Üzüntüden ölücem

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
103
kızlar neresinden başlasam demeden direkt olayı anlatıyorummm :43::43::43::43:

dün ailem mezuniyetimden dolayı erzuruma yanıma geldiler

onlara misafir hanede yer bulduk eşyalarını yerleştirdik zaten geldikler yerde yakın olduğu için yorgun değillerdi gezmeye çıktık...

bütün gün gezdik ve mutlu mesut sevgilimle annemleri en son odalarına bıraktıktan sonra geze geze kaldığımız kyk yurtlarına geldik

öyle de romantik romantik ayrıldk yani hiçbir sorun yoktu

sabah 11 de mezuniyetim olucaktı annemde akşam "sabah gelin hepberaber kahvaltı yapalım" dedi tmm dedik akşamdan

bu sabahta kalktık işte ben kalktım en erken

sevgilime msj yazdım uyansın diyede ödemeli attım

bu arada aynı okuldan İKİMİZDE MEZUN OLUYORUZ YANİ AYNI MEZUNİYET ONUNNDA

baktım sıcak sular yok saçlarım kıvırcık yıkayıp köpüklüyorum kurutup çıkııyorum

onada dedim ki sıcak su yok hadi annemlerin oraya gidelim ben saçlarımı yıkayayım kahvaltı eder okula geçeriz

ayyy inanın bir başladı "sakin ol ne bu heyecn sanki kep atmazsan mezun olmazsın" dedi

en sonunda da "sen git ben gelmiyorum mezuniyete falan" dedi

tabi üzüldüm pılım pırtımı topladım annemlerin yanına geçtim olan olayı da anneme anlattım annemde gelsin diye sürekli aramaya başladı

bende msj atıyorum ve arıyorum bi yandan neyse rahat 100 kere olmuştur yanii

yengem de arıyo bende annemde arıyoruz

okula gittik arıyoruz tören başladı arıyoruz bi yandan ben msj atıyorum

hadi bana kızmıştır ama kendininde töreni neden gelmedi

biz artık merak ettik annem ben yengem kardeşim ve kuzenim onun yurdunun oraya gittik ve adını anons ettirdik güvenlik görevlisi bile aradı o derece artık

en sonunda duymuş aşağı indi ama annemin sinirlenip bozulduğunu anladım yüzünden artık

"oğlum niye bakmadın tl e" ddi annem

verdiği cevap "uyuyodum" annemle bende yüzler:53::53::53::53::53:

o kadar rahat ki annem sormaya başladı artık neden gelmedin ne oldu falan verdiği her cvp "kızınıza sorun" oldu ve kızlar gerçekten yukarıdakinden başka bir olay yaşanmadı yani...

annem uzatmadan tmm artık demeye başladı hepimiz benim yurduma geldiiiik

annemin surat düştü tabii bu sefer başladı "yarın bi gün evlenseniz öyle mi olur? " falan ve esas bomba:

beyfendi uyandıktan sonra bile ne beni ne annemi ne yaptınız demek için aramadı

annemler gittiler ve yine aramadı

ben tabi bu psikolojiyle beraber üstümde cübbe başımda kep elimde eşyalarım ve TEK BAŞIMA dayanamayıp yolun ortasında kenara oturup ağlamaya başladım ve kendime hiç mi hiç engel olamadım :43::43::43::43::43::43:

annemde aradı yoldayken arasa cvp verme msj ama vs..

yani kısaca ayrıl demeye getirdi

sinirliyim ki öyle böyle değil yaniii

ve hala da haber almadı yaniii:43::43:

yengem annem ayrı ayrı anlattılar zaten aramızda daha önce olan bazı sorunlarda vardı onlarda bliyolardı

yani bu olay tuz biber oldu kısaca

sadece içimi dökmek istedim sıkıntıdan midem kalbim artık hızlı çarpmaya başladı :43::43:

eşiniz değil onu geçtim nişanlınız bile değil, böyle bir olayda annenizin ayrıl diyebileceği biri, nasıl oluyor da yengeniz dahi arıyor? bir de güvenliğe çağırtmışsınız, polisle itfaiyeye de haber verseydiniz keşke.

kızlar neresinden başlasam demeden direkt olayı anlatıyorummm :43::43::43::43:

dün ailem mezuniyetimden dolayı erzuruma yanıma geldiler

onlara misafir hanede yer bulduk eşyalarını yerleştirdik zaten geldikler yerde yakın olduğu için yorgun değillerdi gezmeye çıktık...

