- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
kızlar neresinden başlasam demeden direkt olayı anlatıyorummm 

dün ailem mezuniyetimden dolayı erzuruma yanıma geldiler
onlara misafir hanede yer bulduk eşyalarını yerleştirdik zaten geldikler yerde yakın olduğu için yorgun değillerdi gezmeye çıktık...
bütün gün gezdik ve mutlu mesut sevgilimle annemleri en son odalarına bıraktıktan sonra geze geze kaldığımız kyk yurtlarına geldik
öyle de romantik romantik ayrıldk yani hiçbir sorun yoktu
sabah 11 de mezuniyetim olucaktı annemde akşam "sabah gelin hepberaber kahvaltı yapalım" dedi tmm dedik akşamdan
bu sabahta kalktık işte ben kalktım en erken
sevgilime msj yazdım uyansın diyede ödemeli attım
bu arada aynı okuldan İKİMİZDE MEZUN OLUYORUZ YANİ AYNI MEZUNİYET ONUNNDA
baktım sıcak sular yok saçlarım kıvırcık yıkayıp köpüklüyorum kurutup çıkııyorum
onada dedim ki sıcak su yok hadi annemlerin oraya gidelim ben saçlarımı yıkayayım kahvaltı eder okula geçeriz
ayyy inanın bir başladı "sakin ol ne bu heyecn sanki kep atmazsan mezun olmazsın" dedi
en sonunda da "sen git ben gelmiyorum mezuniyete falan" dedi
tabi üzüldüm pılım pırtımı topladım annemlerin yanına geçtim olan olayı da anneme anlattım annemde gelsin diye sürekli aramaya başladı
bende msj atıyorum ve arıyorum bi yandan neyse rahat 100 kere olmuştur yanii
yengem de arıyo bende annemde arıyoruz
okula gittik arıyoruz tören başladı arıyoruz bi yandan ben msj atıyorum
hadi bana kızmıştır ama kendininde töreni neden gelmedi
biz artık merak ettik annem ben yengem kardeşim ve kuzenim onun yurdunun oraya gittik ve adını anons ettirdik güvenlik görevlisi bile aradı o derece artık
en sonunda duymuş aşağı indi ama annemin sinirlenip bozulduğunu anladım yüzünden artık
"oğlum niye bakmadın tl e" ddi annem
verdiği cevap "uyuyodum" annemle bende yüzler

o kadar rahat ki annem sormaya başladı artık neden gelmedin ne oldu falan verdiği her cvp "kızınıza sorun" oldu ve kızlar gerçekten yukarıdakinden başka bir olay yaşanmadı yani...
annem uzatmadan tmm artık demeye başladı hepimiz benim yurduma geldiiiik
annemin surat düştü tabii bu sefer başladı "yarın bi gün evlenseniz öyle mi olur? " falan ve esas bomba:
beyfendi uyandıktan sonra bile ne beni ne annemi ne yaptınız demek için aramadı
annemler gittiler ve yine aramadı
ben tabi bu psikolojiyle beraber üstümde cübbe başımda kep elimde eşyalarım ve TEK BAŞIMA dayanamayıp yolun ortasında kenara oturup ağlamaya başladım ve kendime hiç mi hiç engel olamadım

annemde aradı yoldayken arasa cvp verme msj ama vs..
yani kısaca ayrıl demeye getirdi
sinirliyim ki öyle böyle değil yaniii
ve hala da haber almadı yaniii

yengem annem ayrı ayrı anlattılar zaten aramızda daha önce olan bazı sorunlarda vardı onlarda bliyolardı
yani bu olay tuz biber oldu kısaca
sadece içimi dökmek istedim sıkıntıdan midem kalbim artık hızlı çarpmaya başladı

dün ailem mezuniyetimden dolayı erzuruma yanıma geldiler
onlara misafir hanede yer bulduk eşyalarını yerleştirdik zaten geldikler yerde yakın olduğu için yorgun değillerdi gezmeye çıktık...
bütün gün gezdik ve mutlu mesut sevgilimle annemleri en son odalarına bıraktıktan sonra geze geze kaldığımız kyk yurtlarına geldik
öyle de romantik romantik ayrıldk yani hiçbir sorun yoktu
sabah 11 de mezuniyetim olucaktı annemde akşam "sabah gelin hepberaber kahvaltı yapalım" dedi tmm dedik akşamdan
bu sabahta kalktık işte ben kalktım en erken
sevgilime msj yazdım uyansın diyede ödemeli attım
bu arada aynı okuldan İKİMİZDE MEZUN OLUYORUZ YANİ AYNI MEZUNİYET ONUNNDA
baktım sıcak sular yok saçlarım kıvırcık yıkayıp köpüklüyorum kurutup çıkııyorum
onada dedim ki sıcak su yok hadi annemlerin oraya gidelim ben saçlarımı yıkayayım kahvaltı eder okula geçeriz
ayyy inanın bir başladı "sakin ol ne bu heyecn sanki kep atmazsan mezun olmazsın" dedi
en sonunda da "sen git ben gelmiyorum mezuniyete falan" dedi
tabi üzüldüm pılım pırtımı topladım annemlerin yanına geçtim olan olayı da anneme anlattım annemde gelsin diye sürekli aramaya başladı
bende msj atıyorum ve arıyorum bi yandan neyse rahat 100 kere olmuştur yanii
yengem de arıyo bende annemde arıyoruz
okula gittik arıyoruz tören başladı arıyoruz bi yandan ben msj atıyorum
hadi bana kızmıştır ama kendininde töreni neden gelmedi
biz artık merak ettik annem ben yengem kardeşim ve kuzenim onun yurdunun oraya gittik ve adını anons ettirdik güvenlik görevlisi bile aradı o derece artık
en sonunda duymuş aşağı indi ama annemin sinirlenip bozulduğunu anladım yüzünden artık
"oğlum niye bakmadın tl e" ddi annem
verdiği cevap "uyuyodum" annemle bende yüzler

o kadar rahat ki annem sormaya başladı artık neden gelmedin ne oldu falan verdiği her cvp "kızınıza sorun" oldu ve kızlar gerçekten yukarıdakinden başka bir olay yaşanmadı yani...
annem uzatmadan tmm artık demeye başladı hepimiz benim yurduma geldiiiik
annemin surat düştü tabii bu sefer başladı "yarın bi gün evlenseniz öyle mi olur? " falan ve esas bomba:
beyfendi uyandıktan sonra bile ne beni ne annemi ne yaptınız demek için aramadı
annemler gittiler ve yine aramadı
ben tabi bu psikolojiyle beraber üstümde cübbe başımda kep elimde eşyalarım ve TEK BAŞIMA dayanamayıp yolun ortasında kenara oturup ağlamaya başladım ve kendime hiç mi hiç engel olamadım

annemde aradı yoldayken arasa cvp verme msj ama vs..
yani kısaca ayrıl demeye getirdi
sinirliyim ki öyle böyle değil yaniii
ve hala da haber almadı yaniii

yengem annem ayrı ayrı anlattılar zaten aramızda daha önce olan bazı sorunlarda vardı onlarda bliyolardı
yani bu olay tuz biber oldu kısaca
sadece içimi dökmek istedim sıkıntıdan midem kalbim artık hızlı çarpmaya başladı