Üzüntüden ölücem

sevgilinin ailesi gelmedi mi mezuniyete bu bir özür değil ama kıskanmış yani ailesinin sizin ki gibi ilgili olmadığını düşünmüş olabilir mİ?

ailesi hem yaylada hemde köyde işleri varmış yani ben çağırması gerektğini söylediğimde öyle demişti.

kıskanmış olabilir ama yine de öyle davranması gerekmezdi.

tabii ki gerektirmezdi ve kızmakta haklısın ama açıkcası benden sana bir abla nasihatı ben 28 yaşndym bu arada:) 20 yaşındasın 4 yıllık bir ilişkin varmış. aileler sizinle tanışmış, o annene annem diyor falan bunlara gerek yok inan. en azından şuan ailene karşı böyle mahcup olmazdın. siz öncelikle ilişkinizi oturtun. sevgilin veya ex sevgilin de çocuk gibi davranmış anlaşılan zaten ne söze ne de başka bir şeye hazırmış.

tabii ki gerektirmezdi ve kızmakta haklısın ama açıkcası benden sana bir abla nasihatı ben 28 yaşndym bu arada:) 20 yaşındasın 4 yıllık bir ilişkin varmış. aileler sizinle tanışmış, o annene annem diyor falan bunlara gerek yok inan. en azından şuan ailene karşı böyle mahcup olmazdın. siz öncelikle ilişkinizi oturtun. sevgilin veya ex sevgilin de çocuk gibi davranmış anlaşılan zaten ne söze ne de başka bir şeye hazırmış.

sadece kendi aramızda yüzük takmıştık ailelerimiz biliyodu falan..

nasihatin için çok teşekkür ederim Rabbim nasip ederse hayırlı olursa yine aynı şeyleri tekrar etmeyeceğimi biliyorum en azından...

hakkında hayırlısı o zaman öptüm:))

daha aramadı mı seni bu arada, bitti mi kesin yani?

hakkında hayırlısı o zaman öptüm:))

daha aramadı mı seni bu arada, bitti mi kesin yani?

aramadı ama msj atmıştı aşağıda yazdım zaten geçen konuşmalarıda yani zzor olur belki ama barıştıktan sonra annemle onun arasında kalmaktansa ya da sürekli aklıma gelmesindense bitmedi herkes için hayırlı olur

bende öptüm (:

işin aslı okul bittiği için dgs sınavına giricektik ve ondan sonra dönem başı yani eylül gibi nişan yapmayı düşünüyoduk acaba bu mu korkuttu..

hep kendimden korkardım yapamam değişir miyim diye

paylaştığım arkadaşlarım bile onun neden böyle davrandığını anlamayıp ona bu davranışı yakıştıramadılar...

Dgs diyorsun bu demek oluyor ki 2 yıl daha okul.
Okul sonrası askerlik.
Askerlik sonrası iş bulma evresi, birikim evresi.
Kaç sene oldu?
Yaşlar daha 20-21.
21 yaşındaki bi'erkeğin fikirleri değişir, kaldıki senin de öyle.
Okadar sene de nişanlı kalınmaz değil mi, bu resmen göz korkutucu, yıpratıcı bi'evre.
21 yaşa bu kadarı çok fazla, yani demem o ki baştan hayallerde bi'yanlışlık yapmışsınız.
Sevgililiğin tadını çıkarın, ne gerek var şimdiden annelere annecim demelere, bu kadar içli dışlı olup iki kişilik aşkınıza okadar kişiyi dahil etmeye:31:

Hakkınızda hayırlısı olsun:38:

Adam gelmicem demiş bunun üzerine annen yengen dahil hepinizin araması çok saçma olmuş bence
Ayrıca sizi gözünde bitirmiş demek aşkı okul bitene kadarmış

Benim de bir kere hayir dedigim birsey icin onca insan ustume gelir, mesajlarla, telefonlarla, kapimda anonslarla afedersiniz taciz ederlerse ben de cok sinirlenir, isi hepten inada bindirirdim. Ben cocuga hak verdim acikcasi. Okurken bile icim sisti bu kadar ugrasmalariniza.

Biraz rahat birakin da kendine gelsin cocuk. Sonra konusursunuz.

