hoscakal Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2008 1.531 104 163 12 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hoscakal #1 Merhaba Kizlar..! Nisan´da bende dünya evine giriyorum insALLAH! Hemen cocuk düsünmüyoruz..! Ilk zamanda "Belara" diye bir dogum kontrol hapini kullanacagim doktor tavsiyesi ile..! Fakat ben yeni olan bir korunma yöntemini merak ediyorum.."Vajen halkasi" ve "Nuva Ring" olarakta geciyor ismi..! Aranizda kullanan varmi? Var ise eger, memnunmusunuz? Maliyeti ne kadar oluyor ayda? Tsk!
Merhaba Kizlar..! Nisan´da bende dünya evine giriyorum insALLAH! Hemen cocuk düsünmüyoruz..! Ilk zamanda "Belara" diye bir dogum kontrol hapini kullanacagim doktor tavsiyesi ile..! Fakat ben yeni olan bir korunma yöntemini merak ediyorum.."Vajen halkasi" ve "Nuva Ring" olarakta geciyor ismi..! Aranizda kullanan varmi? Var ise eger, memnunmusunuz? Maliyeti ne kadar oluyor ayda? Tsk!
meryemtepe Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 292 0 0 İstanbul 29 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hoscakal #2 hEHEHHE
S SelenT Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2010 13 19 88 İstanbul 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hoscakal #3 Merhaba canım, umarım memnun kalırsın.. Nuvaring'i bir arkadaşım aldı ama kullanamadı, vajinal kuruluk yapmış ve cinsel ilişki sırasında çok acı çekmiş..
Merhaba canım, umarım memnun kalırsın.. Nuvaring'i bir arkadaşım aldı ama kullanamadı, vajinal kuruluk yapmış ve cinsel ilişki sırasında çok acı çekmiş..