nedir bu kullandıgın urun acababende aynı şekilde çocuk yapınca çok genişlemiştim sonra bir toz buldum kullanınca parmağın bile girmesi zor oldu kocam peşimden ayrılmıyor.
çok ilginç böyle bir şey varsa deneyelimbende aynı şekilde çocuk yapınca çok genişlemiştim sonra bir toz buldum kullanınca parmağın bile girmesi zor oldu kocam peşimden ayrılmıyor.
Cnm esim bana yaklasmiyor banada önerirmisiniz ne gibi toz lutfen yardim edermisin evliligimiz bitecekbende aynı şekilde çocuk yapınca çok genişlemiştim sonra bir toz buldum kullanınca parmağın bile girmesi zor oldu kocam peşimden ayrılmıyor.
İnanmayın böyle şeylere,bakın üye forumdan uzaklaştırılmış belliki reklam yapıyor..Cnm esim bana yaklasmiyor banada önerirmisiniz ne gibi toz lutfen yardim edermisin evliligimiz bitecek
Aynen öyle. Dediğiniz doğru fakat ben başkası için yaptırılan tüm işlemlere karşıyım. Ben iki Doğum yaptım,normal doğumdu ama çok zor oldu. Çok kesim olmuştu. Sonrasında ilişki esnasında bazı sorunlar olduğunu fark ettim,eşimde fark etmiş tabi. Daraltma ve iç dudakları küçültme işlemi yaptırdım. Ayrıca dış dudaklar sönmüştü onlarada dolgu yaptırdım .şimdi çok rahatım. Eşimde mutlu bende.Anladm cnm zaten ayak yapmıstım merak ettim sadece nasil kendisininkini daralmış diye her kadin ister eşi icin iste ah bu erkekler yani eşlerimiz bize kusur buluyolar vay göbegin cikmis vay kalcan buyumus kendileri okadar kusursuzki oscar ödülünü kazanmis sanki
ÜyeKizlar aranizda vajina daraltma operasyou geciren varmi bende evlendigimde farkettim ve 2 tane iri cocuk dogurdum artik esim bana yaklasmiyir bu olaydan dolayi izmirde bildiginiz iyi bi dr varmi ve sıkıntılari nelerdir ne gibi zorluklari var ameliyatin birdr fiyat olarak nekadara yapiliyir esimin ozel saglik sigortasi var ama bu ameliyati karsilarmi acaba
Kuzum yok oyle bise esim bNa yaklasiyorda ayak yaptim ben ne kullandigini ogreneyim diye oyle sacmalikmi olur yaklaşmaz olurmu esiyim bennonun merak ettim yani kiz diyorki toz buldum onu kullaniyorum diyor ne tozu bu onu merak ettim ama yinede her kadin evliliginin ilk gunki gibilerini isterEsim bana yaklasmiyor ne demek ya resmen rezillik ben okrken utandm oyle adamdan insana es mes olmaz ozaman bosa gtsn alla alla
Canim iki cocuk olunca adam nekadar kotu olsada bosanamiyirsun maalasef erkekler cinsellikte kadinlar gibi degiller yaniEsim bana yaklasmiyor ne demek ya resmen rezillik ben okrken utandm oyle adamdan insana es mes olmaz ozaman bosa gtsn alla alla
Bu kadar işleme işlem kaça mal oldu acaba :Aynen öyle. Dediğiniz doğru fakat ben başkası için yaptırılan tüm işlemlere karşıyım. Ben iki Doğum yaptım,normal doğumdu ama çok zor oldu. Çok kesim olmuştu. Sonrasında ilişki esnasında bazı sorunlar olduğunu fark ettim,eşimde fark etmiş tabi. Daraltma ve iç dudakları küçültme işlemi yaptırdım. Ayrıca dış dudaklar sönmüştü onlarada dolgu yaptırdım .şimdi çok rahatım. Eşimde mutlu bende.
Göğüslerim ve karnımda deforme vardı. Karın germe ve meme büyütme de yaptırdım. Eşim hiç gerek Yok demişti ama ben memnun değildim,yaptırdım. Şimdi eşim İyiki yaptırmışsın diyor mesela :)) Ama her kararı ben verdim,ben rahatsız oldum bu şikayetlerden ben istedim. Eşime kalsa gerek yoktu,bakma sen onların isteklerine yada istemediklerine :)
Senin bedenin senin kararın.
Slm 4hafta once oldum istanbul sislide Dr Suleyman Eserdagi. Cok memnun kaldim 12bintl tavsiye ederim hem hijyen hemde ilgi alaka super.Kizlar aranizda vajina daraltma operasyou geciren varmi bende evlendigimde farkettim ve 2 tane iri cocuk dogurdum artik esim bana yaklasmiyir bu olaydan dolayi izmirde bildiginiz iyi bi dr varmi ve sıkıntılari nelerdir ne gibi zorluklari var ameliyatin birdr fiyat olarak nekadara yapiliyir esimin ozel saglik sigortasi var ama bu ameliyati karsilarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?