- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
3 hafta önce ameliyat oldum..samimi arkadaşım jinekolog olup ,kendisi labioplasti ameliyatım için beni plastik cerraha yönlendirdi.başarılı ve çok basit bir ameliyattı..çok ta güzel oldu:) için rahat olsun bence..
3 hafta önce ameliyat oldum..samimi arkadaşım jinekolog olup ,kendisi labioplasti ameliyatım için beni plastik cerraha yönlendirdi.başarılı ve çok basit bir ameliyattı..çok ta güzel oldu:) için rahat olsun bence..
Bilgisi olan , beni aydınlatabilecek kimse yok mu?
Nayko çok geçmiş olsun ben bazı doktorları gerçekten anlamıyorum. Onca yıl okul ve meslek hayatındalar akıllı insan olmaları gerekir ne bu tavuk mu tavukta olsa can yani bu kadar nasıl basit düşünebiliyorlar sorumsuz olunuyor anlamıyorum ben de labioplasti ameliyatı oldum arkadaşlar dürüst olalım hep süper oldu iyi geçti bahtsız bedevi problem yaşayanlar mı yoksa gerçekten iyimi geçiyor bu ameliyat anlamış değilim. Acı da hissettim ilk gün yanma çok oldu üzerine oturamıyorsun hemen işe başla vs hikaye dikişler ne zaman düşerse o zaman acı geçiyor parça kalmıştı bir ay sonra tekrar ameliyat oldum damarların olduğu kısımda büzüşme kalınlıkta olmuştu wala tek sevindirici taraf şu an dışarıdan bakınca görünmüyor içerideki labio parçaları şekilsiz düzgün değil kısalı uzunlu hiç memnun kalmadım ikinci ameliyatımda ise dikiş dikerken resmen diri diri dikildim Allah kimseye vermesin ya doktorum iyi değildi burada yazılanlara güvenerek o doktora gittim insanların hayatıyla oynamayın lütfen aynı kişiye ameliyat oluyoruz süper geçti vs yazmış ne yani bu doktorun bana mı kastı vardı ya da benimki mi çok problemliydi de bu kadar zor geçti
çok haklısın teşekkürler özel msj gönderemiyorum yeni üye olduğum için
gerçekten dünya senin gördüğün gözden değil herkesi kendin gibi sanma diyorum yine de içi insanın iyi niyetli dürüst olunca bir yerde yine de inanabiliyorsun yerlerini gördüm konuştum güven verdiler çok üzüldüm insan en azından sonuç şöyle olur der ben yıllarca cesaretimi toplayıp gidemedim bu kadar kolay insan duygusuyla oynamak doktorlarda gerçekten ticari boyutunu düşünüyorlar resmen bir yeri kökten aldı anlatamam durumumu zaten kendime o yönden güvenim yoktu şimdide ayrı bir güvensizlik oldu insanların umrunda değil nerde öyle ince düşünce halden anlamak
Canım yorumunu yeni farkettim yorum yazdıktan sonra kimin okumasını istiyorsan o kişinin yorumun altındaki begen butonuna tıklarsan ona beğenin gidiyor işte o zaman topice bakabiliyor , yeni üyesin diye yardımcı olmak adına yazayım dedim
gerçektende dediğin gibi bende herkesi kendim gibi sanıyordum benimde güvendiğim için birçok kez başıma olumsuzluklar gelmişti , artık insanlara güvenimde kalmadı
buraya yazılan yorumlara güvenmemek lazım öncedende dediğim gibi yorum yazanın profiline bakılmalı ne kadar aktifse o kadar güvenilir oluyor, çünkü bazen sırf birilerinin reklamını yapmak için üye olup bir kaç yorum yazıp daha uğramayan üyeler var kkda çok kişinin takip ettiği bir site olduğu için senin gibi birçok kişinin başına böyle talihsizlikler gelebiliyor
ameliyattan sonra şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?