bütün gün gezdik ve mutlu mesut sevgilimle annemleri en son odalarına bıraktıktan sonra geze geze kaldığımız kyk yurtlarına geldik

öyle de romantik romantik ayrıldk yani hiçbir sorun yoktu

sabah 11 de mezuniyetim olucaktı annemde akşam "sabah gelin hepberaber kahvaltı yapalım" dedi tmm dedik akşamdan

bu sabahta kalktık işte ben kalktım en erken

sevgilime msj yazdım uyansın diyede ödemeli attım

bu arada aynı okuldan İKİMİZDE MEZUN OLUYORUZ YANİ AYNI MEZUNİYET ONUNNDA

baktım sıcak sular yok saçlarım kıvırcık yıkayıp köpüklüyorum kurutup çıkııyorum

onada dedim ki sıcak su yok hadi annemlerin oraya gidelim ben saçlarımı yıkayayım kahvaltı eder okula geçeriz

ayyy inanın bir başladı "sakin ol ne bu heyecn sanki kep atmazsan mezun olmazsın" dedi

en sonunda da "sen git ben gelmiyorum mezuniyete falan" dedi

tabi üzüldüm pılım pırtımı topladım annemlerin yanına geçtim olan olayı da anneme anlattım annemde gelsin diye sürekli aramaya başladı

bende msj atıyorum ve arıyorum bi yandan neyse rahat 100 kere olmuştur yanii

yengem de arıyo bende annemde arıyoruz

okula gittik arıyoruz tören başladı arıyoruz bi yandan ben msj atıyorum

hadi bana kızmıştır ama kendininde töreni neden gelmedi

biz artık merak ettik annem ben yengem kardeşim ve kuzenim onun yurdunun oraya gittik ve adını anons ettirdik güvenlik görevlisi bile aradı o derece artık

en sonunda duymuş aşağı indi ama annemin sinirlenip bozulduğunu anladım yüzünden artık

"oğlum niye bakmadın tl e" ddi annem

verdiği cevap "uyuyodum" annemle bende yüzler:53::53::53::53::53:

o kadar rahat ki annem sormaya başladı artık neden gelmedin ne oldu falan verdiği her cvp "kızınıza sorun" oldu ve kızlar gerçekten yukarıdakinden başka bir olay yaşanmadı yani...

annem uzatmadan tmm artık demeye başladı hepimiz benim yurduma geldiiiik

annemin surat düştü tabii bu sefer başladı "yarın bi gün evlenseniz öyle mi olur? " falan ve esas bomba:

beyfendi uyandıktan sonra bile ne beni ne annemi ne yaptınız demek için aramadı

annemler gittiler ve yine aramadı

ben tabi bu psikolojiyle beraber üstümde cübbe başımda kep elimde eşyalarım ve TEK BAŞIMA dayanamayıp yolun ortasında kenara oturup ağlamaya başladım ve kendime hiç mi hiç engel olamadım :43::43::43::43::43::43:

annemde aradı yoldayken arasa cvp verme msj ama vs..

yani kısaca ayrıl demeye getirdi

sinirliyim ki öyle böyle değil yaniii

ve hala da haber almadı yaniii:43::43:

yengem annem ayrı ayrı anlattılar zaten aramızda daha önce olan bazı sorunlarda vardı onlarda bliyolardı

yani bu olay tuz biber oldu kısaca

sadece içimi dökmek istedim sıkıntıdan midem kalbim artık hızlı çarpmaya başladı :43::43:

ne olacak bizim halimiz bilmiyorum canım bende erkek arkadaşımın bu tutarsızlıklarına dayanamadım artık bitirdim yani seni su an o kadar iyi anlıyorum ki yaptıkları şeyi bir de hiç yapmamıs gibi davranıyorlar seni vallahi törpü gibi törpüleyebilir bu çocukta kendini yıpratma yolun başındasın sen daha...zamana bırak inan azalacakk geçecekk...sabret sakın sen arama.

