• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina genişlemesi

po_pi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
10 yıllık evliyim iki Sezaryan doğumum var şu birkaç yıldır cinsel ilişkide eşimin organını çok az hissediyorum vajinamın genişlediğini düşünüyorum eşimle konuştuk oda vajinamın önceden de çok dar olmadığını söyledi aşırı ıslanma sulanma problemim var bide neler yapabilirim estetiğe verecek para verecek durumumuzda yok
bide şu bir kaç gündür benden anal istiyor merak ettiğini söylüyor bende yapamıyorum anal fissür var ve çok acıyor

Son düzenleme:
10 yıllık evliyim iki Sezaryan doğumum var şu birkaç yıldır cinsel ilişkide eşimin organını çok az hissediyorum vajinamın genişlediğini düşünüyorum eşimle konuştuk oda vajinamın önceden de çok dar olmadığını söyledi aşırı ıslanma sulanma problemim var bide neler yapabilirim
Aslında normal doğumda yapmamışsınız sezeryan da vajina bozuluyormuki çoğusu bozulmasın diye özellikle sezeryan oluyor hatta çok duymuştum

Yapısal olarak bazı kadınların daha geniş olabiliyor evet ama çoğunluğun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çok ıslanma probleminiz varsa bu daha geniş hissettiriyor olabilir. Parmak ya da vibratör gibi daha küçük boyutlu uyaranlarla orgazm oluyor musunuz?

Yapısal olarak bazı kadınların daha geniş olabiliyor evet ama çoğunluğun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çok ıslanma probleminiz varsa bu daha geniş hissettiriyor olabilir. Parmak ya da vibratör gibi daha küçük boyutlu uyaranlarla orgazm oluyor musunuz?
Evet onu denemiştim vajinusmus geçmişim olduğu için vibratör var onu deniyorum daha sert ve hissedilir oluyor

Evet onu denemiştim vajinusmus geçmişim olduğu için vibratör var onu deniyorum daha sert ve hissedilir oluyor
Uzman doktor görüşü alın. Kegel egzersizlerini deneyin. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum sorununuzun.

Back
X