Dgs diyorsun bu demek oluyor ki 2 yıl daha okul.
Okul sonrası askerlik.
Askerlik sonrası iş bulma evresi, birikim evresi.
Kaç sene oldu?
Yaşlar daha 20-21.
21 yaşındaki bi'erkeğin fikirleri değişir, kaldıki senin de öyle.
Okadar sene de nişanlı kalınmaz değil mi, bu resmen göz korkutucu, yıpratıcı bi'evre.
21 yaşa bu kadarı çok fazla, yani demem o ki baştan hayallerde bi'yanlışlık yapmışsınız.
Sevgililiğin tadını çıkarın, ne gerek var şimdiden annelere annecim demelere, bu kadar içli dışlı olup iki kişilik aşkınıza okadar kişiyi dahil etmeye:31:

Hakkınızda hayırlısı olsun:38:

amin canım :1:

yorumların için çok teşekkürler

Benim de bir kere hayir dedigim birsey icin onca insan ustume gelir, mesajlarla, telefonlarla, kapimda anonslarla afedersiniz taciz ederlerse ben de cok sinirlenir, isi hepten inada bindirirdim. Ben cocuga hak verdim acikcasi. Okurken bile icim sisti bu kadar ugrasmalariniza.

Biraz rahat birakin da kendine gelsin cocuk. Sonra konusursunuz.

dün deli gibi mesaj atıp hala benden özür dilemeye çalıştı

sonrasında da iyice çirkinleşip özelimizi anlatmaya falan başladı nasıl bir insan olduğunu falan düşünmeye başladım açıkcası...

belkide o haklıdır. bugün okulda onun arkadaşlarıyladsa fikirlerimizi söyledik karşılıklı onlarda eşit derecede ikimize haklı buldular...

Adam gelmicem demiş bunun üzerine annen yengen dahil hepinizin araması çok saçma olmuş bence
Ayrıca sizi gözünde bitirmiş demek aşkı okul bitene kadarmış

belkide bitmiştir.

zamanında ikimizde birbirimize asla ayrılmayız demştik ama büyük konuşmamak gerekirmiş...

gerçekten de o kadar üzerine düşecek bir olay değilmiş sonuçta yaşıyormuş.

yorumun için teşekkürler

ne o ne ben ayrılmaya yanaşamadık olmadı :16:

barıştık tam 2 gece 5 e 6 ya kadar ve herşeyi konuştuk :6::6:

ama aramızdaki duyguları kapatamadık ve bir şans daha verdim :38:

umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız :nazar:

eşiniz değil onu geçtim nişanlınız bile değil, böyle bir olayda annenizin ayrıl diyebileceği biri, nasıl oluyor da yengeniz dahi arıyor? bir de güvenliğe çağırtmışsınız, polisle itfaiyeye de haber verseydiniz keşke.[/QUO

Aynen katılıyorum çok saçma sapan tuhaf davranışlar bunlar. Çocuk aramamakta haklı. Sen nasıl olurda aranızda ne var ne yok anlatırsın herkese. Nasıl bir özel hayattır bu.

Annenizin ve yengenizin ısrarla erkek arkadaşınızı aramasını, ulaşamayınca yurduna gidip anons yaptırmasını abest buldum açıkçası.İleride kızımın erkek arkadaşıyla tanışırım ama arama bir mesafe koyarım.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Biraz ağırdan alın işleri.Saygınlık kazanırsınız. Malesef erkek arkadaşınız kendi kızının mezuniyet töreninde erkek arkadaşına ulaşamadı diye kalkıp yurduna giden, anonsla çağırtan o gruptakilerin hiçbirine saygı duymamış.Bence hata sizde.Hadi siz erkek arkadaşınızı ısrarla ararsınız, merak ed,ip yurduna gidip bakarsınız da anneniz, yengeniz, kuzeniniz ne alaka:2:

kusura bakmada erkek arkadaşın mızmız şımarığın teki

senin ailn gelmiş onları el üstünde tutması gerekirken yaptığı harekete bak bu adamla hiçbişey olmaz anneni dinle bencede

Annenizin ve yengenizin ısrarla erkek arkadaşınızı aramasını, ulaşamayınca yurduna gidip anons yaptırmasını abest buldum açıkçası.İleride kızımın erkek arkadaşıyla tanışırım ama arama bir mesafe koyarım.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Biraz ağırdan alın işleri.Saygınlık kazanırsınız. Malesef erkek arkadaşınız kendi kızının mezuniyet töreninde erkek arkadaşına ulaşamadı diye kalkıp yurduna giden, anonsla çağırtan o gruptakilerin hiçbirine saygı duymamış.Bence hata sizde.Hadi siz erkek arkadaşınızı ısrarla ararsınız, merak ed,ip yurduna gidip bakarsınız da anneniz, yengeniz, kuzeniniz ne alaka:2:

kızlar yengem ve kuzenimde kuzenimin mezuniyetine gelmişlerdi yani onlarda yanımızdaydı. siz bekleyin biz bi bakalım deyip gelemeyeceğimize göre onlarda yanımızda bulunuyordu.

kusura bakmada erkek arkadaşın mızmız şımarığın teki

senin ailn gelmiş onları el üstünde tutması gerekirken yaptığı harekete bak bu adamla hiçbişey olmaz anneni dinle bencede

yaptığı hatanın farkına vardı çok şükür inşallah bir daha olmaz...

Back
X