ortada bişey yokken sorun çıkarmış sevgilin bahanemi arıyodu acaba
keske annenler ve sen hiç aramasaymışsınız,çok saygısızca davranmış hemde öyle bi günde,anneni dinlemen en iyisi

belki sadece uyuya kalmıştır burda polyanacılık oynamak istemiyorum ama valla arada bana da olur uyurum dünya umrumda olmaz sınav kaçırmışlığım bile vardır böyle.bence sen erkek arkadaşınla konuş bi şekilde hemen kestirip atma acaba o gün bişeye mi sinirlenmişti bişeyden dolayı fazlamı üstüne gidildi boğuldumu nedir yani? belki bi anda aile muhabbeti fazla gelmiştir şaşkın kalmıştır öyle hazırlıksızdır ne biliyim kesin konuş yani bence bişeyemi kırıldın bu yaptığına ben çok üzüldüm aileme mahcup oldum sadece ikimiz olsak neyse de belki onunda anlatacağı bişeyler vardır yargısız infaz yapma

yani aramamızın nedenide öldü mü kaldı mı merak yani...

sonuçta onunda mezuniyeti vardı..

annemi dinlesem mi diye de düşünüyorum :43:

dün gece ki adama ne oldu acaba

yani tabiki kolay değil 4 yıllık bir ilişki yaşadık :43:

konuşucam ama açıklaması ne olucak çok merak ediyorum yni katılması gereken bir şeye gelmedi

hazırlıklıydı da ayrıca biliyodu ailemin geleceğini falan :43:

yani aramamızın nedenide öldü mü kaldı mı merak yani...

sonuçta onunda mezuniyeti vardı..

annemi dinlesem mi diye de düşünüyorum :43:

dün gece ki adama ne oldu acaba

bence kestirip atman yanlış olur önce konuş güzelce ayrılmayı fln düşünme eğer ters giderse düşünürsün belki ama önce tatlı dille konuş anlamaya çalış derim ben snra pişman olabilirsin

Acaba mezuniyet törenini senin kadar önemsemiyo muydu?
Ben diğer üniversitedeyken arkadaş ortamımı sevmezdim oyüzden hiç mezuniyet hevesim yoktu bu üniversitede de sırf sevgilimle mezun oluyoruz diye heycanı var okadar:44:

Diğer bi'konu yorum istediğin için belirtmek istedim:26: ilişkini çok laçkalaştırıyosun. Nişanlın değil bi'şeyin değil hadi annenle tanıştırmışsındır samimiyet olsun diye de yenge falan ne alaka. Burda dünyanın konusu var daha şimdiden daraltırsınız böyle birbirinizi. Bunlar insana hep sorumluluk yükleyen tanışmalar.

Benimki abisiyle, yengesiyle tanıştırmak istiyo ben bildiğin kaçıyorum sonra sonra diye diye:44:

İkinizin aranızda çözebileceği şeyi sülaleni katarak büyütmüş dev yapmışsın. Sen şimdi bunun açıklamasını dinler, affedersin ama bi'anne evlenseniz de unutmaz.

Böyle özel bi'günde yaptığı ayıp ama sanki altında başka bi'şey var gibi erkeklerin çoğu kızsa da bi'şeye belli etmeden tavır alıyolar:26:

Son düzenleme:
ooo çocukta ego tavan yapmış :ssz:

kız arkadaşının annesi yengesi emmisi dayısı tlf yağmuruna tutuyor baksanıza:ssz: olmadı kapısına kadar gidiliyor ismi anons ettiriliyor:emir_bebek:

bir gün önce beraber gezerken üstüne fazla düşüldüyse bunalmıştır belkide...

sevgilinizde hata olabilir böyle önemli bir günde bu şekilde davrandığı için ama ben sizide haksız buldum, niye ailecek bukadr üstünüze düşüyorsunuz ki ?? annenize verdiği rahat ve saygısız cvplarda yine sizin ve ailenizin eseri :19: yüz bulmuş :19:

ne olacak bizim halimiz bilmiyorum canım bende erkek arkadaşımın bu tutarsızlıklarına dayanamadım artık bitirdim yani seni su an o kadar iyi anlıyorum ki yaptıkları şeyi bir de hiç yapmamıs gibi davranıyorlar seni vallahi törpü gibi törpüleyebilir bu çocukta kendini yıpratma yolun başındasın sen daha...zamana bırak inan azalacakk geçecekk...sabret sakın sen arama.

yani sorumsuzca bir davranışş

ayrıca daha önce de böyle bir kaç olay olmuştu hep bu huyundan şikayetçiydim bir daha olmayacak dendi malum ama sonuç işte

Acaba mezuniyet törenini senin kadar önemsemiyo muydu?
Ben diğer üniversitedeyken arkadaş ortamımı sevmezdim oyüzden hiç mezuniyet hevesim yoktu bu üniversitede de sırf sevgilimle mezun oluyoruz diye heycanı var okadar:44:

Diğer bi'konu yorum istediğin için belirtmek istedim:26: ilişkini çok laçkalaştırıyosun. Nişanlın değil bi'şeyin değil hadi annenle tanıştırmışsındır samimiyet olsun diye de yenge falan ne alaka. Burda dünyanın konusu var daha şimdiden daraltırsınız böyle birbirinizi. Bunlar insana hep sorumluluk yükleyen tanışmalar.

