edipte konuşmadi bile. Ali ile Ayşe varya sedada ordaki Ayşenin durumuna düştüm resmen. Kendimi kullanılmış atılmış gibi hissettim. Sosyal medya gördüğüm ortak akrabalarımız daha çok onun tarafı. Kıskanmak değil ama karşımdaki insan beni umursamadi görmezden geldi anlamaya bile çalışmadi.
Sana değer vermeyene sen de değer verme
Çoluk çocuk var mı ?

Bende kendime neden boşandığı sürekli hatırlatıyorum. Normal hayatımdayim ama biseyler hep eksik. Dayak yemek, odaya kitlenmek , sürekli ailesine herşeyi anlatıp eve kv kb baskın yapıp, ne yaptın oğlumuza hadi boşan demeleri. 2 aylık hamile iken benden evladından vazgeçti ailesinin lafına baktı. Beni arayıp sormadı bile 3 gün içinde evimizi dağıttı eşyalarımızi. Benim için çok acı çok yıkıcı bir tecrübe oldu ama ben isyan etme yönünde gitmeye başladım artık. Aileem Allah razı olsun yanımdalar ama bişi eksik ben yönümü kaybettim sanki .
düşük yaptım onun acısı bambaşkaydi. Uzulmedi mi bu insanlar bir kez olsun ne oldu diye aramadilar 1 yıl boyunca
Böyle adamla ömür geçmezmiş. Allah seni kurtarmış aslında içindeki üzüntü geçince daha iyi farkına varacaksın

Böyle adamla ömür geçmezmiş. Allah seni kurtarmış aslında içindeki üzüntü geçince daha iyi farkına varacaksın
Yalnız kalınca bu duygular beni bitiriyor. İnşallah boşanma tamamen gerçekleşse yoluma bakabilsem. Evli görünüyorum her yer de. Zaten yalnız kalınca nasıl oluyorsa bı anda onların hesaplarina profillerine bakar buluyorum kendimi

Dağın görünmeyen yüzü de vardır. Herkes mutluluktan ölmuyor inanın. Kimi kocadan kimi çocuktan kimi sağlıktan kimi paradan.. çekiyor. herkesin sınavı başka türlü. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra mutlu olursunuz inşallah

Vardı iki aylık düşük yaptım ve yaptığımda birlikte geri peşime düşmedi aramadı sormadi.
Kardeşi msj atmıştı ama mahkemeden korktuğu için kendi bile atmadı sormadı
Ay böyle biri icin asla cabalamayin daha bebeğinin arkasinda duramamis ne bekliyorsunuz ki Allah kurtarmış bence sizi.

Bende kendime neden boşandığı sürekli hatırlatıyorum. Normal hayatımdayim ama biseyler hep eksik. Dayak yemek, odaya kitlenmek , sürekli ailesine herşeyi anlatıp eve kv kb baskın yapıp, ne yaptın oğlumuza hadi boşan demeleri. 2 aylık hamile iken benden evladından vazgeçti ailesinin lafına baktı. Beni arayıp sormadı bile 3 gün içinde evimizi dağıttı eşyalarımızi. Benim için çok acı çok yıkıcı bir tecrübe oldu ama ben isyan etme yönünde gitmeye başladım artık. Aileem Allah razı olsun yanımdalar ama bişi eksik ben yönümü kaybettim sanki .
düşük yaptım onun acısı bambaşkaydi. Uzulmedi mi bu insanlar bir kez olsun ne oldu diye aramadilar 1 yıl boyunca
Merhametleri yokmuş şuan mesajlarınızı okudukça hayret ediyorum onlara diyecek çok şey var ama Allah'a havale edin hiç düşünmeyin değmez.. muhtemelen size çektirdikleri yüzünden sosyal medyadan o tarafa bakıyorsunuz onlar ne halde hayatları nasıl mutlular mi diye

Kızlar ben boşanıyorum diye sanki herkes çok mutlu evli çocuklu. Sosyal medyada gördükce nasıl mutlular ben beceremedim. Diye canım sıkıliyor üzülüyorum. Hala bosanamadim. Hala iletişim yok. Olmasıda mümkün değil zaten. Ama ben bu psikolojinden kurtulamadim ya kendime çok sıkıntı veriyorum bu konu hakkında. Keske biraz olsun cabalasaydi. Onun bunun lafına bakmasaydi. Ben herşeye rağmen adım attım. Tenezzül edipte konuşmadi bile. Ali ile Ayşe varya sedada ordaki Ayşenin durumuna düştüm resmen. Kendimi kullanılmış atılmış gibi hissettim. Sosyal medya gördüğüm ortak akrabalarımız daha çok onun tarafı. Kıskanmak değil ama karşımdaki insan beni umursamadi görmezden geldi anlamaya bile çalışmadi.
Bende eşimle tartistiktan snra bizden başka herkes mutluymuş gibi hissediyorum. Bal kaymakkende bizden başka kimse aklıma gelmiyor zaten. Bu bir süreç. Boşanma nedeninize odaklanın. Ve bence sevinin boşanıp kurtuldugunuza ne kadar erken okadar iyi

Hayırlı olsun. Üzülmeyin aksine kurtulabildiğiniz için mutlu olun bence. Alışmak zaman alır sadece.
Sosyal medyaya gelince ben bugün ağlasam da tabi kii sosyal medyaya güldüğüm, eğlendiğim halimi atarım aslında normal olanı bu. Siz bence uzun bir süre sosyal medya kullanmayın. Kafanızı dağıtmak için güzel bir kitap alın ya da spor salonuna, kurslara katılın. Güzel bir dizi film ayarlayın kendinize onu izleyin. Moralinizi bozan şeylerden uzak durmaya çalışın.

Ne kadar suredır evlısınız?

Back
X