vah ki ne vaaaah

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine

Açılan konulara bakınca, bu gece libidolar yüksek sanırım.
Yakınlaşmanızda neyi çekebilir ki, öpüşmenizi mi?

Kalitesiz bir insancıkmış onu görmüş oldun. At tekmeyi gitsin. He bu arada kayıt falanda yoktur, sadece onu koz olarak kullanıp, senden farklı isteklerde bulunması yakındır. Blof blof blof. Farzet ki var. Ne yaptınız ki? Bu telaş niye?

Once dogruyu soleyip soylemedigini ogren sonra nerde olduklarini ardindan gerizekali sevgilinin damarina basmadan ve iskillendirmeden bir sekilde sil .. telefona, bilgisayara bakma bahanesini falan kullan .. ben olsam acimam telefonu yuksek bir yerden atar kamarayi suya firlatir veya bilgisayarinin harddiskini unufak ederdim.
santaj vs durumlari isin icine girerse de teknolojinin gelismis oldugunu kimseyi inandiramayagini kendine guvenerek soyle ve asla sikayet etmekten cekinmeyeceginin altini ciz. Rizasi vardi derim derse sen de tehditle yaptirdi derim dersin. kopyalari var derse benim ortaya atacagim iftira ve yalan sinirsiz de.25 yasinda birinin butun bunlardan once aklina olumun gelmesi cok aci.

Nasil bir sevgiliymis bu git savciliga ver olmeyi istemek care degil ne tur bisey yaptinda cekti seni, cekerken nasil anlamadin bu ne bicim insan.. git sikayet et

Anlamadim cok korkuyorum. Benden baskasi görmez diyor belkide yalan söylüyor. Basima ne dertler açtım

kisa suredir berabersiniz sanirim.
Sevgili degil sapik mubarek. senin iznin olmadan nasil boyle birsey yapabilir? Hic dogru bir insan degilmis bu. ilerde ayrilmak istesen santaj yapacak biri gibi

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine

Amaaaan bunu mu dert ettin , derse bir şey deki 'olur yayınla , bende iktidarsız olduğu için ayrıldım diye yayarım etrafa dersin .'
Kuşu kalkmıyordu :KK53: hay töbe töbe benim de uykum gelmiş belli oldu , hiç üzülme canım ama buda sana ders olsun .
Tehdite boyun eğme , yoksa hepimizin başına bir şeyler gelebilir , öyle ki komşusunu çaya davet edip kandırıp özel resimlerini bile çeken var.

Canım bi rahatla rahat konuş , sen rahat olunca diyecek bunun bir korkusu yok .
Olmasın da gerçekten yayınlasa ne olacak ya.
Herkes kusursuz mu yahu.
O kapalı kapılar arkasın da neler dönüyor uuuuu.

sikayet et sakin alttan alip yalvarma bu cok buyuk bi suc cezasi agir bilesin

Arastiracagim.onda biseyim kalson istemiyorum. Sildim der silmez o
Cogaltmadigini nerden bileceksiniz,tehdit etmek için söylememiş güvenini zedeledin hepsini gozumun önünde sil ki iliskimizde sorun olmasin de bir daha yakinlasma sonra da pas tekmeyi adiye.

Back
X