ARKADASLAR MRB;
BENIMDE IHTIYACIM VAR HEM VAJINAL DARALTMA HEM DE ESTETIGE...AMA KIME YAPTIRACAGIMI BILMIYORUM..KIMI PLASTIK CERRAH DIYOR,KIMI DE JINEKOLOG..ANKARA DA HERA KADIN SAGLIGI MERKEZINDE Jinekolog Operatör Dr. Süleyman Eserdağ VAR..O NA MAIL ATTIM...AYNI ZAMANDA UCRET KONUSUNUDA MERAK EDIYORDUM..."SIZ GELIN HALLEDERIZ" GIBI COK LAKAYIT BIR CVP ALDIM...BU KONUDA YARDIMCI OLABILIR MISINIZ RICA ETSEM....:uhm:
Arkadaşlar merhaba ;
malum evli ve bir kaç kez normal doğum yapmış kadınlariçin vajinanın genifaşlemesi kaçınılmaz .bende bu dertten muzdarip olduğum için vajen daraltma ameliyatı olmak istiyorum fakat bu işi estetikçilermi jinekolojlarmı yapar bilmiyorum aslında ikisinide ilgilendirmekte hem sağlık hem estetik bir sorun bu.acaba aranızda yaptıran yada yakın çevresinden örnekleri olan varmı ? iyi bir dr.ve hast.önerebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim ..
Ben geçen sene yaptırdım. Aslında benimki toptan bir genital bölge estetiği gibi birşeydi. Ben hem dış görüntüden hem de doğum sonrası oluşan gevşemeden sıkıntılıydım. 1 yıl oldu, çok memnunum. Düşünüyorsanız olmanızı tavsiye ederim. Öyle zor bir ameliyat değil. Ben aynı gün taburcu olmuştum. Cumaya denk getirmiştim, pazarteside işbaşı yapmıştım. Bayan cerrah olması beni çok rahatlatmıştı ve işleri daha kolaylaştırmıştı. Sonuçta o bölge estetiği söz konusu, ben plastik cerraha ameliyat olmuştum. Özetle böyle. Bu konu o kadar kapalı bir konu ki, buralarda tartışılıyor olması çok iyi. Ben geçen sene bunun eksiğini çok hissetmiştim. Doktorun kapısı da çalınıp, ben geldim, yapıyormusunuz denmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?