vahşi güzel birzamanların en sevdiğiim dizisi:( tekrar oynarmı acaba?

aşık olduğum kadın:asigim:15 li yaşlarda ona benziyim die dudağımın üstüne ben bile yapardım:roflol:
çolitooooooo:asigim:
kendimi kaybederdim izlerken,böyle zevkle izlediğim bir yabancı dizi yoktur dahaa.s
ve birbirine bu kadar yakışan çift..sanki dizi değil gerçek hayatlarını izliyodum...kendimden bişiler buluyodum hep:kedi:karekter olarakta kendime çok yakın görüyodum
ama tekrar oynamazki:çok üzgünüm:kanal d c.tesi,pazar sabahı aşk meleğimi veriyodu ama ben izlemiyodum:dilcikar:kaçak kızıda izlemiştimhihoyyyt

Ayy çok severdim bende heyecanla beklerdim yeni bölümünü son bölümünde çok ağlamıştım.:))) keşke yine oynasa izlerim valla.

bu diziler güzeldi ya thalianın rosalindası da güzeldi
vahşi güzelde çok sıcak ve güzeldi
natalia vahşi güzelden sonra başka bir dizi çekti ama tutmadı orada çocuk bakıcısıydı yayından kaldırdı kanal d kaç yıl önce
şimdi nerede böyle diziler
:gitme::gitme::gitme:

vahşi güzelle rosalinda aynı saatte oynuodu biri atvde biri kanald de sadece reklam aralarında bakıodum atvye ama vahşi güzel tanımam ya

sadece vahsı guzel degıl kı onceden yayınlanan super yabancı dızıler vardı artık oyle dızıler yokkı hergun ızlerdık ne guzeldı yaww keşke yıne olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…