Vajina daraltma (vajinoplasti) sonrası ilişki

Amaliyatimin 3 .gününde fark etim ipi görünce aynaya baktım öyle anladım Dr gitim enfeksiyon kapmisim idrar yollarında bile enfeksiyon çıktı ben gayet dikat ediyordum ama yanlış dikişler atıldığı için enfeksiyon oluşmuş perine bölgesini içerden dikmesi gerekiyordu sadece dışardan dikince dikiş tutmadı dikiş tutmayınca enfeksiyon oluştu o yüzden diyorum çok beceriksiz bir Dr ben kadın doğum hastanesinde oldum bu amaliyati sanırım ilk defa bu amaliyati yaptı Dr hiç birşeyi doğru düzgün yapamadi perine bölgesinde bende bir sorun yoktu hayat duzgundu orayı açtı ama düzgün dikemedi daha önce doğum yapmıştım ebeler bile daha güzel dikmisti
Geçmiş olsun son durumunız nedir ilişkide sorun yaşıyormısınız

Merhabalar bir ay önce idrar kaçırma bağırsak sarkması idrar torbası sarkması ve vajinoplasti ameliyatı oldum genel olarak kolay geçti arada vajinada batma oluyor ama 2 hafta sonra ilişki yasağım kalkıyor ve ilk ilişkiden çok korkuyorum doktorum kayganlaştırıcı al dedi aldım ama ekstra tavsiye edebileceğiniz bişey var mı şöyle olursa daha rahat oluyo falan gibi doktorum 4-5 ilişkide kanama olabilir korkma dedi ama ben çok korkuyorum🙈
Merhaba bir sorun oldumu iliskide birde hangi doktor

Merhaba bir sorun oldumu iliskide birde hangi doktor
6. Haftada giremedim ilişkiye tam iyileştiğimi düşünmedim. 2 buçuk ay sonra girdim çok şükür aşırı korktuğum gibi bişey olmadı illaki zor oldu başta ağrı acı oldu ama rahat olmak önemli kanamamda çok az oldu birkaç damla gibi. Ankara gökçen erdoğana ameliyat oldum

Cok teşekkür ederim ilişkide bir farklılık yok yani bende birşey deyismedi boşuna çektik onca ağrıyı

Cok teşekkür ederim ilişkide bir farklılık yok yani bende birşey deyismedi boşuna çektik onca ağrıyı
Geçmiş olsun şifa olur inşallah sizin ilişki dışımdada şikayetleriniz varmış benim epizyo dikişim açılmış yanlış kaynamış vajina duvarında çökme var ben onun için istiyorum ama tabi sizin birden fazla işlem yapılmış çok zor oldu mu iyileşme süresi benim bebeğimde var tavsiyeleriniz olur mu hangi hastanede oldunuz

Geçmiş olsun şifa olur inşallah sizin ilişki dışımdada şikayetleriniz varmış benim epizyo dikişim açılmış yanlış kaynamış vajina duvarında çökme var ben onun için istiyorum ama tabi sizin birden fazla işlem yapılmış çok zor oldu mu iyileşme süresi benim bebeğimde var tavsiyeleriniz olur mu hangi hastanede oldunuz

Benim iyileşme surecim uzun sürdü çünkü başarısız bir amaliyati dikişlerin açıldığı için ama benlik bir durum deyildi kesinlikle Dr hatasiydi iç taraftan dikmesi gerekliydi iç taraftan dikmediyi için dikişler tutmadı enfeksiyon kaptım çok dikat etmeme rağmen ben devlet Hastanesi'nde oldum ama kesinlikle Dr çok iyi araştırmak gerekli iyi bir Dr da olursanız 10 günde toparlarsiniz bu amaliyata en önemli faktör kesinlikle iyi bir Dr olması kolayı atlatırsıniz süreci

Benim iyileşme surecim uzun sürdü çünkü başarısız bir amaliyati dikişlerin açıldığı için ama benlik bir durum deyildi kesinlikle Dr hatasiydi iç taraftan dikmesi gerekliydi iç taraftan dikmediyi için dikişler tutmadı enfeksiyon kaptım çok dikat etmeme rağmen ben devlet Hastanesi'nde oldum ama kesinlikle Dr çok iyi araştırmak gerekli iyi bir Dr da olursanız 10 günde toparlarsiniz bu amaliyata en önemli faktör kesinlikle iyi bir Dr olması kolayı atlatırsıniz süreci
Spinal iğnenin etkileride korkutuyor keşke sadece o bölgeyi uyuşturacak birşeyler bulsalar sonuncu doğumda hiçbirşeyim rast gitmedi bir yeri düzeltirken belden de olmak istemiyorum korkuyorum

Yo bence korkmayın ben daha konforlu buldum anestezi daha zor bence bel ağrısı olmadı bende

Back
X