bu neyin aklıki..telim attı şu habere, bunlara para vermek değil, bi temiz dövmek lazım
derilerini yüzmüşler kurşuna dizmişler her türlü işkenceyi yapmışlar evet..Hiç şaşaırmadım çünkü çin gibi pisiliklerden bahsediyorsunuz inşallah kendi ayakalsrınıda kesen bunuru inşallahhhhh
Dip not: çinde sayısız türkmen uygur arakan türklerimizini neyse yazmıyım...
o nedenle ırkçılığa karşım canımHiç şaşaırmadım çünkü çin gibi pisiliklerden bahsediyorsunuz inşallah kendi ayakalsrınıda kesen bunuru inşallahhhhh
Dip not: çinde sayısız türkmen uygur arakan türklerimizini neyse yazmıyım...
enteresan insanlar..hindistandada inekler kutsal sayılıyorda bunlardaki mantık bambaşka..devenin ayağını kesecek kadar manyak olduk demekmiki?Para veren verirken ne düşünüyor acaba ? ne mantıkla veriyor. yani kesık bacaklı deve ne alaka. ınsan olsa acırsın calısamıyor dersın bacak yaptırsın dersın hadi. deve ne yaa
Canım beğenmedim kusura bakma çünkü aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum hele geçen gün vardı yahu kadının karnını kesip bebeğini çıkarmışlar kapıyamı asmışalr allahım delirdim yahu doğmamaış bebekten ne istiyorsun allahın belası pisliklerderilerini yüzmüşler kurşuna dizmişler her türlü işkenceyi yapmışlar evet..
allah fırsat vermesin..kim zulm yapıyorsa caezasını rabbim versin inşallah..Canım beğenmedim kusura bakma çünkü aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum hele geçen gün vardı yahu kadının karnını kesip bebeğini çıkarmışlar kapıyamı asmışalr allahım delirdim yahu doğmamaış bebekten ne istiyorsun allahın belası pislikler
bu arada 27 kişiyede idam cezası vermişler ama onların suçuda Müslüman olmak
Allah kahretsin onlar Müslümanların soyu kurusun derken yüce mevlam onların başına öyle bi bela ver ki hepten zıbarsınlar kökleri kurusun
Rabbim yeter ümmetine hiç bi zaman kökümüzü kazıyamıyacaklar lanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?