''Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılır. Sonuç kalıcıdır'' Dolgu ve silikondan çok daha iyi fakat yaptıran birine de danışmak istiyorum yaptırmadan önce lütfen yaptıran varsa yazabilir mi ???
''Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılır. Sonuç kalıcıdır'' Dolgu ve silikondan çok daha iyi fakat yaptıran birine de danışmak istiyorum yaptırmadan önce lütfen yaptıran varsa yazabilir mi ??? Eki Görüntüle 927614
kızlar bu teknik hakkında bilgisi olan yokmu?
benim dudaklarımı biraz yukarı kaldırınca tam istediğim gibi oluyor.yani çok az dışa dönük.bunu iple asma tekniğiyle yaptıklarını duymuştum ama türkiyede çok doktor tercih etmiyormuş.onur erolda gördüm ama kesin bi bilgim yok malesef..
Bu tekniği uygulamak asla bizi tatmin etmez arkadaşlar neden olduğunu şöyle açıklıyım.
İstediğim dudak şeklini 3 dudak enjeksiyonumdada doktorlara anlatırken üst dudağım ile burun arasında kalan böygeyi işaret parmağımla tutarak hafif yukarı çekme hareketiyle istediğimi anlatırdım.Aynada eğer bu hareketi uygular ve profilden dudaklarınıza bakarsanız.Önden gözünüze kalın gelen dudaklarınızın aslında hala dümdüz olduğunu görebilirsiniz.
1 işlemimdede doktorun deneyimsizliği nedeniyle enjeksiyonu içten yapacağına dudağımın gözüken yüzeyinden yaptığı için nasıl olduğunu şuan tarif edemesemde,dudak kalın olmasına rağmen istenilen dolgunluk elde edilemedi üstüne üstlük yine profilden bakıldığında basık bir görüntü oluştu.
Size tavsiyem geçici enjeksiyonlar şuan en iyi çözüm ve eğer dediğim şekilde uygulama yapan birine denk gelirseniz emin olun yüz şeklinizde bile müthiş değişiklikler oluyor.Benim için yüksek olasılıklı bir gerçek vardır farkettiğim oda profilden yüzü güzel gözüken birinin çoğu gerçekten çok güzeldir.