Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba benim vajinam da pis bir koku var ozellikle iliski sirasinda daha cok artiyor doktora gidecegim fakat size de sormak istedim ayni zamanda bir bebegim var ve emziriyorum bunun icin bu pis kokunun gecmesi icin ne yapmak gerekiyor doktor ne ilaci veriyor napiyor
Kizlar merhaba benim vajinam da pis bir koku var ozellikle iliski sirasinda daha cok artiyor doktora gidecegim fakat size de sormak istedim ayni zamanda bir bebegim var ve emziriyorum bunun icin bu pis kokunun gecmesi icin ne yapmak gerekiyor doktor ne ilaci veriyor napiyor
Aynı içerikle açtığınız 3. konu, açtığınız konuları takip mi edemiyorsunuz yoksa bulamıyor musunuz bilmiyorum ama lütfen tek bir konudan takip edin, üyeler size cevap veriyor yanıtları kaçırıyorsunuz.
Kizlar merhaba benim bir soeum olacakti kusura bakmayin iliski airasinsa ve gunluk hayatta vajinal pis koku balik kokusu gibi dokrora gidemedim kucuk bebegim var bunun icin bi ilac bir sey var mi kullanavilcegim
Kizlar kusura bakmayin vajinadan pis koku gelmesi balik kokusu gibi neden oluyot basina gelen vaf mi iliski sirasinda daha da artiyor doktora gidicem pazartesi ama merak ettim