İki cocuk annesiyim.Oglumun dogumu kolay olsada kizimda disardan mudahale ile dogum yapmak zorunda kaldim.Bu ikinci dogumdan sonra bir genislik ve bolluk olustu. Yaklasik 10 yildir da bunun sikintisini yasamaktaydim.Bir sure kegel egzersizlerini denedim.Eger genisleme ve bollasma fazla ise bunun kisiye cok faydasi olmuyor ki denedim gordum.Lazer de dusundum evet ama cok yerde gecici ve tatmin edici sonuclar alinmadigi kanisina vardim.Ve bu ameliyati olmaya karar verdim.Gecen hafta cuma gunu yaklasik 1 bucuk saat suren bi operasyon gecirdim.Gayet rahat ve umut verici gecti.Sonucunu 2 ay sonra gorecegim ve merakla bekliyorum.Bu ameliyati yeni yasamis ve tecrubeli biri olarak sorulariniza cevap verebilirim.Operasyonu Ankara da isinde tecrubesi olan bu konularda egitim veren Suleyman Bey yapti.İlgilenen olursa ...
Peki simdi nasılsıniz? Hissizlik ağrı acı var oldu mu? Eski cinsel hayatınıza döndünüz mü? Artı ve eksileri ne oldu sizin içinAynen öyle. Dediğiniz doğru fakat ben başkası için yaptırılan tüm işlemlere karşıyım. Ben iki Doğum yaptım,normal doğumdu ama çok zor oldu. Çok kesim olmuştu. Sonrasında ilişki esnasında bazı sorunlar olduğunu fark ettim,eşimde fark etmiş tabi. Daraltma ve iç dudakları küçültme işlemi yaptırdım. Ayrıca dış dudaklar sönmüştü onlarada dolgu yaptırdım .şimdi çok rahatım. Eşimde mutlu bende.
Göğüslerim ve karnımda deforme vardı. Karın germe ve meme büyütme de yaptırdım. Eşim hiç gerek Yok demişti ama ben memnun değildim,yaptırdım. Şimdi eşim İyiki yaptırmışsın diyor mesela :)) Ama her kararı ben verdim,ben rahatsız oldum bu şikayetlerden ben istedim. Eşime kalsa gerek yoktu,bakma sen onların isteklerine yada istemediklerine :)
Senin bedenin senin kararın.
Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri, ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık !!! eşim çooook memnun benim için İŞKENCE,çığlık çığlığa kalıyorum hergün,ağrı eşiğim çok yüksek üstelik,tüm cinsel hayatım bittiiiiVajina daraltma işlemi ne kadar sürede iyileliyor ve sonuçtan memnun kaldınız mı?
Yaptıracaksanız bin kere düşünün en iyi doktora yaptırdım,bu suslu puslu laflarin hepsi reklam,Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri, ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık !!! eşim çooook memnun benim için İŞKENCE,çığlık çığlığa kalıyorum hergün,ağrı eşiğim çok yüksek üstelik,tüm cinsel hayatım bittiiiiÜzerinden baya zaman geçmiş şuan nasılsıniz? Sıkıntı yaşadınız mı? İlişki de hissizlik oldu mu?
Aynen katılıyorumİnanmayın böyle şeylere,bakın üye forumdan uzaklaştırılmış belliki reklam yapıyor..
Daraltmada ameliyatsız kalıcı çözüm Yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?