Saç Kesim Şekilleri V kesim icin foto paylasimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cansu keskin

psikoloğubozukkız
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
52
58
18
Kizlaaar saclari v kesim olan arkadaslar arka cekim fotolarini atabilir mi bana. Kuaforume iste bundan istiyorum demek icin. Nette guzeli yok ne yazikki :(

Bugün başka bir üye paylaşmıştı böyle kestireyim bende diye kaydettim.Ben bayıldım bu modele .belki sizde beğenirsiniz

wpid-picsart_1394620767416.webp

Bugün başka bir üye paylaşmıştı böyle kestireyim bende diye kaydettim.Ben bayıldım bu modele .belki sizde beğenirsiniz

Bu çok güzelmiş gerçekten, çok keskin görünen v kesimlerini beğenmiyorum pek, bu kesim çok başarılı. Saçın arkasına sadece bir kat atmışlar, o da saçı daha dolgun göstermiş. Ben de kaydedeyim bunu, böyle kestirmeyi düşünüyorum.

Bu çok güzelmiş gerçekten, çok keskin görünen v kesimlerini beğenmiyorum pek, bu kesim çok başarılı. Saçın arkasına sadece bir kat atmışlar, o da saçı daha dolgun göstermiş. Ben de kaydedeyim bunu, böyle kestirmeyi düşünüyorum.

Eger saciniz inceyse zaten muhtesem bi model. Ama sıksa arti bi kat atip o dolgunlugu ikiye katlamaya gerek yok degil mi :)

Back
X