• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina daraltma ameliyati olanlar

Izzetiye

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
30
3
16
41
Kizlar aranizda vajina daraltma operasyou geciren varmi bende evlendigimde farkettim ve 2 tane iri cocuk dogurdum artik esim bana yaklasmiyir bu olaydan dolayi izmirde bildiginiz iyi bi dr varmi ve sıkıntılari nelerdir ne gibi zorluklari var ameliyatin birdr fiyat olarak nekadara yapiliyir esimin ozel saglik sigortasi var ama bu ameliyati karsilarmi acaba

bende aynı şekilde çocuk yapınca çok genişlemiştim sonra bir toz buldum kullanınca parmağın bile girmesi zor oldu kocam peşimden ayrılmıyor.

Anladm cnm zaten ayak yapmıstım merak ettim sadece nasil kendisininkini daralmış diye her kadin ister eşi icin iste ah bu erkekler yani eşlerimiz bize kusur buluyolar vay göbegin cikmis vay kalcan buyumus kendileri okadar kusursuzki oscar ödülünü kazanmis sanki

Anladm cnm zaten ayak yapmıstım merak ettim sadece nasil kendisininkini daralmış diye her kadin ister eşi icin iste ah bu erkekler yani eşlerimiz bize kusur buluyolar vay göbegin cikmis vay kalcan buyumus kendileri okadar kusursuzki oscar ödülünü kazanmis sanki
Aynen öyle. Dediğiniz doğru fakat ben başkası için yaptırılan tüm işlemlere karşıyım. Ben iki Doğum yaptım,normal doğumdu ama çok zor oldu. Çok kesim olmuştu. Sonrasında ilişki esnasında bazı sorunlar olduğunu fark ettim,eşimde fark etmiş tabi. Daraltma ve iç dudakları küçültme işlemi yaptırdım. Ayrıca dış dudaklar sönmüştü onlarada dolgu yaptırdım .şimdi çok rahatım. Eşimde mutlu bende.
Göğüslerim ve karnımda deforme vardı. Karın germe ve meme büyütme de yaptırdım. Eşim hiç gerek Yok demişti ama ben memnun değildim,yaptırdım. Şimdi eşim İyiki yaptırmışsın diyor mesela :)) Ama her kararı ben verdim,ben rahatsız oldum bu şikayetlerden ben istedim. Eşime kalsa gerek yoktu,bakma sen onların isteklerine yada istemediklerine :)
Senin bedenin senin kararın. ;)

Kizlar benim doktorumu sizlere tavsiye ede bilirim, bir cok dalda her yil ödüllendirilen hocamızın ilk önceliği sağlık ve insanın en iyi mutlu etme prensibliyle yaklaşımı, ayrica rakamdada yardımcı olmaktadır. Ben ve arkadaslarkm da hocamizda operasyon olduk sonuclardan cok memnunuz...

Kizlar aranizda vajina daraltma operasyou geciren varmi bende evlendigimde farkettim ve 2 tane iri cocuk dogurdum artik esim bana yaklasmiyir bu olaydan dolayi izmirde bildiginiz iyi bi dr varmi ve sıkıntılari nelerdir ne gibi zorluklari var ameliyatin birdr fiyat olarak nekadara yapiliyir esimin ozel saglik sigortasi var ama bu ameliyati karsilarmi acaba
Üye
Kizlar benim doktorumu sizlere tavsiye ede bilirim, bir cok dalda her yil ödüllendirilen hocamızın ilk önceliği sağlık ve insanın en iyi mutlu etme prensibliyle yaklaşımı, ayrica rakamdada yardımcı olmaktadır. Ben ve bi kac arkadaslarim da hocamizda operasyon (meme buyutme küçültme, vajinal daraltma, Liposuction, burun estetiği, sac ekimi...) olduk sonuclardan cok memnunuz...

Esim bana yaklasmiyor ne demek ya resmen rezillik ben okrken utandm oyle adamdan insana es mes olmaz ozaman bosa gtsn alla alla
Kuzum yok oyle bise esim bNa yaklasiyorda ayak yaptim ben ne kullandigini ogreneyim diye oyle sacmalikmi olur yaklaşmaz olurmu esiyim bennonun merak ettim yani kiz diyorki toz buldum onu kullaniyorum diyor ne tozu bu onu merak ettim ama yinede her kadin evliliginin ilk gunki gibilerini ister

Aynen öyle. Dediğiniz doğru fakat ben başkası için yaptırılan tüm işlemlere karşıyım. Ben iki Doğum yaptım,normal doğumdu ama çok zor oldu. Çok kesim olmuştu. Sonrasında ilişki esnasında bazı sorunlar olduğunu fark ettim,eşimde fark etmiş tabi. Daraltma ve iç dudakları küçültme işlemi yaptırdım. Ayrıca dış dudaklar sönmüştü onlarada dolgu yaptırdım .şimdi çok rahatım. Eşimde mutlu bende.
Göğüslerim ve karnımda deforme vardı. Karın germe ve meme büyütme de yaptırdım. Eşim hiç gerek Yok demişti ama ben memnun değildim,yaptırdım. Şimdi eşim İyiki yaptırmışsın diyor mesela :)) Ama her kararı ben verdim,ben rahatsız oldum bu şikayetlerden ben istedim. Eşime kalsa gerek yoktu,bakma sen onların isteklerine yada istemediklerine :)
Senin bedenin senin kararın. :KK66:
Bu kadar işleme işlem kaça mal oldu acaba :

Merhaba kızlar. Bunun adı Monalisa Dokunuşu mu? Bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız?

İki cocuk annesiyim.Oglumun dogumu kolay olsada kizimda disardan mudahale ile dogum yapmak zorunda kaldim.Bu ikinci dogumdan sonra bir genislik ve bolluk olustu. Yaklasik 10 yildir da bunun sikintisini yasamaktaydim.Bir sure kegel egzersizlerini denedim.Eger genisleme ve bollasma fazla ise bunun kisiye cok faydasi olmuyor ki denedim gordum.Lazer de dusundum evet ama cok yerde gecici ve tatmin edici sonuclar alinmadigi kanisina vardim.Ve bu ameliyati olmaya karar verdim.Gecen hafta cuma gunu yaklasik 1 bucuk saat suren bi operasyon gecirdim.Gayet rahat ve umut verici gecti.Sonucunu 2 ay sonra gorecegim ve merakla bekliyorum.Bu ameliyati yeni yasamis ve tecrubeli biri olarak sorulariniza cevap verebilirim.Operasyonu Ankara da isinde tecrubesi olan bu konularda egitim veren Suleyman Bey yapti.İlgilenen olursa ...

Slm 4hafta once oldum istanbul sislide Dr Suleyman Eserdagi. Cok memnun kaldim 12bintl tavsiye ederim hem hijyen hemde ilgi alaka super.

kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın ,şeker gibi bir istanbul beyfendisi kendisi,çok naif ve çok nazik,hani o konuştukça karşısında saatlerce onun dinginligini ve tecrubesini izleyebilirsiniz ve dogru yerdeyim dersiniz .Bende 16 temmuzda Ankarada vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :) reklam falan yapmıyorum ayrıca oyle dusunen elbet olur,ozelden yazarsanız fotolarıma kadar gonderebılırım :)

Back
X