vajina daraltma ameliyati olanlar

merhaba. bu konuda ben arkadaşımla beraber ankarada bir doktora gittik. ben labioplasti yaptırdım, arkadaşım vajinoplasti yaptırdı. sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Üzerinden baya zaman geçmiş şuan nasılsıniz? Sıkıntı yaşadınız mı? İlişki de hissizlik oldu mu?

Peki simdi nasılsıniz? Hissizlik ağrı acı var oldu mu? Eski cinsel hayatınıza döndünüz mü? Artı ve eksileri ne oldu sizin için

Vajina daraltma işlemi ne kadar sürede iyileliyor ve sonuçtan memnun kaldınız mı?

Vajina daraltma işlemi ne kadar sürede iyileliyor ve sonuçtan memnun kaldınız mı?
Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri, ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık !!! eşim çooook memnun benim için İŞKENCE,çığlık çığlığa kalıyorum hergün,ağrı eşiğim çok yüksek üstelik,tüm cinsel hayatım bittiiii

Bu süslü püslü mesajların hepsi reklam daraltmadan sonra hayatım söndü resmen cinsel hayatım bitti,erkeğe çok iyi bana göre ölümmmm,tüm vajina girişim yara bere içinde ,2 ay önce ameliyat oldum keşke olmasaydım

Üzerinden baya zaman geçmiş şuan nasılsıniz? Sıkıntı yaşadınız mı? İlişki de hissizlik oldu mu?
Yaptıracaksanız bin kere düşünün en iyi doktora yaptırdım,bu suslu puslu laflarin hepsi reklam,Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri, ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık !!! eşim çooook memnun benim için İŞKENCE,çığlık çığlığa kalıyorum hergün,ağrı eşiğim çok yüksek üstelik,tüm cinsel hayatım bittiiii

Merhaba kime nerede oldunuz neden mafoldu hayatınız ne gibi sorunlar yaşadınız ki ben de düşünüuorum bu operasyonu??? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Başka topiklere de yazmıştım cevap veren olmadı, sizdeki bu genişleme normal doğum sonrası mı oluyo, yaşayan biri yanıt yazabilir mi?

Burda da kimse cevap vermiyo heralde

Kızlar devlet hastanelerinde ve erzurumda vajina daraltma ameliyatı olan varmı ve idrar torbası sarkması...yardımcı olun lütfen

4 gün önce labioplasti ve vajinaplasti ayrıca idrar torbamda sarkik vardı o kaldırıldı. İlk gün gece sabaha kadara ağrısı çokdu. Hergun biraz DH iyilesiyorum. Sormak istedikleriniz olursa anlatirim

Süleyman eserdağ var hic düşünmeden görüşün derim asla pişman olmazsınız isterseniz numarasini da vereyim internetten de araştırın isterseniz turkiyede bi numaralı genital estetik uzmani

Ben Ankara’da Gökçen Erdoğan’da 3 sene önce yaptırmıştım. Başka bir başlıkta yazdım. Çok memnunum.

Merhaba üstünden biraz geçmiş ama benim merak ettiğim sezaryen doğumdan sonra dikiş yerinde hissizlik oluyor vajina daraltma ameliyatında da dikiş yerlerinde hissizlik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…