Benimki abisiyle, yengesiyle tanıştırmak istiyo ben bildiğin kaçıyorum sonra sonra diye diye:44:

İkinizin aranızda çözebileceği şeyi sülaleni katarak büyütmüş dev yapmışsın. Sen şimdi bunun açıklamasını dinler, affedersin ama bi'anne evlenseniz de unutmaz.

Böyle özel bi'günde yaptığı ayıp ama sanki altında başka bi'şey var gibi erkeklerin çoğu kızsa da bi'şeye belli etmeden tavır alıyolar:26:

işte merak ettiğim yer orası ne oldu da değişti neden ??

yani yengem de merak ettiği için aradı yani hepimiz samimiydik o yüzden yoksa olaya sülaleyi kattığım falan yok ama sonuçta başına kötü bişeyde gelmiş olabilirdi :50:

ooo çocukta ego tavan yapmış :ssz:

kız arkadaşının annesi yengesi emmisi dayısı tlf yağmuruna tutuyor baksanıza:ssz: olmadı kapısına kadar gidiliyor ismi anons ettiriliyor:emir_bebek:

bir gün önce beraber gezerken üstüne fazla düşüldüyse bunalmıştır belkide...

sevgilinizde hata olabilir böyle önemli bir günde bu şekilde davrandığı için ama ben sizide haksız buldum, niye ailecek bukadr üstünüze düşüyorsunuz ki ?? annenize verdiği rahat ve saygısız cvplarda yine sizin ve ailenizin eseri :19: yüz bulmuş :19:

ego, şımarıklık adı neyse ney ama bilmiyorum yani onu merak edenler sonuçta onun samimiyetine güvenip onu merak ettiler bilmiyorum çok yüz bulmuşta olablir evet hele bi msj yazsın anlatsın inşallah o zaman karar verir burdada belirtirim

ego, şımarıklık adı neyse ney ama bilmiyorum yani onu merak edenler sonuçta onun samimiyetine güvenip onu merak ettiler bilmiyorum çok yüz bulmuşta olablir evet hele bi msj yazsın anlatsın inşallah o zaman karar verir burdada belirtirim

işte biz bayanlar onu kabullendiğimizi göstermek için elimizden geleni yapıyoruz, pamukla sarıyoruz ama maalesef erkeklerde bu ters etki oluşturuyor.

ben olsam aramam sormam, şımarıklığının bedelini ödesin, ben aradıkça dahada tavan yapmasın bi tarafları...

eşiniz değil onu geçtim nişanlınız bile değil, böyle bir olayda annenizin ayrıl diyebileceği biri, nasıl oluyor da yengeniz dahi arıyor? bir de güvenliğe çağırtmışsınız, polisle itfaiyeye de haber verseydiniz keşke.

yazılarımda belirttiğim gibi zaten aramaların nedeni kesinlikle merak

başka bir açıklaması olamaz yanii

belki biraz fazla olmuş olablir ama kesinlikle yaptığı şeylerin yerini hiçbişey tutmaz

yorumunuz için teşekkürler

işte biz bayanlar onu kabullendiğimizi göstermek için elimizden geleni yapıyoruz, pamukla sarıyoruz ama maalesef erkeklerde bu ters etki oluşturuyor.

ben olsam aramam sormam, şımarıklığının bedelini ödesin, ben aradıkça dahada tavan yapmasın bi tarafları...

kesinlikle arayıp msj atmyacağım zaten ve şimdi msj yazdı gitti mi annemler diye :44:

Mezuniyet onun için önemli olmayabilir, seninle bir problemi olabilir, onlarca sebep olabilir...

Ama ailemden insanlar onu arayacak, açmayacak, geri dönmeyecek, bir özür bile dilemeyecek adamı affetmem ben olsam

Tavrı ve saygısızlığı ortada, bu ilerde katlanarak büyür, çekebileceğine inanıyorsan devam et ama çok iyi düşün ...

Back
X